Dragodanov, каква е ползата се вижда, от 9м на 6м, застаряващо население и много пенсионери е ползата за България. И това ако сме честни няма да се намери един българин, който е честен да каже че е ОК. Сега се занимаваме с простотии да спорим за глупости. Европа ако е една къща с 27 стаи, само луди хора може да почнат да събират хората в няколко от тях и другите да ги опразват. Ако видиш някой да прави това с къщата си, да я опразва по тоя начин - какво ще си помислиш ? Ами душевно болен..какво друго. Каква е ползата за ЕС от това нещо ? Каква е ползата за съюзните на ЕС ? А ползата за НАТО ? Ами освен да деградират друго няма. Ти погледни какви карикатури са лидерите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Надценил съм те. Прощавай, детскоградински въпрос задаваш - обърнал си логиката.
България е задължена да дава 1.9558лв. за 1 евро, едновременно с това, срещу всички напечатани левове да има налични /1.9558 евро, поне. (туй последното, е връзването къде ти се е привидяло за рублата)
Русия е обявила само, че за добитото злато на теритоторията и, дава 5000 рубли/грам..... ако го намираш за същото с горното - не се занимавай с валутни спекулации - на рулетка ще изкараш повече
ЦЕЛИЯ враждебен СВЯТ Е ПРИНУДЕН ДА КУПУВА РУБЛИ при курс 5000 за златце .....
Когато съм се занимавал с тази безсмислена дейност ти си бил в ташаците на баща си (90-те)Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Те тези изроди сами си правят филмчета и се хвалят как малтретират цивилното население и почти деца. Спред фашагите в Кремъл такова нещо нямало.
https://www.facebook.com/Kurdsglabal...54621564599890
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Фиксирана цена на купуване на Евро в БГ какво е?
България е задължена да дава 1.9558лв. за 1 евро, едновременно с това, срещу всички напечатани левове да има налични /1.9558 евро, поне. (туй последното, е връзването къде ти се е привидяло за рублата)
Русия е обявила само, че за добитото злато на теритоторията и, дава 5000 рубли/грам..... ако го намираш за същото с горното - не се занимавай с валутни спекулации - на рулетка ще изкараш повече
- 1 like
Коментар
-
Мне, частушката не е от вчера... само защо трябва да чакаме една година, толко време и трябва за връзването?
или не правим разлика, между фиксирана цена на изкупуване на злато(дефакто заробване) и стойност на валута?
По соц време, лева също беше хОйбезпечен със злато. Вярно ли не помниш та путинската чикия я броиш за връзване към златото.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Вързана е ВЧЕРА, какво движение искат да видиш?
Изчакай една година и ако не си сляп или света срещу англосаксонците се провали ще го видиш
или не правим разлика, между фиксирана цена на изкупуване на злато(дефакто заробване) и стойност на валута?
По соц време, лева също беше хОйбезпечен със злато. Вярно ли не помниш та путинската чикия я броиш за връзване към златото.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
12 (дванайсет) милиарда, се пишат с 3(три!) РАЗЛИЧНИ цифри и едната, си я пропуснал. Написал си ДВА милиарда.
Поздравления за наблюдателността и дълбокото разбиране на математиката. Подценявал съм те.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Туй сам ли го измисли или някой те излъга?
Като е вързана за златото рублата, къде и е синхрона с цената на златото?
е вързания лев за еврото, виж му синхрона с него
Изчакай една година и ако не си сляп или света срещу англосаксонците се провали ще го видишНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Някои тук ми обясняват, че трябвало да пускаме у нас "незаменими" руски специалисти. Ето шествието с руски и савецки знамена на савецките говеда днес Берлин. Това ли искаме в България? Тези говеда са увредени генетично.
https://www.youtube.com/watch?v=tVUXoG08Y6o
Не да ги пускаме, а всички които още не са взели български паспорт трябва да бъдат изгонени веднага. После трябва разследване и как другите са натурализирани.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Може и да не ти харесва как е писал но, е много прав. А този уж "прагматичен" форум, досега само, какви Възможности буквално ги проспа, бедна ти е фантазията.
...да не казвам че, 12 (дванайсет) милиарда, се пишат с 3(три!) РАЗЛИЧНИ цифри и едната, си я пропуснал. Написал си ДВА милиарда.
Коментар
-
Гледайте видеото с Вацев и ...внимавайте да не пукнете от смях.....Квалификации като "нацистите", "смелят" и прочее. Все едно слушам ЗКПЧ от РККА от времето на Втората световна война..Ваце дир сбърка името на Роман Шухевич наъ-близък съратник на Степан Бандера/, наричайки Шухевич, цитирам : "Шушкевич"....
Вацев е много зле, ама МНОГУ, МНОГУ ЗЛЕ...МЕГА ЗЛЕ...
Първо: Вацев говори за, цитирам: "нацизъм", при условие, че коректното наименование на тази престъпна, крайнодясна идеология е "националсоциализъм"..
Второ: Говори ми за "нацизъм в днешна Украйна", същата тази Украйна, която има за държавен глава - ПРЕЗИДЕНТ от еврейски произход...
Ох, Вацев, Вацеееев...Мили ми Вацеев....Не се излагай на стари години....
- 1 like
Коментар
-
ха ха - вече ИМА - руската рубла вързана е към ЗЛАТОТО, вечните пари.
Всичко друго е хартишки
Като е вързана за златото рублата, къде и е синхрона с цената на златото?
е вързания лев за еврото, виж му синхрона с него
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Много добре знам, как става финансирането със средства от Европейските структурни и инвестиционни фондове. И процедурите за финансов контрол и последващата верификация на разходите, респективно отказът от такава. Недей да ме учиш, нали и да ми говориш с апломб, мислейки си, че само ти знаеш нещо по темата средства, финансирани от ФМ на ЕСИФ.
Не те знам къде и какво си бил през деветдесетте на година на ХХ век, нито в първата половина на 2000-те, но аз помня много добре, каква беше държавата, в периода: 1990-2007г. и каква е днес...Та, ползи от ЕС, за България има! Ползите са най-вече за по-младото и образователно и икономически активно население..Естествено е да има диспропорцици ва развитието и номиналният брутен вътрешен продукт, а оттук и в много други направления на общественото развитие. Все пак, да не забравяме, България откъде тръгна в 1990-1991г. - с номинален БВП от едва 2 000 000 000 /ДВАНАДЕСЕТ МИЛИАРДА ДОЛАРА/. А днес къде сме..
А тия абстракции за това как, цитирам: "но сигурността на всички така може да бъде застрашена както никога до сега и тогава в него момент ще има ред сълзи, ред сополи и просто ще гледат как всичко се прекратява и хубавата ни планета се превръша в космически боклук",
са абсолютно ирелевантни и неподходящи за този аналитичен и прагматичен /уж/ форум.
Затова ги запази за форуми от типа на "бга мама" , "звездите ми го говорят" и прочее..
...да не казвам че, 12 (дванайсет) милиарда, се пишат с 3(три!) РАЗЛИЧНИ цифри и едната, си я пропуснал. Написал си ДВА милиарда.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеDragodanov, виж сега ако някой е казал че е лошо в ЕС е имал впредвид нещо, 27 държави са в него и голяма разлика в стандартите им и развитието. За едни има еврофондове, за други количественни облекчения - директни пари за банките които се наливат в икономиките им, а с еврофондовете как е - прави се проект, минава процедури за финансиране и чак като се направи се дават парите, разбираш ли забавянето какво е и как се създават диспропорции в развитието. Дори да се е ядосал някой на ЕС и да е писал че по добре да го няма, то е било в моменти на афект. За НАТО безусловно е неуобходимо и е добре че го има и сме в него, но НАТО се излага и дори не се ядосваме, а се притесняваме...а би могло да бъде много силна организация, да не изпадам в подробности ако някои страни и те са в него какво ниво на сигурност може да се създаде..дано не се наложи скоро, но сигурността на всички така може да бъде застрашена както никога до сега и тогава в него момент ще има ред сълзи, ред сополи и просто ще гледат как всичко се прекратява и хубавата ни планета се превръша в космически боклук. Тези новите неща които се появяват не са дадени да се пробват и да импровизират нови световни редове, те са точно за защита от много неприятности които може да ни изненадат.
Не те знам къде и какво си бил през деветдесетте на година на ХХ век, нито в първата половина на 2000-те, но аз помня много добре, каква беше държавата, в периода: 1990-2007г. и каква е днес...Та, ползи от ЕС, за България има! Ползите са най-вече за по-младото и образователно и икономически активно население..Естествено е да има диспропорцици ва развитието и номиналният брутен вътрешен продукт, а оттук и в много други направления на общественото развитие. Все пак, да не забравяме, България откъде тръгна в 1990-1991г. - с номинален БВП от едва 12 000 000 000 /ДВАНАДЕСЕТ МИЛИАРДА ДОЛАРА/. А днес къде сме..
А тия абстракции за това как, цитирам: "но сигурността на всички така може да бъде застрашена както никога до сега и тогава в него момент ще има ред сълзи, ред сополи и просто ще гледат как всичко се прекратява и хубавата ни планета се превръша в космически боклук",
са абсолютно ирелевантни и неподходящи за този аналитичен и прагматичен /уж/ форум.
Затова ги запази за форуми от типа на "бга мама" , "звездите ми го говорят" и прочее..Last edited by Dragodanov; 04.04.2022, 22:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеredcretin, защо смяташ че са обречени без търговия с ЕС ? Те могат да си правят всякакви неща вътре в тяхната страна, сега за руснаците ако не знаеш много обичат да четат книги и могат да си го осигурят това нещо за себе си в Русия и тя да е затворена отвсякъде и с никой да не търгува. Някои казват че събитията от последно време целят избиване на населението така че да остане само един милиард на планетата, златния милиард както го наричат за да имало ресурси за тях достатъчно и да минат на възобновяеми източници на енергия. Сега от 10 човека в момента трябва да остане само един, сега дали този който остава ще си ти или ще си от тези които ще си отидат никой не ти го казва...НО със сигурност тези които го мислят това нещо смятат да са сред тези които ще останат или греша ?
- Не е ли много по нормално да си мислят че ако се затворят в държавата си да мислят че ще могат да живеят така, отколкото да си мислят че на 10 човека ..9 трябва да си отидат, та са се спаси човечеството..защото това било спасителна операция, забравих да кажа.
Коментар
Коментар