Ние сме комай единствената държава в НАТО + Швеция и Финландия, която не е дала военна помощ на Украйна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение
Хич не е сложна.
Руснаците планомерно и ефективно вървят към това да получат 100% от това, което искат.
Ще ми е забавно, шорошки гниди, да ви гледам след това.
- 2 Харесвания
Коментар
-
fon, Украйна е една много въоръжена територия със съветско оръжие, 100 броя установки С300 са имали четох и нищо чудно дори да са били и над 100. Обаче в ЕС така и не влязоха и сега уж ги заобичаха, но ще е с присъединителна програма за 100 години. Просто ще ги разделят на части, то и затова е война и ги водят за носа. И по добре да я раздробят, не става огромна територия а за 30 години там елементарен ред няма - Самалия 2 или Сомалия с бяло население.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениещурец, хартийки могат да се печатат до момента в който хартията стане по скъпа от парите. Не е безкрайно. И с войните е така, запалиш тук..там и по едно време гледаш че си почнал да гориш. Точно на тях им трябва мир за да минат през това нещо по бавно и спокойно и втора и трета икономическа сила да си не е лошо, като се съберат втората, третата и потенциално най голямата стават доста по голяма сила от първата.
Мнението за безкрайност не е мое , а на Селена.Аз също мисля , че не е безкрайно ,затова питам само ДОКОГА.Last edited by щурец; 20.03.2022, 14:52.
- 1 like
Коментар
-
щурец, хартийки могат да се печатат до момента в който хартията стане по скъпа от парите. Не е безкрайно. И с войните е така, запалиш тук..там и по едно време гледаш че си почнал да гориш. Точно на тях им трябва мир за да минат през това нещо по бавно и спокойно и втора и трета икономическа сила да си не е лошо, като се съберат втората, третата и потенциално най голямата стават доста по голяма сила от първата.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение
Хич не е сложна.
Руснаците планомерно и ефективно вървят към това да получат 100% от това, което искат.
https://www.unian.net/war/ukrainskie...-11751655.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеСитуацията е много сложна. .
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДе да беше само граматиката, а то и лексиката, и логиката, и политологията, и ...
Ситуацията е много сложна. Не ми се ще сега да съм на мястото на политиците. Щото тя властта е сладко нещо, но обратната страна на монетата е отговорността.
Засега горе долу корабът върви добре. Бог да ни пази.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеГраматиката ми е и си остава слаба.Така и ще си остане....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от щурец Разгледай мнение
Друго си е да печатат трилиони и с тези хартийки да купуват петролгазжелязохрани и каквото се сетите.
ДОКОГА???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Борисов е готов със всеки да се коалира заради собственото си спасение
Той е виновен за сегашното унизително наведено положение на страната
Коментар
Коментар