Носят се някакви слухове, че руските спътници ще са пращани в кома един по един и от следващата седмица, ще започнат проблеми с тях, но дали ще е вярно или е само пропаганда, не зная. За мен не е много ясно, как би могло да стане и вероятно е само пожелателен фейк
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеИ Зеленски и Министерство на отбраната на Англия излязоха с изявление, че това не е никакво прегрупиране, ами най-обикновена загуба на колхозниците в тези области. Разбира се, трябва да се преценява всичко по много пъти.
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/03/29/7335643/
Иначе, ''преговорите'' са само за отбиване на номера и да се печели време. Нали не вярваш, че Путин, който само дни преди да нападне братята си славяни и да им забие нож в гръба и се кълнеше, че няма да го прави, този път ще вземе да говори истината и иска мир? Колкото Хитлер е искал като се е клел, толкова и тоя.Last edited by Jay Gould; 30.03.2022, 02:36.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеГледам май отстъплението на Z армията от Киев май е прегрупиране за ново нападение над града.
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/03/29/7335643/
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеfon на физичен обект ли или на такъв който излъчва сигнал ?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Гледам май отстъплението на Z армията от Киев май е прегрупиране за ново нападение над града. Трябва още едно потвърждение поне. Но не ми звучи неправдоподбно. Първо руснаците за всичко лъжат. Второ Путин губи връзка с реалността. И трето, русите ядоха пердах, но не достатъчно, че да подвият опашка.
Тая война с лудото джудженце няма как да е кратка колкото и да ни се иска.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
А, руснаците били информирали... и ти веднага им се върза
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеТочно руският е. Удар с Точка-У от 19-та бригада на ВСУ. Руснаците информираха миналата седмица, че са унищожили част от нея, но очевидно не е цялата.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнениеДа не се караме. Старлинк е сателитен интернет.
Кимни, ако си съгласна.
Щатската ГПС система, е исъвсем друго. Това, че новите поколения ГПС-системи, използват и интернет за по-лесна триангулация, е трето.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
«19-я ракетная бригада нанесла точный удар ракетой Точка-У по складу ракетно-артиллерийского вооружения ВС РФ в поселке Октябрьское под Белгородом. С этих складов Россия поставляет боеприпасы для убийства украинцев», — пишет (https://www.facebook.com/butusov.yur...60764473963784) украинский журналист Юрий Бутусов.
Съдейки по взрива и разстоянието, 19-та ракетна бригада на ВСУ провеждат ефективни преговори за демилитаризация и денацификация на Русия....http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от xa3apm Разгледай мнение
това, че не си чувала, не означава, че няма. OneWeb се опитваха да направят същото нещо, но май не е особено ефективно. Ще уточниш ли, какво общо има интернета с конфликта?
Няма какво да уточнявам, военните украинци го ползват много, а какво правят с него всеки сам да си отговори.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Лично ,аз не съм чула или чела за нещо подобно на Старлинк, от никой друг. Хубаво ще е да е истина, но си мисля, че е отново пожелание на което да се хващат путинофилите
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Мисля, че това не е Белгород в Руската федерация, а украинският Белгород, близо до Одеса - Белгород Днестровский. Дано не съм прав в предположението си, разбира се.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Мисля, че това не е Белгород в Руската федерация, а украинският Белгород, близо до Одеса - Белгород Днестровский. Дано не съм прав в предположението си, разбира се.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеDury, това са малки спътници и могат да приемат и предават сигнал за интернет, 1024 броя мисля. Той им ги дава, защото нямат никакви комуникации понеже им ги унищожиха руснаците. Безплатно защото това е и реклама, иначе този интернет е 99 долара за месец и може да имаш интернет и в най затънтената точка на Света мисля или такава е идеята. Навремето говореха за безплатен интернет, но как ще го направи безплатен..не е възможно колкото и евтини да са спътниците. Американците въобще не се усещат как с Украйна си правят онова нещо, за което казват че цяло село да се мъчи не може да ти го направи, но можеш да си го причиниш сам.
Какво се случва ? - Китай е в паника, Си Дзи Пин е несменяем вече до живот, там демокрацията в политическата и част е отречена напълно, както и в Русия. Защото те смятат че една смяна на ръководството създава риск от външно вмешателство с последваща държавна катастрофа. Отговора може да бъде само един - настъпва се яко педала на военната машина. Китай ще нападне със сила Европа и ще я унищожи. Защото това ще му гарантира сигурността и няма да нападне никакъв Тайван, Япония или...ще удари Европа.Last edited by Dury; 30.03.2022, 00:04.
- 1 like
Коментар
�
Коментар