Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеСутрин с кафето най-обичам да гледам украински дронове мултикукъри
Докато проследяваме събитията в Курска област, бригадата безпилотни системи „Птици от Маджарско“ унищожава руските нашественици в Донецка област.
Много мощни и умели действия от страна на пилотите на FPV дронове, които просто не оставят никакъв шанс на врага.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
И 4 милярда да им дават,като няма да се върнеш жив,защо са ти.
А и тези руснаци които се водят безследно изчезнали ,разбирай я свършили в дебелото черво на някое прасе,я раздробени на съставните си атоми ,доколкото знам не им изплащат нищо. С две думи свършиха " освободителите" оценяващи си живота на 20000 долара и сега подобрената оферта е за тези оценяващи си живота на 40000 долара
- 8 Харесвания
Коментар
-
И 4 милярда да им дават,като няма да се върнеш жив,защо са ти.
А и тези руснаци които се водят безследно изчезнали ,разбирай я свършили в дебелото черво на някое прасе,я раздробени на съставните си атоми ,доколкото знам не им изплащат нищопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение"Бих искал да присъствам на инаугурацията на Тръмп, но не съм поканен, заяви украинският президент"- По традиция чуждестранните лидери не се канят на встъпването в длъжност на президента на САЩ. Списъкът с гостите обикновено се определя от бъдещата администрация и е необичайно да присъстват много чуждестранни високопоставени лица.
- Тръмп все още не е взел официално решение относно поканата към Зеленски. Когато беше попитан за това, Тръмп заяви: "Не знам, че той няма да бъде на встъпването в длъжност. Искам да кажа, че наистина не съм говорил с него за това". Това предполага, че въпросът все още не е сериозно обмислен или обсъден.
- Въпреки че не е отправил официална покана, Тръмп е изразил готовност към присъствието на Зеленски. Той заяви: "Но ако той иска да дойде, бих искал да го поканя. Не съм го канил, не". Това показва, че макар да няма официална покана, Тръмп не се противопоставя на присъствието на Зеленски.
- 2 Харесвания
Коментар
-
danetha, жертвите вече са изключително цивилни, военните нанасят удари само отдалеч, ето влизат в Курска област а там няма никакви военни. Но някой минира зад тях, после почват да долитат снаряди от 40-50 км. растояние. Когато сгрешат удрят някакви цивилни. Такава е войната там.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеВече им дават по 4 милиона рубли еднократно( около 40000 долара) при подписване на договор с руското МО Явно все по малко са желаещите да " освобождават" Украйна
А и тези руснаци които се водят безследно изчезнали ,разбирай я свършили в дебелото черво на някое прасе,я раздробени на съставните си атоми ,доколкото знам не им изплащат нищоLast edited by danetha; 06.01.2025, 11:05.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Ти си велик неосъзнат хуморист
Да почвам ли да копирам последните постове на копейките в които не пишат нищо съществено по темата, а просто си атакуват вербално!
Хайде малко по-сериозно админите, че форума се е превърнал в помиярник.
- 10 Харесвания
Коментар
-
...силно цензурираните руски медии,забранени даже в EU.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеСутрин с кафето най-обичам да гледам украински дронове мултикукъри
https://x.com/GloOouD/status/1875975168008552472Явно все по малко са желаещите да " освобождават" Украйна
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Има нещо неистово смешно в това че корейци, макар и неумело, бранят Курск. Падналите в Битката за Курск през ВСВ със сигурност се обръщат в гробовете си
- 8 Харесвания
Коментар
-
Сутрин с кафето най-обичам да гледам украински дронове мултикукъри
https://x.com/GloOouD/status/1875975168008552472
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар