Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Jay Gould, целта е да се обезценят дълговете, Китай е мотора на това нещо и не го устройва да се провали. Там всичко се надуло до пръсване, ако дълговете останат те не могат да излязат от това блато никога при положение че и външни пазари така и така няма. На нас може да ни изглежда че са добре и продават много, но за тях е различно защото с това което изкарват не може да се изплатят парите които могат да се изтеглят от там. Огромно количество пари се наляха там. В същата ситуация е била и Германия, когато започват да водят войни и са си правили сметката военната им индустрия да оправи това нещо, като и вдигнат оборотите. Нищо ново под слънцето. А Русия е само замесена, забъркана.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеНа клиповете с плененни украинци обаче се вижда обратното - няма бити, мъчени, твърдят, че са добре. Имам чувството, че голяма част от обикновените руски войници не искат тая война и не се бият. Такова масово изоставяне на техника не се е срещало сигурно от Втората световна война.
- Бляд, пълзи към своите, че скоро те ще метнат Град тук! - и му се смеят.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
На клиповете с плененни украинци обаче се вижда обратното - няма бити, мъчени, твърдят, че са добре. Имам чувството, че голяма част от обикновените руски войници не искат тая война и не се бият. Такова масово изоставяне на техника не се е срещало сигурно от Втората световна война.
П.П. Руснаците не искат, да се бият с украински войски и мирни граждани. Те са там, да трепят неонацисти, и да осигурят буферна зона.Last edited by SKP; 12.03.2022, 22:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНа мен ми направи впечатление отношението на украинците към руските войници. За тях те не са дори противник, а кОрв1, простит7тки, предатели, отрепки, боклук, изменници, продажници и всякакви такива. Нападението над Украйна, го примат за предателство! За тях да ги нападат руснаци е все едно брат да опитва да им забие нож, затова от ден на ден ги жалят все по-малко и освирепяват.
https://www.youtube.com/channel/UCXT...-ZgOG7_dNqgPhA
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНа мен ми направи впечатление отношението на украинците към руските войници. За тях те не дори противник, а кОрв1, простит7тки, предатели, отрепки, боклук, изменници, продажници и всякакви такива. Нападението над Украйна, го примат не дори са агресия, а за предателство! За тях да ги нападат руснаци е все едно брат да опитва да им забие нож, затова от ден на ден ги жалят все по-малко и освирепяват.
- 1 like
Коментар
-
The Sun разказа невероятната история на един британец, който решил да се бие на страната на Украйна и едва не бил убил от военнослужещите на същата тази страна.
Бившият военен медик, който е бил два пъти в Ирак, отлетял за Украйна миналия месец. Още на първия ден 33-годишният Джейсън Хейг попаднал под обстрела на руските военно-космически сили близо до летище Гостомел. Той се скрил в гората, където по-късно бил открит и заловен от представители на украинската Служба за безопасност, които го взели за руски шпионин.
По време на разпита, продължил 3 часа, британецът бил бит, но след като украинците проверили телефона му, го освободили.
„Един от охранителите ме удряше по главата. След това дойде друг човек и от униформата му разбрах, че е от елитно подразделение. Продължиха да ми крещят на руски, но аз им казах, че съм англичанин.
Удариха ме около осем или девет пъти. Имах доста сериозно сътресение на мозъка и кървях много", казва Хейг.
След като бил освободен, без да губи време, Хейг решил да се прибере у дома. Той се присъединил към хилядите бежанци във влаковете за Лвов, след това избягал до полската граница и взел влак за Варшава. Оттам отлетял за родината си и пристигнал у дома миналия петък.
Коментар
-
Още един руски виц:
По телефона:
- Мамо, пленен съм в Украйна!
- Вземи долари!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Китай без САЩ и ЕС пазарите ще имплодира за три месеца. Знаят го и затова си траят. И САЩ и ЕС са наясно какво иска Китай и Китайците знаят това. Има неща, които не се казват, но са ясни. На путин ще му излезе през носа да разчита на Китай. Докато се опитва да се изкатери по въжето от финансовото блато китаецът любезно ще му маже въжето с грес и ще го преджобва докато се е вкопчил.
П.П. Вече те накланят везните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Издиша ти тезата. Русия има 3 ма съседи в Нато, с тях как "живее" ?
Достатъчно е да си отговориш на въпроса: тия 3-ма съседи в НАТО - имат ли излаз на Черно море.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеОт кого ще ги вземат тия С-300, че да им ги дадат? Междувременно - втори свален Ка-52. Няма да пускам клипа - много цинизми и догарящ труп на пилот вътре.Last edited by Jay Gould; 12.03.2022, 22:18.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Светът е обединен срещу Русия и това е от ясно по ясно. Днес Русия няма приятели никъде! При едно разрастване на конфликта най големите приятели на Русия ще са първите които ще и забият нож в гърба. Китайците просто чакат подходящ момент. Изобщо не се заблуждавайте от усмивките, ръкостисканията и прегръдките при срещите между Си Дзинпин и Путин.
- 3 Харесвания
Коментар
-
А на третата?
За да са леки ги монтират на хартия картон и връзват с конец такава е технологията.
И нашата ХМС пуска подобни балони за мерене в атмосферата и падат навсякъде.Last edited by щурец; 12.03.2022, 22:11.
Коментар
Коментар