IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Именно , именно .
    Вчера им я начертах мислено тази линия Харков - Николаев (Одеса) на укро/нато-любителите . До там ще бъде Русия . Но си мисля че и Суми и Чернигов ще освободят за по сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Само да добавя извън червеното - по Дунава няма и един квадратен метър пустееща земя . Всичко се обработва от Видин до Добрич .
      И излезе че нищо не ти е вярно от ''социологията'' . Опорки за форумчета.
      Правилно. Точно така казват добричките докери.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Моята социология и за повече от 63% сочи, ама аз не съм представителна извадка - работя, имам заплата и спестявания, образование и съм се обградил с хора като мен малко или много. Почти всички знаят и по един чужд език, могат да пишат и четат, въобще скука
          Браво . Вие сте гении , да се чуди човек - как гений се е обградил само с гении . Четат , пишат , работят , а някой знаят и чужд език . Браво !
          Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
          Разбира се, че в едно видинско село, където хем земята пустее, хем дворовете са плевелясали, хем народа е от 8 сутринта на селската кръчма "щото немаме работа", 90% са за връщане на комунизма и за Русия.
          Понеже са твърде млади да помнят соц-а, са чули от техните,.че тогава имало всичко.
          Трябва да си от оттам , за да имаш тази представителна извадка и да е вярна . Ако не - си е приказки на ангро , опорки , обиждане , и разбира се глупости . Разбира се че и около Видин има заблудени офси , които чакат на ЕС и НАТО ''за да са добре '' . Но повечето , както и из цяла България са антиЕС и антиНАТО . Не говорим за комунизъм - ти го вкарваш в диалога , което разбира се е ЕДНА от опрките ви . Караш /вараш - комунизъм .
          Има известна драма, защото на избори гласа на планктона струва 50 лв. и е равносилен на моя.
          Да - това е проблема и при мен . По същи начин стоят нещата . Но моите противници поне взимат по 100. Вие във Видин , малко плащате
          От друга страна няма драма, защото аз и хората като мен ще се оправим и в чужбина.
          И че ще се оправиш на запад съм сигурен . По 1200 паунда взимат за бране на ягоди - без език . А ти знаеш
          А тия от видинските села ще плюят вече Русия - я защото няма пари, я защото ги кара да работят.
          Е не може да не си от там . Няма как да си запознат толкова добре с нещата там и да си от другаде

Само да добавя извън червеното - по Дунава няма и един квадратен метър пустееща земя . Всичко се обработва от Видин до Добрич .
          И излезе че нищо не ти е вярно от ''социологията'' . Опорки за форумчета.
          Last edited by FMZK; 20.04.2022, 17:34.

Коментар

А бе руснаците бомбиха ли заводите на порошенко
            Няма да е голяма загуба, Рошен са отвратителни.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Tepxi, къде ще се оправиш, навсякъде е едно и също, той Запада пропадна и не могат да правят вече почни нищо..само внасят. Това сега е да се нападаме вече взаимно и със сила, да се избием сами. Няма западняци, станаха пропадняци които нападат своите.
              Виж, аз не споря, че ЕС, САЩ, Канада, Япония и т.н. си имат трески за дялане.
              Никъде не се живее леко, а на някои места хората живеят по-зле от техните предшественици, вкл. и в САЩ и Европа.
              Очевидно опита да се комбинира интелекта и богатството на Запада с ресурсите на Русия и населението и детайлността на Китай пропадна. Глобализацията тръгна по грешен начин, с грешни идеи и от две години виждаме нейния крах.

След краха идват и няколкото лагера. Поне за момента, за мен лагера на ЕС е по-добър от другите и желая да бъдем част от него. С всичките си недостатъци, хората в Европа живеят най-добре, най-облечено, най-нахранено и най-дълго от всички.

Коментар

• А бе руснаците бомбиха ли заводите на порошенко

Коментар

• Съгласен. Като казвам "след Тръмп" имам предвид, че неговото управление само по себе си отслаби доверието на съюзниците в НАТО един към друг и силно дигна градуса на поляризацията вътре в САЩ, както и в целия свят. Това също е добра почва за Путин да прави каквото и иска без да очаква ответна реакция. Но и тук сгреши.

Външният натиск консолидира Запада.

Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
                  Много по удачно беше да ударят по време на мандата на Тръмп но тогава сякаш се чустваха значително по сигурни и уверени.
                  Сега имам чуството че ги гони някаква посдковид истерия.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

това са пълни глупости. 2002-3 съм се занимавал с пазарни проучвания.
                    Полша бяха на ПЪРВО място в европа. Ние бяхме 5-ти а Русия 6. Другите не си ги спомням - нещо Ирландия, Германия, Хърватско ама не съм сигурен. Трябва да търся из стари дискове инфото, ако изобщо тръгнат след 15 години стоене в разни шкафове
                    Аз съм написал от къде е информацията, ако дадеш твоя - добре, ако не- живи -здрави

Коментар

Стана ми интересно и написах консумация на алкохол в света- https://www.google.com/search?q=%D0%...hrome&ie=UTF-8

Руснаците по всички класации са доста назад- уикипедия им дава 27 място
                      това са пълни глупости. 2002-3 съм се занимавал с пазарни проучвания.
                      Полша бяха на ПЪРВО място в европа. Ние бяхме 5-ти а Русия 6. Другите не си ги спомням - нещо Ирландия, Германия, Хърватско ама не съм сигурен. Трябва да търся из стари дискове инфото, ако изобщо тръгнат след 15 години стоене в разни шкафове
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• [QUOTE=Money;n3912245
                        Лично аз до сега нямах ясна идея колко е зле в Русия. Извън Москва, Петербург и още два-три града, бедността и мизерията там са потресаващи.

[/QUOTE]

Как разбра че са зле- прочете книжка, някой ти каза ,отиде и видя- как разбра

Коментар

• Money, след 2014г. имаше достатъчно време да си стъпи на краката Украйна. Вместо това за нула време е загубила една четвърт от населението си. Това което се омаловажава и не се казва е че тази смешна като численост армия за 40 милиона население е всъщност наемна, нямат работа и пари и ставали слава на украйна...хоп професионалисти било то...
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Чак пък. Дори близко не стоят по пивтунене с финланци, шотландци и ингилизи а, по крадене, и с нашите, трудно се мерят. Изостават. Мдааа.
                            Стана ми интересно и написах консумация на алкохол в света- https://www.google.com/search?q=%D0%...hrome&ie=UTF-8

Руснаците по всички класации са доста назад- уикипедия им дава 27 място

Коментар

• затова и УНИЩОЖАВАТ йеропа за да се спасят те. Ко не помогне ще я харижат ЦЯЛАТА на Русия за да останат и те ВЕЛИКА сила. Я кажи една ГЛОБАЛНА ес компания - НИЕНТЕ, само шкарто за вътрешна консумация.
                              Швейцария има ПОВЕЧЕ от ЦЕЛИЯ ес а са една шепа хора, а природата им е само чукар
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                                Да, точно това исках да кажа.

Според мене има два фактора. От една страна Украйна много бързо стъпи на крака, изненадващо бързо за Кремъл. Там е имало разбиране, че ако чакат още, ще стане почти невъзможно да се превземе лесно. Голяма грешка, защото всъщност те тотално се надцениха и съответно подцениха Украйна.

Второто е, че след Тръмп, пандемията и последствията от нея, агресивните действия на Китай към Тайван, както и фиаското в Афганистан, Путин си е казал, че в международен план точно сега е моментът. Вниманието на американците е отвлечено от куп друти проблеми, дай да ударим сега.

От тук съм аз.

Много по удачно беше да ударят по време на мандата на Тръмп но тогава сякаш се чустваха значително по сигурни и уверени.
                                Сега имам чуството че ги гони някаква посдковид истерия.
                                Last edited by Майстора233; 20.04.2022, 16:54.

Коментар

Working...
                                X