Първоначално изпратено от shokova terapia
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение
Какво е хибридка?
Това са такива мародери, които по време на война - лъжат мръсниците и мезят с луканка!Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Предсказанието на баба Ванга не е за Владимир, а е за Русия, - че ще стане господар на света...
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Хибридките - Още наливайте простотии. До един момент.
После самите руснаци ще ви гонят със сърпа и чука!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеПризракът на Киев: Истина или нова градска легенда от войната?
Да трепе руски самольоти па нека и легенда да е. Ако пък се и качи на български Миг ще пускам химна от балкона при всяко точно попадение по агресора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Предсказанието на баба Ванга не е за Владимир, а е за Русия, - че ще стане господар на света...Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
На мен ми спряха руските канали..Връщаме се в мракобесните времена.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Аз ти написах, говори с руснак и му ги кажи тези неща. Гледат на кръв и може да тръгнат на бой. Само те са най-великите и те са само са защитниците на славянизма, кирилицата, православието и никой друг!
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Баба Ванга наистина има предсказание за Владимир ама не за Путин.Изопачават се думите и.Става дума за княз Владимир Първи при когото е станало покръстването....Нека говорим честно а не да се вярва на всякакви простотии в интернет
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение
Ами две точки в полза на Путин досега:
1 Обединил на Европа (докога ли?)
2 Отърва ни от зловещия Ковид
Списъкът вероятно ще расте...
PS Между другото дочух от неофициален източник непотвърдена информация, че готви седмоноемврийски военен парад пред Бранденбургската врата.
После самите руснаци ще ви гонят със сърпа и чука!Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение
Не знам колко е адекватна информацията, но руснаците я подеха и те. От сутринта по руските телевзии се говори за това, как ние ще даваме самолети на украинците и единственият премиер на ЕС, който показват е наш Киро..... Що сипваме в тяхната пропагандна машина, не знам!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеако русия издържи на санкциите от ес и сащ.. ще се превърне в новия световен лидер ..
а американците трудно ще понесат такава развръзка и конкуренция в лицето на русия .. и си мирише на тежък сблъсък помежду им ..
въпроса опира до това какво ще стане с българия, която постоянно се върти с гъс към този, който е по силен за момента
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Eстествено невярна информация за повдигане на морала който о4евадно спада след новините за масиран поход на '' освободителите'' миротворци с девиза аз нападам друг е виновен .
- 1 like
Коментар
-
На третия ден властите в Украйна се сетиха за погребаните си граничари, които възкръснаха при руснаците
Много сме щастливи да научим, че нашите братя са живи и с тях всичко е наред, се казва в изявлението на ВМС
Украинските военнослужещи от Змийския остров са живи и се намират в плен. Това съобщиха от военноморските сили на Украйна, предава УНИАН.
„Много сме щастливи да научим, че нашите братя са живи и с тях всичко е наред“, се казва в изявлението.
От Военноморските сили заявяват, че руската пропаганда се опитва да извърти "новината", че украинските власти уж са "забравили", "погребали" своите подчинени.
Многократните опити за връзка с личния състав в опит да се разбере каква е съдбата им са били напразни, а постоянните обстрели от военни кораби и самолети на Руската федерация са попречили на доставката на помощ за морските пехотинци.
На 24 февруари властите съобщиха невярната информация , че руски войски са превзели Змийския остров в Черно море, убивайки 13 граничари. Два руски военни кораба, крайцерът "Москва" и патрулният корвет "Василий Биков" са приближили острова и са предложили на бойците да се предадат. Те обаче са отказали.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеПълна изолация за Русия. Сама е срещу целия свят.
1 Обединил на Европа (докога ли?)
2 Отърва ни от зловещия Ковид
Списъкът вероятно ще расте...
PS Между другото дочух от неофициален източник непотвърдена информация, че готви седмоноемврийски военен парад пред Бранденбургската врата.
- 1 like
Коментар
Коментар