IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Гледаш само Европа. Индия и Китай, с нетърпение чакат доставки.
    А цената, им изплаща и СП2, без да работи.
    Китай ще купува, но на каква цена? Великите надежди на Путин за китайски милиарди след 2014 г. се разбиха. Китайците го мотаха, мотат го още, ще го мотат и после. Те са търговци. С газта и петрола ще е така. Китай ще купува, но ще ги изнудва за цените и то зверски. Логистиката на петрол и газ също е проблем.
    Само от анексията на Крим и войната в Донцец и Лганск, Путин изгори на Русия едни минимум - $ 50 - 60 млрд. Вземи териториите им, съпостави ги с тези на цялата останала Украйна, сметни валутните резерви на Русия и смятай.
    Last edited by Jay Gould; 12.03.2022, 21:54.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      Преди да заспя жена ми ми каза:
      - Тази Русия е толкова лоша страна.
      Ако Украйна иска да влезе в НАТО, това е техен бизнес и свобода.
      Русия няма право да се намесва, това е само повод Русия да нахлуе в Украйна.
      Така че нищо не казах, просто отидох в кухнята и взех нож до леглото, след което казах:
      - Хайде да спим.
      Жена ми ме погледна с широки очи:
      - Какво, по дяволите, правиш, спиш с нож?!?!
      Казах:
      - Не се тревожи, хайде да лягаме. Освен това спането с нож не е ваша работа и е моята свобода.
      Жена ми каза:
      - Как да спя, като ти спиш с нож?
      Ами ако случайно ме порежеш?
      Казах:
      - Е, Вие дори не вярвате на собствения си съпруг, как може да очаквате Русия да вярва на Украйна?
      - Аз да спя с нож е като Украйна да влезе в НАТО...

А колко биха спали с терорист от идил примерно в леглото?
      Издиша ти тезата. Русия има 3 ма съседи в Нато, с тях как "живее" ?

Коментар

• Скоро ще има доставка от Америка на тези момичета

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Имам познати и в Русия и в Украйна, ми е още шок, че въобще Путин започна тази война. Както казах и тук в инвестора още в 2014 г., ако бе предал на Янукович на украинците да си го обесят, украинците щяха да го носят на ръце и сами щяха да искат да се присъединят, особено ако бе ги купил с $ 20 - 30 млрд., защото компаниите им бяха тогава на безценица. Вместо това, като Хитлер, но този път се задави. Сметките на руснаците в чужбина, освен ако нямат статут поне ВНЖ са блокирани. Включително в нашите банки (случай преди дни с позната рускиня) и тези в Швейцария. Позната и бивша клиентка на половинката, открила преди години такава в Bank La Roche & Co (купена през 2018 г. от Vontobel Holding) няма достъп до парите си. И въпреки, че не е много капиталистическо да блокираш сметки на клиенти, на война, като на война. Русия този път ще я загуби. За война трябват пари, а разходите по-войната сега на ден са в пъти над приходите им от гази и тия 2-3 сделки с петрол, които успяха да направят последните дни на тази седмица. Печалбите им от зърно и храни надвишаваха тези от военно промишления им комплекс в последните няколко г. Бяха номер 1 в износа за Египет, Судан и куп страни, можеше да станат водещи и по износа на сьомга след някоя година, но всичко е вече история. Дори да приберат зърното си има огромен риск да не успеят да го изнесат, защото се изнася през Черно Море, а точно около пристанищата им се води войната, която сами започнаха.
          Гледаш само Европа. Индия и Китай, с нетърпение чакат доставки.
          А цената, им изплаща и СП2, без да работи.

Коментар

• Преди да заспя жена ми ми каза:
            - Тази Русия е толкова лоша страна.
            Ако Украйна иска да влезе в НАТО, това е техен бизнес и свобода.
            Русия няма право да се намесва, това е само повод Русия да нахлуе в Украйна.
            Така че нищо не казах, просто отидох в кухнята и взех нож до леглото, след което казах:
            - Хайде да спим.
            Жена ми ме погледна с широки очи:
            - Какво, по дяволите, правиш, спиш с нож?!?!
            Казах:
            - Не се тревожи, хайде да лягаме. Освен това спането с нож не е ваша работа и е моята свобода.
            Жена ми каза:
            - Как да спя, като ти спиш с нож?
            Ами ако случайно ме порежеш?
            Казах:
            - Е, Вие дори не вярвате на собствения си съпруг, как може да очаквате Русия да вярва на Украйна?
            - Аз да спя с нож е като Украйна да влезе в НАТО...

А колко биха спали с терорист от идил примерно в леглото?
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Имам познати и в Русия и в Украйна, ми е още шок, че въобще Путин започна тази война. Както казах и тук в инвестора още в 2014 г., ако бе предал на Янукович на украинците да си го обесят, украинците щяха да го носят на ръце и сами щяха да искат да се присъединят, особено ако бе ги купил с $ 20 - 30 млрд., защото компаниите им бяха тогава на безценица. Вместо това, като Хитлер, но този път се задави. Сметките на руснаците в чужбина, освен ако нямат статут поне ВНЖ са блокирани. Включително в нашите банки (случай преди дни с позната рускиня) и тези в Швейцария. Позната и бивша клиентка на половинката, открила преди години такава в Bank La Roche & Co (купена през 2018 г. от Vontobel Holding) няма достъп до парите си. И въпреки, че не е много капиталистическо да блокираш сметки на клиенти, на война, като на война. Русия този път ще я загуби. За война трябват пари, а разходите по-войната сега на ден са в пъти над приходите им от гази и тия 2-3 сделки с петрол, които успяха да направят последните дни на тази седмица. Печалбите им от зърно и храни надвишаваха тези от военно промишления им комплекс в последните няколко г. Бяха номер 1 в износа за Египет, Судан и куп страни, можеше да станат водещи и по износа на сьомга след някоя година, но всичко е вече история. Дори да приберат зърното си има огромен риск да не успеят да го изнесат, защото се изнася през Черно Море, а точно около пристанищата им се води войната, която сами започнаха.
              Last edited by Jay Gould; 12.03.2022, 21:43.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• ако дадем нещо вероятно ще го 'продадем' на поляците, а те да го правят каквото си искат.
                така е при нас.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Това се чудих и щом сме неприятелска държава заедно със Сан Марино и някакви избушени острови в Тихия океан, какъв е проблема тогава?

Коментар

• Намалиха кредитния рейтинг на Русия от BBB на СССР - руски виц.

Коментар

• Да се чуди човек защо Русия ни обяви за неприятелска държава

clubz.bg
                      Само България и Унгария не дават военна помощ на Украйна
                      България и Унгария са единствените страни от Европа, които не предоставят военна помощ за Украйна, а нашата държава дори не възнамерява да предостави на Киев хуман....

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

...стига си повтарял тези глупости. Националисти и терор се появиха, когато Джуджи струпа войски по границата на Украйна и каза, че нямало да напада никого. Всички помним това. Тоя една сносна причина за войната не можа да измисли и целият свят разбра в кой ден ще нападне Украйна с изключение на най-висшите му държавни служители.
                        Нямаш никакви лични впечатления от преди 5-10 години.
                        ПОзнавам украинки, които, преди 4-5 години работеха в Белгия. Трагедия е това - техния живот! Немили-недраги важи за тях с пълна сила ... и абсолютна безпътица.
                        Last edited by RUBLA; 12.03.2022, 21:27. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Русофили и руснаци са все един тип - дето им се вика "разбирачи", затова и един нормален хладилник не могат да направят до ден днешен. Сега ще се включи и оня от Горна, дето носи цимент, и ще ви обясни въпроса до запетайка.
                          И ти пишеш големи глупости "разбирачо". Имам работещ хладилник "Бирюса", произведен преди 40г.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Това твърди някой си, който си има страница - https://www.gregorybufithis.com. На магарето Йори - https://www.магаретойори.com, глупотевината под теб е същата работа. Пишещи на по 16 клавиатури. Няма лошо, време за писане е.
                            Клавиатурите са над 30 . Трол до трола . Защитени с чадър от Мордорат. Само по себе си това веднага показва къде и коя ИСТИНА е истината .
                            А деня на Видьо наближава бързо и ще е безпощаден .
                            Цялата сган англосаксонска - соросоидна ще бъде изтикана от Украйна. В последствие и от България .
                            Соросоидите тук лъжат . Киев е обграден . Кличко се е опуснал . На път са 20 000 ветерани от Сирия . Кадиров праща още 15 000 .
                            Запада (сащ) седи и кърши китки, като мома на седянка .

Украйна ЩЕ загуби войната и ще продължи своето съществуване САМО с проРУСКО правителство и разделена като федеративна република .
                            Няма друга алтернатива за бъдещо развитие , колкото и да вият и квичат троловете от Козяк , защитени от Мордората .

Коментар

Русофили и руснаци са все един тип - дето им се вика "разбирачи", затова и един нормален хладилник не могат да направят до ден днешен. Сега ще се включи и оня от Горна, дето носи цимент, и ще ви обясни въпроса до запетайка.
                              Нещо си се объркал, ако мислиш, че аз съм русофил. Явно си функционално неграмотен, не схващаш написаното. Това е страшен бич за съвременното поколение.

Коментар

...стига си повтарял тези глупости. Националисти и терор се появиха, когато Джуджи струпа войски по границата на Украйна и каза, че нямало да напада никого. Всички помним това. Тоя една сносна причина за войната не можа да измисли и целият свят разбра в кой ден ще нападне Украйна с изключение на най-висшите му държавни служители.
                                Дано някой ти спре водата у вас, за 8 години. И да ти почука, някой български "Азов", на вратата.
                                Аман от дечурлига, прекалили с PS. Войната не е комп. игра.

https://en.wikipedia.org/wiki/Azov_Battalion

https://en.wikipedia.org/wiki/Social-National_Assembly

Коментар

Working...
                                X