Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Затова ти казвам, че ние без гражданска война няма да минем.
Ето ме мен - не желая да живея в Беларус на Балканите, не искам да сме управляват руснаци, харесва ми да получавам заплата, сравнима с европейските и не желая децата ми да растат в държава-сателит на Русия.
Ето те и теб - ти си харесваш Русия, харесваш как живее обикновения руснак, не одобряваш западните заплати, коли и техника и не ти трябва ЕС и НАТО.
Как по-точно ще съжителстваме в една държава?
Как аз и ти ще имаме представителство във властта, което да взима и решения?
Като Ванга е говорила за отцепване на територия от България, дали наистина е говорила за Кърджали, или май по-скоро за Варненска Народна Република ...
Тяхната мечта е да станат местните гаулайтери и да колят и бесят, няма значение че всички ще са бедни, важното е че ще станат значими. Това е надеждата която русия продава на маргиналите по цяла Европа, не само в България. Електората на Льо Пен какви хора мислиш че са?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ха ха ха ма разбира се че Европа може без руския газ и нефт както и без руските суровини...В ход са най новите европейски разработки как от нищо да направим нещо ха ха ха ..Какво ще произвежда Европа какво ще яде с какво ще се отоплява?Как ще живеят обикновените хора.....Струва ми се че ще има смяна на политиците и завъртане на дупарата към Путин...Той няма да отстъпи и ще смаже Украйна и по точно Запада в Украйна.Европа за съжаление се управлява от идиоти които нямат никаква връзка с реалността.Те си живеят в техен свят в който тока е зелен Путин е ликвидиран и тече мед и масло....Време е да затворите фабриката за евроатлантически илюзии и небивалици.Нашето място не е на Запад ние нямаме нищо общо с тая измет крадлива уродлива сатанинска...която на всичкото отгоре ни и презира и смята че е над нас....Съжалявам всички евроатлантически глупаци които много искат Запада да ги обича и са готови са майките си и децата си да продадат за това.
Ето ме мен - не желая да живея в Беларус на Балканите, не искам да сме управляват руснаци, харесва ми да получавам заплата, сравнима с европейските и не желая децата ми да растат в държава-сателит на Русия.
Ето те и теб - ти си харесваш Русия, харесваш как живее обикновения руснак, не одобряваш западните заплати, коли и техника и не ти трябва ЕС и НАТО.
Как по-точно ще съжителстваме в една държава?
Как аз и ти ще имаме представителство във властта, което да взима и решения?
Като Ванга е говорила за отцепване на територия от България, дали наистина е говорила за Кърджали, или май по-скоро за Варненска Народна Република ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
След 5г сигур ще има промяна на планетата Земя и денонощно и целогодишно ще грее слънце над фотоволтаичните панели и ще духа вятър но само тама къде са вярътните мелници.Дори облаците ще ги заобикалят....Технологиите толкова ще напреднат че човека няма да работи и ще има всичко каквото си иска на корем...Та какво ти е интересно тия райони знаем чии колонии са били...Според Закона за баланса тия 500 милиона че отидат на гости на колонизаторите си щото тоя дълг трябва да се връща.То не може само да се крадне и граби.Нашенският идиот отива на Запад гледа едни хубави сгради и дворци и се кефи но не си дава сметка какво стои зад тази красота.Колко смърт робски труд кражби и грабежи...Ако може да си даде сметка тъпанаря едва ли ще се кефи на това.Ние българите никога не сме държали роби не сме грабили чужди територии и ибивали за удоволствие...Ние дадохме писменост и букви на 500 милиона народ..Ние ще дадем и новата Библия на света.Много народ ще учи български за да чет Божието слово в оригинал...Западните магинали си отиватти обаче продължавай да драпаш да ги целуваш отзаде...
Само да попитаме плахо - а какво правим като свършат?
- 1 like
Коментар
-
Вероятно цената на енергийната независимост от Русия ще бъде заколването на "зелената сделка". Предполагам, че точно това ще стане - ударно връщане на ядрената енергия и въглищата, докато се търсят вече устойчиви варианти за минаване към вятър и слънце, ама след 50 години, а не след 5.
Има един динамит, чийто часовник тиктака в субСахара и ако това лято пак избие температурните рекорди, вече ще си такова таковата.
Много говорим за войни, газ и нефт.
Има обаче едни 500 млн. души, които живеят в райони, в които последните години температурите през лятото минават 50 градуса за дълги периоди от време. Видно процесите по климатичната "спирачка" ще се забавят.
Този ще се ускори. Там ми е много интересно какво ще стане.
- 1 like
Коментар
-
Вероятно цената на енергийната независимост от Русия ще бъде заколването на "зелената сделка". Предполагам, че точно това ще стане - ударно връщане на ядрената енергия и въглищата, докато се търсят вече устойчиви варианти за минаване към вятър и слънце, ама след 50 години, а не след 5.
Има един динамит, чийто часовник тиктака в субСахара и ако това лято пак избие температурните рекорди, вече ще си такова таковата.
Има обаче едни 500 млн. души, които живеят в райони, в които последните години температурите през лятото минават 50 градуса за дълги периоди от време. Видно процесите по климатичната "спирачка" ще се забавят.
Никой вече няма да може да задържа развитието с лобиране за петролни и газови компании, политическия климат се промени радикално. Никой не иска да е зависим от няколко държави, които винаги могат да си излюпят някой откачен диктатор.
- 1 like
Коментар
-
Аз пак да си задам въпроса - Ако Европа е невъзможно да съществува без руския газ и нефт, откъде-накъде имаме ЕС, правителства и избори?
Присъединяват се още 28 автономни републики към РФ и въпроса приключва.
И друго - ако без Русия няма как ЕС да съществува, защо цените на незаменимите суровини не са десеторни ... така всички руснаци щяха да са богати, а ние, щем не щем, да плащаме каквото обявят.
Разбира се, има известно неудобство, че всички други източници на нефт в света са любопитна компания - Иран, СА, Венецуела ... но наистина няма как отсега да видим кой прав, кой крив.
На мен ми е любопитно какво ще направи Русия с нейния газ и нефт, когато няма кой да го купува, както и с какво ще си ремонтира добивните инсталации при положение, че един черколяк не може да произведе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ще го продава на китайците, на каквато цена им каже другаря Си.
А за чарколяците - повечето нефт вече е от Арктика, там без американските технологии ще изкарат още малко и ще клекнат. Китайците нямат технология за там.
Това ми напомня за прословутия Сила Сибири, китайците накараха дребния "шахматист" да си го построи сам и го въртяха с години, докато през 2014та със санкциите за Крим и Донбас се постави сам в шах и дотърча да подпише на цената която китайците му наложиха.
Коментар
-
Аз пак да си задам въпроса - Ако Европа е невъзможно да съществува без руския газ и нефт, откъде-накъде имаме ЕС, правителства и избори?
И друго - ако без Русия няма как ЕС да съществува, защо цените на незаменимите суровини не са десеторни ... така всички руснаци щяха да са богати, а ние, щем не щем, да плащаме каквото обявят.
Разбира се, има известно неудобство, че всички други източници на нефт в света са любопитна компания - Иран, СА, Венецуела ... но наистина няма как отсега да видим кой прав, кой крив.
На мен ми е любопитно какво ще направи Русия с нейния газ и нефт, когато няма кой да го купува, както и с какво ще си ремонтира добивните инсталации при положение, че един черколяк не може да произведе.
А за чарколяците - повечето нефт вече е от Арктика, там без американските технологии ще изкарат още малко и ще клекнат. Китайците нямат технология за там.
Това ми напомня за прословутия Сила Сибири, китайците накараха дребния "шахматист" да си го построи сам и го въртяха с години, докато през 2014та със санкциите за Крим и Донбас се постави сам в шах и дотърча да подпише на цената която китайците му наложиха.Last edited by BobyB; 21.04.2022, 09:07.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
..Европа не може без руските суровини...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Тресеш се от страх. И истеричничиш. Вероятно си около 30 годишен, и никога не си ходил в казармата. Киевската пропаганда, ти е зомбирала мозъка. Има спасение и за теб. В Анадола, няма да падат боНби. Емигрирай.
Единственото " нещо" което може да лиши от доходи копейкините е мълчанието Аз започвам да ви лишавам от копейките. Точка.Last edited by briko; 21.04.2022, 08:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Цялото крякане е заради идващата мизерия.....Затова 24 часа нонстоп се върти мантрата Украйна.Нещата са скачени съдове...Европа не може без руските суровини.Всеки опит да ги купи от друго място ще педизвика огромно покачване на цените.На всички суровини от други доставчици.Те си имат клиенти.....И изведнъж ги натискат за огромни нови количества....Всичко което сега ЕС внася от Русия ще стане много по-скъпо.Товса основни принципи в търговията...АБ-то на търговията...
Следват и други представления - Тайван и "руски кибер тероризъм дето ни спря тока"
Не се учудвам изобщо, навремето едно бедно имигрантче от Австрия, успя да убеди и заплени здраво стъпилите на земята милиони германци да го последват във унищожието си.Last edited by hazard; 21.04.2022, 04:48.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеКак точно, с колко енергия?
U.S. Capitol Police
@CapitolPolice
УПРАЖНЕНИЕ: Тази сутрин работим с нашите федерални, щатски и местни партньори по рутинна евакуация на територията на Капитолия на САЩ. Моля, не се тревожете, ако видите аварийни превозни средства и ниско летящи хеликоптери.
Само Путин да погледне към червеното куфарче и краварите изкупуват тоалетната хартия, иначе са бабаити.
Last edited by hazard; 21.04.2022, 03:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеАзовстал е мъртво-тих след пуснатата разрушаваща бомба, а Мариоупул е на последни издихания.
Четирите самолета със военна техника от САЩ преминаха Украинската граница, танковете от УК ще са там след седмица-две през Полша, от понеделник Руски нефт за ЕУ няма да има.
Русия засилва заплахите си към Запада, след като изстреля пробно междуконтинентална балистична ядрена ракета Сатана II (със обсег 18к км), която „може да унищожи УК, отделно до Вашингтон са само 5к км “, като помощник на Путин приветства оръжието като „подарък за НАТО и всички спонсори на укронацизма“
Нещо мернах за 500 млрд косвени загуби за ЕС, ама до момента или до края на годината, не се сещам.
Един институт изчислил, че заради постигната инфлация, дългът на САЩ се е свил със около 3.5%, разгеле.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТова е снимка от Попасная. Тия са или вагнеровци или някакви спецназчета на РФ.
[ATTACH=CONFIG]n3912461[/ATTACH]
Коментар
Коментар