Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Уви, накрая го ядем обикновените хора. Най-вече обикновения украинец, после обикновения руснак, после обикновения източноевропеец от зависима от Русия държава, после обикновения източноевропеец по принцип, накрая обикновения западноевропеец.Last edited by Hermes73; 20.04.2022, 00:50.
- 1 like
Коментар
-
Уви, накрая го ядем обикновените хора. Най-вече обикновения украинец, после обикновения руснак, после обикновения източноевропеец от зависима от Русия държава, после обикновения източноевропеец по принцип, накрая обикновения западноевропеец.
ЗАТУЙ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеhttps://www.standartnews.com/lifesty...ra-490275.html
Рускинята Виктория, която е от 10 години в България, се разсърди и обяви за дискриминирана, тъй като не била учила в българско училище, завършила университет тук, но това бил Американския колеж. Самата тя дори не знаеше къде се намира сградата на Народното събрание.
„Кой е авторът на Анна Каренина?”, попита Наум Шопов. „…Ъъъ, Пушкин”, отговори му тя. „Хубаво, но дано и Лев Толстой се съгласи”, иронизира я водещият.
Нали били наследници на великата руска култура? Достоевски? Рахманинов? Чайковски? Хах. Те сами не ги знаят.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Великите Империи така подхождат.........за да изпълнят плановете си.Нападат за да ...........се защитят.Затова са велики.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.standartnews.com/lifesty...ra-490275.html
Рускинята Виктория, която е от 10 години в България, се разсърди и обяви за дискриминирана, тъй като не била учила в българско училище, завършила университет тук, но това бил Американския колеж. Самата тя дори не знаеше къде се намира сградата на Народното събрание.
„Кой е авторът на Анна Каренина?”, попита Наум Шопов. „…Ъъъ, Пушкин”, отговори му тя. „Хубаво, но дано и Лев Толстой се съгласи”, иронизира я водещият.
Нали били наследници на великата руска култура? Достоевски? Рахманинов? Чайковски? Хах. Те сами не ги знаят.
- 1 like
Коментар
-
Е нали преди малко написа, че е щял да бъде нападнат?
Все тая де, имам известни опасения, че в главата на унищожения от етилов алкохол, мизерия, студ и пропаганда руски мозък територията на РФ се простира до западната граница на Австро-Унгария.
Коментар
-
Путин си иска старите територии и ще си ги вземе............Украйна е най-важната част от пъзела Русия отново да бъде велика ИМПЕРИЯ.
Все тая де, имам известни опасения, че в главата на унищожения от етилов алкохол, мизерия, студ и пропаганда руски мозък територията на РФ се простира до западната граница на Австро-Унгария.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Разбира се.
Безатомна Украйна се готвеше за нападение над Русия с нейните 6 300 ядрени бойни глави. Пък и 700-те ултраса от "Азов" са си сериозен коз срещу петата по численост армия в света.
Според мен всичко е заговор на Рамзан Кадиров, който да си развие тик-ток профила. Предизвикателството "Ритай православни глави като зелки в името на православието" е хит в Чечня.
Както казва руския патриарх Кирил: "В името на Отца, и Сина - Аллах Акбар".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАбе хора, случило ли се е нещо лошо, за което аз да не съм разбрал?
Причината да питам е, че над главата ми (Габрово, Етъра) на всеки няколко минути прелитат военни самолети. Това е от час или два и досега са прелетели поне 100 пъти. Знам, че са военни, защото шума от двигателите им се чува много силно, защото летят на ниска височина (1000-2000 метра). Граждански самолети също много прелитат над Етъра, но те летят на 10 000 метра и техния двигател почти не се чува.
Докато напиша този постинг прелетяха още 3 самолета или 3 пъти по един самолет, като последният летеше много ниско и се чуваше много силно. Чак потрепераха прозорците.
. .
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Русия нямаше избор.Напрактика тя нападна за да се защити.
Безатомна Украйна се готвеше за нападение над Русия с нейните 6 300 ядрени бойни глави. Пък и 700-те ултраса от "Азов" са си сериозен коз срещу петата по численост армия в света.
Според мен всичко е заговор на Рамзан Кадиров, който да си развие тик-ток профила. Предизвикателството "Ритай православни глави като зелки в името на православието" е хит в Чечня.
Както казва руския патриарх Кирил: "В името на Отца, и Сина - Аллах Акбар".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Глупости на търкалета. Изперкалия дядка в кремъл просто си търсеше повод за война.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Русия нямаше избор.Напрактика тя нападна за да се защити.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ако не бяха нападнати от русия нямаше да има нужда от "освобождаване"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, ядрени ракети не ни трябват, трябват ни ПВО които да могат да свалят ракети и самолети по наша територия. Отбранително оръжие ни трябва, но такова май няма..D.Y.F-091066
Коментар
Коментар