IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

    Верно си е! Да спраскаш за няма и седмица акциите на водещите си компании с 98%, да постигнеш даже и 100% на някои - котировка 0.00 тоя свят не беше виждал! Поне 20 години планиране и тайни усилия са нужни А да, и да си ПРОСТ! Без туй не става 20 години в Сибир - и после за седмица толкоз.
    какво като спраскаш акциите ? може ли да кажеш освен че едни цифри се заменят от други и това, че няма да се купуват известно време и съответно няма да влизат нови пари .. по какъв начин това би засегнало производството функционалността и т.н единствено при банките нещата имат физическо изражение, понеже хората обезумяват и почват да теглят физически пари, които в дейсвителност не им трябват към момента . но и за това има лек . даже при тези цени на акциите .. това се явява перфектна възможност за обратно изкупуване и вариант да се отървеш от нежелани акционери , какъв толкова е проблема ? след 5 години нещата ще се наместят на реалните им нива и някой може много рязко да забогатее
    действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

    Коментар


    • Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение



      Нито едно изречение не ти е вярно - нито има защитници , тип ''храбрия шивач'' , нито ще се играе с ядрено оръжие (а който си го има , му е коз) , нито Путин го е страх да си подава носа , защото днес е бил съвсем спокойно на Краснии Площадь , и след това на събрание , нито пък го мрази население - 40 милиона . То 30 милиона 5 месеца след Победата , ще скандират в унес '' Путин , Путин , Путин''
      Навсякъде си фейк

      А в последното със П.П . си смешен и жалък .
      Ние не искаме да ходим в Русия , а ако искаме можем да отидем без да ни плащаш - с нашите си пари , които са доста повече от твоите .
      Ние просто казваме , пишем , и защитаваме тезата, че Русия е права .
      Те вашите пари вече струват с 30% по-малко, утре още надолу Вие сте вредни на българска земя - вземете пример от Раличка и си тръгнете - да не стане като с шефа и, дето после омрънка света че не бил ничий министър. Ми ничий е, един най-обикновен продажник като вас е

      Коментар


      • Money, икономиката е хората, развитието на човешкия потенциал. Важно е неговото състояние, а не точно обувките или електрониката. Тези многолюдни държави имат много голям ресурс от най ценния, те не са със затихващи функции като Европа. Затова движението на стоки, пари и хора не може да създава точки на концентрация и от там риск за бъдещето на цивилизацията. Те са победители защото са овладяли този ресурс, имат преимущество , но това не трябва да доведе до унищожаване на другите, защото както се вижда те имат ракети с много яки бомби, а повярвай бомбите много бързо деконцетрират. Тези големи градове са предимство като възможности които предоставят в много отношения, но една голяма бомба и града го няма. Скъп транспорт е лошо, концентрира населението също. Просто си е необходима смяна на посоката в развитието и по съвсем друг начин да се случва то. Съюзи в които някой доминира и прецаква и изсмуква другите също са голяма беля и риск за сигурността. Иначе да се съживят икономическите сектори, които са се изнесли е детска играчка, това не е трудно и не е необходимо да става през конфликти, дори една лоша дума няма нужда да се каже и чуе от страната която не знам защо се смята че ще бъде засегната - азиатците. Въобще чрез конфронтация е лошия и трудния път да се направи това, има лесен. Начина по който се правят нещата в производството постоянно се променя, просто новите начини трябва да се случат на тези места които са запустяли един вид. Правиш неща и си заключваш вратата яко, защото трябва сигурност, когато имаш сигурност и парите ти си остават при теб и всичко е ок. Затова са тези идеи - да дестабилизираме тук, да дестабилизираме там, носят пари там където и без това вече има прекалено много. Задвижват и хората, сивото вещество се привлича като с магнит, то прави новите неща там и концентрацията продължава.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

          Нали искаха да сондират, Шеврон мисля че бяха, руснаците платиха на зелените и тиквата клекна
          ТОЧНА ТАКА БЕШЕ! ПРЕЗ лятото на 2011г.! Активираха се росийската агентура и като не успяха първо да убедят иначе прагматичните българи, в това, колко "вреден" и "опасен" е добивът на шистов газ, чрез метода на фракинг, разпространиха ЛЪЖАТА, че фракинга може да предизвика до сеизмична активност, т.е земетресения и хората да останат без дом! Това е един от христоматийните показни примери, за това как въздействат агентурата на Масква, в България....Но, при толкова опростачен, оскотял, нелразсъждаващ народ е нормално такива глупости да хващат дикиш..

          Коментар


          • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

            Не знам как така с лека ръка подценявате една осемгодишна подготовка, в която са впрегнати сума ти велики умове, които освен да правят оръжия, могат и да местят фигурите. Даже тя не е осемгодишна, тогава са взели решението. Тя е от 20 години, дори. Да не казвам, че има и едни дългосрочни операции, от типа на Голгота, с 50 годишен срок на изпълнение, които звучат фантасмагорично, но в същото време се изпълняват детайлите от тях като по часовника на Спаската кула. Излиза една кукувица и отмерва поредната проспана нощ от Запада.
            Верно си е! Да спраскаш за няма и седмица акциите на водещите си компании с 98%, да постигнеш даже и 100% на някои - котировка 0.00 тоя свят не беше виждал! Поне 20 години планиране и тайни усилия са нужни А да, и да си ПРОСТ! Без туй не става 20 години в Сибир - и после за седмица толкоз.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

              България може и да е обещана на Путин, ама от Румъния, САЩ няма да се откажат! Никак даже..Vтова е един от най-надеждните им съюзници сред страните от ИЗточна Европа..VРумъния не е пробита и зависима от Руската федерация, каквато е България и затова САЩ държат много на Румъния...
              Второ, как го виждаш това, САЩ да отсъпят от позициите си на Балканския полуостров, при условие, че след 1994г., положиха толкова целенасочени усилия да се ограничи, до максимално възможното руското влияние на Балканите?
              тези намеси на нато навсякъде по света струват пари .. парите идват от ЕС .. обаче има страни в ЕС които вече не искат да плащат . и азерика и ЕС са в криза, но в америка кризата ще се задълбочи, защото те нямат друг ход освен да паразитират чрез нато, докато ЕС все още имат . ако преди време технологията беше от ключово значение , сега всички разполагат с технология . днес двата ключа са ресурс ... природен и човешки, русия притежава природния ресурс , китай човешкия ресурс . следващия век, ако няма някакви аномалии и всеки разполага със своето , резултата е повече от ясен . фундаментално бъдещето принадлежи на китай и русия . европа вероятно по някое време ще се усети и ще се преориентира . това което се случва в момента е огромен подарък от русия за европа .. направо е акт на милосърдие .. праща им свеж човешки ресурс .. но не се знае колко читав е този ресурс
              действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

              Коментар


              • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                очаквам идните месеци да почнат разпродажби на руски имоти по черноморието ни - не от хубаво, а от финансови проблеми за собствениците и като начин да си набавят твърда валута.
                Не само там Там тиририрам

                Коментар


                • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                  Селена прочети компаниите които се изнасят. От кои от тях Русия има нужда?
                  Напротив ако ги НЯМА е хиляди пъти по добре. Няма да се занимава простолюдието в реализирането на потребителската мечта
                  Рашастан има нужда от Сталин, водка и ряпа - да не умрат съвсем от глад. Светът не иска да живее като ония в Рашастан. Ти като искаш - ходи там

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение
                    Всичко приключи за украинските военни в операцията на Русия за демилитаризиране на Украйна, каза бившият офицер от разузнаването на Корпуса на морската пехота на САЩ и бивш инспектор по оръжията на ООН Скот Ритър, пишат чуждестранни медии.

                    Според Ритер, Западът е подвел украинците, че могат да се противопоставят на Русия. Въоръжените сили на Украйна дори имаха натовски инструктори, получаваха западно оръжие, отбеляза експертът. На практика обаче - всичко се оказа точно наобратно.

                    "Въоръжените им сили нямат комуникация и не могат да се движат. Оръжейните им складове са разрушени".

                    Според него, на украинските военни остава или да загинат в укрепленията си, или да се предадат, а след руската спецоперация в Украйна може да не остане нито армия, нито правителство.

                    „ В крайна сметка Армията на Украйна ще престане да съществува. Украинското правителство също ще падне, защото е нацистки режим. Ние на Запад сме тези, които можем да седнем и да кажем – добре, това не е толкова важно.

                    За руснаците това е чудовищно важно. Те загубиха 40 милиона по време на войната. Никой на Запад няма да може да разбере това", отбеляза експертът.

                    Ритер отбеляза, че сред бойците на въоръжените сили на Украйна има офицери и войници които са професионалисти, но въпреки това - те позволиха на нацизма да проникне в украинската армия, каза Ритър.
                    Тия кремълски опорки, тая вечер ли ти ги изпратиха, за да ги публикуваш?

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
                      Да си представим един алтернативен вариант. Разширяването на НАТО след 1997 никога не се е случвало, тоест цяла Източна Европа, с изключение на Турция и Гърция, сега е извън НАТО. Интересът на Русия нямаше ли да бъде да държи всички държави в Източна Европа в калта като тях, тоест да подклаждат корупция, репресии и мизерия, защото ако някоя от тези държави започне да просперира икономически, Русия ще изгуби влиянието си?

                      Каква е гаранцията, че Русия няма да агресира срещу неудобните за тях държави? Тоест ако не могат да постигнат целите си с пропаганда и подкупи, пращат зелени човечета да сложат удобно правителство, а ако и това не проработи, директно влизат в държавата под някакъв абсурден предтекст и НАТО няма да може да направи нищо, а ООН ще е все така импотентна. Дори и да има договор с Русия за неутралитет, ВИНАГИ могат да си измислят оправдание защо договорът е невалиден и да ти сгазят държавата с войската.

                      Та в днешната реалност не е ли НАТО единствената причина повечето страни от Източна Европа да могат да просперират, без Русия да им наложи мизерия насила? Страни като Естония, Полша, Чехия, Словакия и много други са по-богати на глава от населението от Русия. Това щеше ли да им бъде позволено, особено на тези от тях, които са били част от СССР, ако не бяха в НАТО?
                      Задал си риторичен въпрос! Въпрос на който сами си си отговорил, дал си точният отговор...Страните в Източна ЕВропа не биха могли самостоятелно да си обезпечат военната сигурност...Това важи с пълна сила дори за относително мощна държава, каквато е Полша...

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

                        България може и да е обещана на Путин, ама от Румъния, САЩ няма да се откажат! Никак даже..Vтова е един от най-надеждните им съюзници сред страните от ИЗточна Европа..VРумъния не е пробита и зависима от Руската федерация, каквато е България и затова САЩ държат много на Румъния...
                        Второ, как го виждаш това, САЩ да отсъпят от позициите си на Балканския полуостров, при условие, че след 1994г., положиха толкова целенасочени усилия да се ограничи, до максимално възможното руското влияние на Балканите?
                        За мен е интересен факта че не се разполагат войска у нас.Наивно е да мислим че някой ще ни пита.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

                          Лошото е че нас ни готвят във всеки случай за пушечно месо
                          Нищо лошо не виждам русофилите да сте пушечно месо. Дори ми харесва

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
                            Белият дом иска от Конгреса 10 млрд. долара помощ за Украйна
                            Малко късно ще дойде тая помощ...САЩ следваше да отпуснат кредит и да оборудват Украйна с достатъчно количество модерни ЗРК, с голям и среден обсег на действие за повишаване капацитета на ПВО(с) на Украйна...

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

                              Путин ви е най-малкия проблем, че не се знае кой ще дойде, а и нищо не е приключило... Руснаците търсят конфликт с Нато и се надяват Полша да се намеси да я сгънат за отрицателно време...и едва тогава да преговарят.....Забравяте.. и те могат доста неща да направят като ответни мерки.. външния им дълг го бройте изплатен, ще национализират каквото се сетят.. ще спрат газ суровини и т.н... но лично се надявам да се разберат и кой от къде е!
                              ВС на Руската федерация могат да сгънат Въоръжените сили на Полша, само след употреба на тактическо ядрено оръжие..Vда не говорим, че този сценарий е минимално възможен, защото Полша е член на НАТО,! При това, от важните и ценни съюзници...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                А помните ли фарсът със "отравянето" на Навални?
                                Това същия Навални ли е който понастоящем лежи 3-годишна присъда и очаква още една - 15-годишна. Щото дръзна да застрашава дхуджето на изборите? Питам, да не го бъркам с някой друг, че по стар руски обичай затворите там са пълни с инакомислещи.

                                Не знам какво унижение е изпитала Русия в миналото ама поне до края на тоя век ще се радва на океан от унижения. Ще си пеят песничката за париите презрени в пълна изолация от останалия свят. Не че някому много ще липсват.

                                Коментар

                                Working...
                                X