IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena

Стамене, Стамене.
    За твоя помощ – не съм Стамен (Тракториста ли ти е нáсърце?)
    Last edited by Хараламп; 20.03.2022, 15:26.

Коментар

• Европейците не искаха да вземат Украйна с въглищата от Донбас затова рушняците им решават проблема.

Коментар

• Ние сме комай единствената държава в НАТО + Швеция и Финландия, която не е дала военна помощ на Украйна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение

Хич не е сложна.

Руснаците планомерно и ефективно вървят към това да получат 100% от това, което искат.

Ще ми е забавно, шорошки гниди, да ви гледам след това.
          Да, така е,руснаците супер ефективно вървят към глад, позор и пълна разруха!Хапвай повече рибка,полезна е за мозъкаАко изобщо имаш мозък
          Attached Files

Коментар

• fon, Украйна е една много въоръжена територия със съветско оръжие, 100 броя установки С300 са имали четох и нищо чудно дори да са били и над 100. Обаче в ЕС така и не влязоха и сега уж ги заобичаха, но ще е с присъединителна програма за 100 години. Просто ще ги разделят на части, то и затова е война и ги водят за носа. И по добре да я раздробят, не става огромна територия а за 30 години там елементарен ред няма - Самалия 2 или Сомалия с бяло население.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              щурец, хартийки могат да се печатат до момента в който хартията стане по скъпа от парите. Не е безкрайно. И с войните е така, запалиш тук..там и по едно време гледаш че си почнал да гориш. Точно на тях им трябва мир за да минат през това нещо по бавно и спокойно и втора и трета икономическа сила да си не е лошо, като се съберат втората, третата и потенциално най голямата стават доста по голяма сила от първата.
              Дори хартията стане по скъпа от парите , с нея ще купуват още по-скъпите метали . суровини , влияние и др
              Мнението за безкрайност не е мое , а на Селена.Аз също мисля , че не е безкрайно ,затова питам само ДОКОГА.
              Last edited by щурец; 20.03.2022, 14:52.

Коментар

• щурец, хартийки могат да се печатат до момента в който хартията стане по скъпа от парите. Не е безкрайно. И с войните е така, запалиш тук..там и по едно време гледаш че си почнал да гориш. Точно на тях им трябва мир за да минат през това нещо по бавно и спокойно и втора и трета икономическа сила да си не е лошо, като се съберат втората, третата и потенциално най голямата стават доста по голяма сила от първата.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение

Хич не е сложна.

Руснаците планомерно и ефективно вървят към това да получат 100% от това, което искат.

Ето още едни тръгнали за два ди до Киев и получили 100% от тва което искат.
                  https://www.unian.net/war/ukrainskie...-11751655.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
                    Ситуацията е много сложна. .
                    Хич не е сложна.

Коментар

• Yori, мисля бях прочел че Жириновски е починал, значи е възкръснал.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Де да беше само граматиката, а то и лексиката, и логиката, и политологията, и ...
                        Абсолютно всеки един от нас има моменти на слепи петна и на залитане в една или друга посока. То затова е добре всичко да се чете, за да се постигне баланс. Аз даже престанах да тикам потребители в игнора, не че той работи де

Ситуацията е много сложна. Не ми се ще сега да съм на мястото на политиците. Щото тя властта е сладко нещо, но обратната страна на монетата е отговорността.

Засега горе долу корабът върви добре. Бог да ни пази.

Коментар

• Коментар

• Владимир Жириновский находится в критическом состоянии

Врачи диагностировали у него септический шок, сообщают российские СМИ. За последние сутки в состоянии политика выраженная отрицательная динамика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                              Граматиката ми е и си остава слаба.Така и ще си остане....
                              Де да беше само граматиката, а то и лексиката, и логиката, и политологията, и ...

Коментар

• Първоначално изпратено от щурец Разгледай мнение

Друго си е да печатат трилиони и с тези хартийки да купуват петролгазжелязохрани и каквото се сетите.
                                ДОКОГА???
                                Математически хоризонтът е безкраен.

Коментар

Working...
                                X