Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от щурец Разгледай мнение
Друго си е да печатат трилиони и с тези хартийки да купуват петролгазжелязохрани и каквото се сетите.
ДОКОГА???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Борисов е готов със всеки да се коалира заради собственото си спасение
Той е виновен за сегашното унизително наведено положение на страната
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Това да не е намек за Борисов? Много грешиш!
Ние вече "узряваме" за ГЕРБ и ще бъдем негови активисти в новия му формат: ще се обединят с Маяма, с Кирчо П. АрварСки и Копейки - не съм сигурен, но май и Слави може да е в кюпа...
Мотото "В името на България" е жеУезно!
Той е виновен за сегашното унизително наведено положение на страната
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Навремето из нашия свят имаше един лаф за новия олимпийски трибой - мятане на сърп, хвърляне на чук и бягане на Запад.
Ние вече "узряваме" за ГЕРБ и ще бъдем негови активисти в новия му формат: ще се обединят с Маяма, с Кирчо П. АрварСки и Копейки - не съм сигурен, но май и Слави може да е в кюпа...
Мотото "В името на България" е жеУезно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Няма да ни се размине.Но не е необходимо сляпо да се хвърляме в първите редици.Путин не жали руснаците в Харков и ще му е през дедовия за българите.Но не трябва в момента да ги дразним.безкрайни са нишките на съдбата......Много планове се създават.но много планове се и объркват.Ние е добре засега да си траем да очакваме лошото и да се молим на късмет за доброто.Като гледам как и американците не се натискат тук да пращат военни нещата скоро ще станат динамични.Радев засега добре води кормилото на България.Лавира.Като цар Борис.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеРеално най-лекият начин да бъде спрян Путин е ако НАТО са абсолютни твърди с Путин.
Колкото са по-меки Марии, толкова по-зле ще става. Усещайки неувереността на Запада и страха им да не го ядосат, Путин може да прибегне дори и до тактически ядрени оръжия. Като се има предвид, че с конвенционални армията на РФ е много зле.
Не знам как си представяш, че ние като сме меки Марии и ще ни се размине.Last edited by Hermes73; 20.03.2022, 12:59.
Коментар
-
Войната е последното нещо, което Фед иска сега. Поставя ги във възможно най-неудобното положение.
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеМъни аз много пъти съм писал че трябва да се чете историята...Германия и Чехия през 1938 година.........но тук има и един много важен елемент.Войната е АБСОЛЮТНО необходима и на ГОСПОДАРИТЕ от ФЕД.Също нееднократно в друга тема съм споменал че изхода от 300 трилиона дълг в света е или хиперинфлация или война.Или съчетание от двете.Можеш да отлагаш но не и да предодвратиш това.Всеки преследва своите цели......Това не е битка между добро и зло.А между големи хищници за парчета от бъдещата торта през идните поне 100 години.А може и повече............
Коментар
-
Мъни аз много пъти съм писал че трябва да се чете историята...Германия и Чехия през 1938 година.........но тук има и един много важен елемент.Войната е АБСОЛЮТНО необходима и на ГОСПОДАРИТЕ от ФЕД.Също нееднократно в друга тема съм споменал че изхода от 300 трилиона дълг в света е или хиперинфлация или война.Или съчетание от двете.Можеш да отлагаш но не и да предодвратиш това.Всеки преследва своите цели......Това не е битка между добро и зло.А между големи хищници за парчета от бъдещата торта през идните поне 100 години.А може и повече............
Все едно бат Пешо го е писал!
Абе , къде е батко?
Коментар
-
В интерес на истината, икономиката на Русия - наистина ще се срине.
Още по-проблемен ще бъде сривът на много други икономики, които са взаимно обвързани с Русия. Ясно е, че светът изнемогва за ресурси.
Това се пропуска в "анализите".
Обратно: възстановяването на света ще почне от страните, които разполагат с достатъчно ресурси. (спор няма)
..........
Друго не разбирам: блокирани са руските авоари зад граница. Как мина плащането на 117 млн. $ .? Защото, наистина тая сума е разблокирана, за да се платят купоните по лихвените плащания...
Значи: не е трудно да се блокират (някои) авоари, също толкова, колкото и да се разблокират други,...,
СЕщам се за интереса, който (казват) - клател ... тюбетейката..., за калпака го зная със сигурност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Дано не си прав. Виж там сложи някакъв текст редактор, моля те, че все пак текстовете трябва да имат някакъв вид. Не се заяждам, ама трудно се чете текст с грешки на всеки ред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеРеално най-лекият начин да бъде спрян Путин е ако НАТО са абсолютни твърди с Путин.
Колкото са по-меки Марии, толкова по-зле ще става. Усещайки неувереността на Запада и страха им да не го ядосат, Путин може да прибегне дори и до тактически ядрени оръжия. Като се има предвид, че с конвенционални армията на РФ е много зле.
Не знам как си представяш, че ние като сме меки Марии и ще ни се размине.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ще узрееш ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеРеално най-лекият начин да бъде спрян е ако НАТО са абсолютни твърди с Путин. Колкото са по-меки Марии, толкова по-зле ще става. Усещайки неувереността на Запада и страха им да не го ядосат, Путин може да прибегне дори и до тактически ядрени оръжия. Като се има предвид, че с конвенционални армията на РФ е много зле.
Коментар
Коментар