Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Last edited by national power; 21.04.2022, 10:34.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Поправка, те не вярват че цар путин ще ги залее с пари, а че всички ще обеднят и ще им вземат имотите и парите като след Девети, а тях ще назначат за копои, да си върнат за униженията и бедността. Няма значение че пак ще са бедни, важното е че другите ще са още по-зле.
Има стотици клипове за разходка в руски градове, пътуване по руските пътища, има показване на руски домове. Буквално руския начин на живот, архитектура, храна и инфраструктура са видими с два клика.
Имат градове, при това средно големи, които приличат на малко по-чисто Търговище (факт е, че рядко видях боклук където и да е, това ми направи добро впечатление, и говори доста зле за нас).
Дори основните им пътища са с по 2 ленти в посока.
Заводи и индустрия са в ръцете на едни 1000 човека, всичко друго живее между два етилови гълтока.
Защо никой не проверява къде иска да отиде?!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не бе, вечно ще караме само на петрол, газ и въглища, друго нема как да има, и развитие не е възможно.
Само да попитаме плахо - а какво правим като свършат?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение- мързеливи, неграмотни и некадърни, които са в шок, че не са милионери и са убедени, че ако сменим модела, ще им изсипват пари директно пред вратата на панелката с чували.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Боби научи ме и мен да си говоря със звездите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеНевежеството + глупостта е силата Е те има селяни още не знаят, че над 5000м. рядко има облаци
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Само ЕДНА Sarmat може да носи полезен товар, способен да унищожи суша "с размерите на Тексас или Франция".
[ATTACH=CONFIG]n3912501[/ATTACH]..
Чакам отговор на конкретен въпрос, хайде ще го съкратим - колко енергия носи тая Сармата? (ползвайте която Ви е удобна мерна единица за енергия)
(надявам се разбирате, че незнаейки това, няма как да оцените рекламната дипляна там с унищожаването )
- 2 Харесвания
Коментар
-
Този род маргинали са само на думи за русия, броя емигранти към матушката им показва реално колко от тях искат руско робство.
Тяхната мечта е да станат местните гаулайтери и да колят и бесят, няма значение че всички ще са бедни, важното е че ще станат значими. Това е надеждата която русия продава на маргиналите по цяла Европа, не само в България. Електората на Льо Пен какви хора мислиш че са?
- синове и дъщери на бивши соц величия и активни борци, които тъжат за благините на червената книжка и превъзходството над обикновения българин.
- бивши военни, които постоянно слушат Любе и сънуват победа над НАТО и славянска уния с Православна Русия (чиято армия поне половината вече вика "Аллах Акбар!" преди бой, ама айде).
- мързеливи, неграмотни и некадърни, които са в шок, че не са милионери и са убедени, че ако сменим модела, ще им изсипват пари директно пред вратата на панелката с чували.
То като цяло няма изненада - доволните от модела искат той да остане, недоволните от модела искат да се смени.
Разумните недоволни от модела, които обаче знаят, че той няма алтернатива поне към момента, са малко, траят си и не им се чува гласа, а те са най-близо до истината.
- 3 Харесвания
Коментар
-
В най-близко бъдеще (до 10 години) повече от половината нови коли, а в много европейски страни и 100% ще са електрически, а пика на производство на петрол ще е вече преминат. Дори и в България ще са над 50% продажбите на ел. коли. След 100 години няма как да знам, а и не ме интересува.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Само ЕДНА Sarmat може да носи полезен товар, способен да унищожи суша "с размерите на Тексас или Франция".
[ATTACH=CONFIG]n3912501[/ATTACH]
U.S. Capitol Police
@CapitolPolice
УПРАЖНЕНИЕ: Тази сутрин работим с нашите федерални, щатски и местни партньори по рутинна евакуация на територията на Капитолия на САЩ. Моля, не се тревожете, ако видите аварийни превозни средства и ниско летящи хеликоптери.
Само Путин да погледне към червеното куфарче и краварите изкупуват тоалетната хартия, иначе са бабаити.
Коментар
-
През сегашният ни живот ще е така.А дали и кога ще свършат не е наша работа..Та съсредоточи се към настоящето и най близкото бъдеще а не лапай мухите какво ще е след 100.
- 1 like
Коментар
-
Боби ти май се напика.Никога не съм имал подобни желания.Мераци да ставам фактор богаташ да коля и беся нямам.Само не искам да ми налагат как да живея и какво да мисля.
- 1 like
Коментар
-
Ех, спорове. На Запад ли сме , на Изток ли сме. А ние сме там,където сме. Близко бяхме до ставане на република на .... няма нужда. Националния ни интерес трябва да се бъде наш....макар няма как той да не е съобразен в рамката на геополитиката. Ясно е , че Русия ще е изолирана, ясно е че рано или късно отново ще се включи в пазара и в контакта си с цяла Европа ---- но хайде да не е с извиване на ръце, бомби и заплахи. Ясно е, че е либералния западен модел има недостатъци и съвършен модел не съществува. Но е по-добър от онзи дето бяхме 45г. ( с все кусурите си). Нека като общество искаме да вземем от доброто наясякаде и си го отгледаме тук. Проблемите ни - основните са демография и икономика. Съдебна система и гражданско общество. А разпиляваме ресурс в какво ли не , вместо да се хванем яко за работа...всички !
- 1 like
Коментар
-
Не бе, вечно ще караме само на петрол, газ и въглища, друго нема как да има, и развитие не е възможно.
Само да попитаме плахо - а какво правим като свършат?
Коментар
Коментар