Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Не те знам къде и какво си бил през деветдесетте на година на ХХ век, нито в първата половина на 2000-те, но аз помня много добре, каква беше държавата, в периода: 1990-2007г. и каква е днес...Та, ползи от ЕС, за България има! Ползите са най-вече за по-младото и образователно и икономически активно население..Естествено е да има диспропорцици ва развитието и номиналният брутен вътрешен продукт, а оттук и в много други направления на общественото развитие. Все пак, да не забравяме, България откъде тръгна в 1990-1991г. - с номинален БВП от едва 12 000 000 000 /ДВАНАДЕСЕТ МИЛИАРДА ДОЛАРА/. А днес къде сме..
А тия абстракции за това как, цитирам: "но сигурността на всички така може да бъде застрашена както никога до сега и тогава в него момент ще има ред сълзи, ред сополи и просто ще гледат как всичко се прекратява и хубавата ни планета се превръша в космически боклук",
са абсолютно ирелевантни и неподходящи за този аналитичен и прагматичен /уж/ форум.
Затова ги запази за форуми от типа на "бга мама" , "звездите ми го говорят" и прочее..
Коментар