IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Този път не бях прав. Смъртта на Пригожин бе потвърдена. Единственият способен сред бандата бандюги около Путин и единственият му конкурентент приключи. Не очаквах такъв развой.



    https://dnes.dir.bg/svyat/genetichna...nal-v-samoleta

    Коментар


    • blqblq, с 30 000 армия влязоха, а тези територии които освободиха от украинско робство още не могат да си ги върнат украинските предатели..Така излиза..Как ще продеш земите в държавата на някакви чужденци и срещу какви пари ? Подарили земята на чужди компании.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        как всегда



        Коментар


        • Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
          Пактът с Германия не е приумица на Сталин и освен това е помогнал на СССР да избегне глобална война с целокупния запад, поради липсата на координацията, каквато демонстрира понастоящем: https://www.kp.ru/daily/26632.3/3649743/
          Ъхъ… викаш, историята се повтаря. Западът, а не Путин нападна Украйна, както и преди 80 години, когато Сталин помага, а не заграбва Полша.

          Коментар


          • Украине будут давать по одному F-16.

            Шоб не сталкивались.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Интересно как са ги разпродали при положение че са държавна собственост и имат закон според който държавата ще ги даде - разпредели на гражданите си. Абсолютно криминално.
              Те първо закона бутнаха.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Разпродал за калко, къде са парите ?
                У правилните хора са бе, как къде?

                Коментар


                • Коментар


                  • През нощта на 27 август контраразузнаването на СБУ провежда специална операция срещу руското летище в Курск. По време на нападението там са се намирали оборудване за противовъздушна отбрана и част от руския въздушен флот.

                    За това съобщава РБК Украйна, като се позовава на източници в Службата за сигурност на Украйна. От там уточняват, че по летището в Курск са изстреляни 16 безпилотни летателни апарата. Задачата е била изпълнена от служители на контраразузнаването от 13-и главен отдел на агенцията.

                    "16 безпилотни самолета камикадзе са работили върху четири самолета Су-30 и един МиГ-29. Също така сред поразените цели бяха радари на комплекса С-300 и два "Панцира", се казва в доклада.

                    От СБУ смятат, че почти всички дронове са достигнали набелязаната цел. Руската противовъздушна отбрана вероятно е успяла да "хване" само три безпилотни летателни апарата. В полза на това са и изявленията на самата Русия: съобщава се за най-малко 13 взрива.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      .. когато на някой, разсипал държавата си,след като и е разпродал 70% от обработваемите земи на чужди компании, му се обяснява, че бил "спасил държавата си"... Балба, да повтаряш такива глупости като едва ли не "Откровение", не си наред. Хич.
                      Разпродал за калко, къде са парите ?
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Руснаците защо не кажат какво са направили ? Сега тези хора си нямат и престава че над главите им висят бомби с много голяма мощност, които падат с много висока скорост и нищо не може да ги спре.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Интересно как са ги разпродали при положение че са държавна собственост и имат закон според който държавата ще ги даде - разпредели на гражданите си. Абсолютно криминално.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Русия е вдигнала спътници на които има мощни бомби с много голяма мощност и то съвсем скоро е направено, тези бомби имат зададени цели. Връзката със спътниците може да бъде декодирана и някой да дръпне спусъка, има риск и с всеки изминал ден той расте. Този конфликт със САЩ е причината да го направят, иначе те не са имали никакво намерение да качват оръжия на орбита защото знаят какви са рисковете.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • .. когато на някой, разсипал държавата си,след като и е разпродал 70% от обработваемите земи на чужди компании, му се обяснява, че бил "спасил държавата си"... Балба, да повтаряш такива глупости като едва ли не "Откровение", не си наред. Хич.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Альфред Кох:

                                "Украйна празнува Деня на независимостта. Сърдечно поздравявам всички вас, скъпи украинци, с този празник. Това наистина е празник със сълзи в очите. Украйна е страдала за своята независимост. Малцина я получиха на толкова скъпа цена.

                                Вероятно Украйнците ще ценят своята окървавена свобода повече от руснаците, които отново попаднаха в най-позорното робство, без да осъзнаят какво щастие са имали преди тридесет и две години. ....

                                Нещо повече, сега те проклинат онова време, плюят по него и по себе си в онова време. Те си спомнят с носталгия за миналото робство и за предишните си господари и мечтаят сегашните им господари да бъдат като онези, които са им били господари преди свободата, от която бързо са се отвратили.

                                Признавам си, че ви завиждам. "Блажен е онзи, който е посетил този свят в съдбовните му мигове..." Сигурно е особено чувство да твориш история. И точно това прави Украйна в момента. И тя твори не само собствената си история, но с отчаяната си съпротива твори и историята на Русия.

                                И дори, може би, историята на Европа. С примера си Украйна връща на европейците и американците първоначалния смисъл на онези ценности, заради които съществуват свободата и демокрацията. Само великите нации са способни на това.

                                Не знам кога ще приключи тази война. Едно знам със сигурност: Украйна вече спечели войната за своята независимост. И днес, в Деня на независимостта на Украйна, казвам още веднъж: това е вашата най-важна победа. Вие спасихте държавата си. Вие защитихте свободата си. Вие защитихте своята независимост. И тази победа е по-важна от всичко останало.

                                Въпреки че Путин уби Пригожин и Уткин, това не го доближи до победата. Напротив. Защото това е нашата (не неговата) справедлива кауза, така че врагът ще бъде победен и победата ще бъде наша.

                                Слава на Украйна! "
                                И как така, пълната зависимост от някого, я обявяваш за "НЕзависимост"? И този Алфред Кох, какво е пушил? Много е яко, да знаеш.

                                Коментар

                                Working...
                                X