Първоначално изпратено от baba_meca
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Last edited by Dragodanov; 22.03.2022, 21:27.
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Е, ние тук ще караме по "Монтескьо" само, ако кръстим някой голям столичен булевард на негово име.
- 1 like
Коментар
-
За Европа е най-здравословно, безопасно и полезно след затягането на войната, да се стигне до дълбока финансова и икономическа криза в Руската федерация. Дай Боже да рухне руската икономика, да последват още по-голямо обедняване на населението, недоволство и размирици, които ще бъдат обективно пречка РФ да финансира въоръжените си сили и да предприема военни действия против съседни държави..За всички в Европа е по дообре Русия, каквато беше в периода 1991-2003г.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Определено Европа печели в тази насока. Надявам се междувременно нашите политици да не правят много глупости. С интерес следя тези дни как никой не им е обяснил какво е това животно “разделение на властите” и че изпълнителната власт не следва да се намесва в работата на съдебната такава и vice versa баш по Монтексьо. Ще видим докъде ще я докараме…
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мисля, че се задава една здравословна консолидация в ЕС, която е резултат и на сегашната криза, и на тази с коронавируса, и на тази с предстоящото пренареждане на глобалния свят.
мурзилажа не му се иска но ВЪСТАНОВЯВАНЕТО на разчекнатата и разпаднала се руска държава-ПАК КАКТО И ПРЕДИ ще я въстановяваме НИЕ ЗАПАДНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ
ебаси иронията
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнениеhttps://www.segabg.com/hot/category-...-voyna-2232022
⚡️Френският президент Макрон обяви, че е възможно държавата да въведе хранителни купони за да помогне на бедните семейства и средната класа да се справят с продоволствената криза.
ЕС много усилено върви към БГ 1989-та
- 1 like
Коментар
-
Мисля, че се задава една здравословна консолидация в ЕС, която е резултат и на сегашната криза, и на тази с коронавируса, и на тази с предстоящото пренареждане на глобалния свят.Last edited by Selena; 22.03.2022, 21:14.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Байдън: Вървим към нов световен ред и ние трябва да го оглавим
На бизнес кръгла маса във Вашигтон американският президент Джо Байдън обяви, че светът върви към нов световен ред и САЩ трябва да го оглавят.
Сред темите, които засегна - за Русия, Украйна, възможни кибератаки и употреба на биологическо оръжие от страна на Москва - Байдън разказа накратко за своя тайна среща с висш американски военен:
"Знаете ли, майка ми използаше един израз: "От всяко зло ще излезе нещо добро, ако потърсиш достатъчно". Мисля, че ни се предоставят някои изключителни възможности за рални промени.
Ние се намираме в преломен момент в световната икономика, и не само в икономиката, но и в света като цяло. Момент, който се наблюдава на всеки три-четири поколения.
Както ми каза един от висшите военни на среща по сигурността онзи ден - 60 милиона загинаха между 1900 и 1946-а и оттогава ние установихме либерален световен ред. Много хора умират, но не допуснахме хаос.
И сега е време за промяна. Ние вървим, нещата вървят към нов световен ред и ние
- 3 Харесвания
Коментар
-
Според мен, това с джендърите при една добра кризичка веднага си идва на мястото. Това ти казвам оглеждайки се около себе си. Някои чивии бързо ще се наместят. Едно от добрите неща на корона кризата е че не ми досаждаха с прайдове поне две години. А тази кризичка е екстра за поставянето на нещата на точните им места.
- 1 like
Коментар
-
Разбира се, никой не го подлага на съмнение. Само залитанията й в последно време към джендъри и зелени сделки навяват тъга.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тук се съгласявам, т.е., ако търсим модел, който да ни пасне, то това отново, с всичките й кусури е пак добрата стара Европа
- 1 like
Коментар
-
https://www.segabg.com/hot/category-...-voyna-2232022
⚡️Френският президент Макрон обяви, че е възможно държавата да въведе хранителни купони за да помогне на бедните семейства и средната класа да се справят с продоволствената криза.
ЕС много усилено върви към БГ 1989-та
- 4 Харесвания
Коментар
-
Това искам да ти кажа, че няма никаква разлика между дивия капитализъм и дивия комунизъм - двете системи са плод на екстремно неравенство. Няма никакво равенство в комунизма - властващите са богове, а тънещите в равенство са роби, които пощипват жените си в кухнята. При дивия капитализъм е същото - малка прослойка са богове, останалите тънат в мизерия и нищета и също са роби, които пощипват жените си под мостовете.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дейли Мейл цитира киевски генерали: Войските на Путин ще издържат още три дни в Украйна
https://frognews.bg/novini/deili-mei...i-ukraina.html
После КОНТРА ОФАНЗИВА
- 1 like
Коментар
Коментар