If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Направихме грешки, но няма как да върнем часовника назад - няма как да ги анулираме, заяви германската външна министърка
Ама разбира се Ще внасят от Щатите. Не, че има какво и не, че изгодно, ама все пак. И ще почнат да внасят всичката тази химия, която сами няма да могат да си произведат изгодно от руски нефт, пак от Русия но, вече готови и през прекупвачи. Мнооого интелигентно, казвам ви. МНОГО.
Като нищо, има нови клипчета как азовци унищожават новопристигналите танкове с маркировка V. Единият от командирите на Азов даже изказа тезата, че Путин може би ги праща тези същите дето виляха в Буча, за да измрат в Мариупол и така да не останат следи от предиштите престъпления на рашизма...
Тролопоклониците на УСА и на фашагите от Азов и Нато , като разберат че [SIZE=16px][COLOR=#FF0000][B]Русия тази година се очертава да спечели около 320 милиарда от износа на енергия , което е с 1/3 ПОВЕЧЕ от миналата година , от преди санкциите
Хубаво, но това е само половината от сметката.
По най-песимистични оценки, ежедневно Русия разходва около 1 Млрд щатски долара за войната.
Тоест 365 Млрд. годишно, изхвърлени в Украйна предимно като скрап, тор и СО2.
Колко ще останат от тези 320?
Хахахах , надай се барбарела , надай се , но едва ли . По скоро даже - никога .
Тролопоклониците на УСА и на фашагите от Азов и Нато , като разберат че Русия тази година се очертава да спечели около 320 милиарда от износа на енергия , което е с 1/3 ПОВЕЧЕ от миналата година , от преди санкциите- мисля че ще наблюдаваме ритуални самопосягания .
барбарела , приготви си въженцето .
И аз да припомня .
Познай от 1 път половината от тези 320 МИЛИАРДА кой им ги снася на Русия?
И вместо да ги избие с ИЗНОС на боклуци тип македоналдс, парцалки тип гуси, колички тип магарцедес ес ще си ги вре отзад.
Същия успех ще постигне жена на прелюбодееца като го лиши от секс дома.
Или като оня виц - цяло село спи с жената на Пешо и всички го подигравали. Един му се прави на приятел и му вика що не се разведеш.
Да ве цяло село ПАК ще прави секс с жена ми САМО АЗ НЯМА ДА МОГА.
Та и ес така - ЦЯЛ свят ще яде и топли от РУСИЯ сал ес НЕ - ние ще стоим на студено, гладни !?!?!?!
Тролопоклониците на УСА и на фашагите от Азов и Нато , като разберат че Русия тази година се очертава да спечели около 320 милиарда от износа на енергия , което е с 1/3 ПОВЕЧЕ от миналата година , от преди санкциите- мисля че ще наблюдаваме ритуални самопосягания .
И аз да припомня .
Припомняме, че дефолта на Русия стана по-вероятен, след като регулаторите на американския пазар на облигации обявиха на 20 април, че Кремъл не е изпълнил задълженията си за обслужване на руския публичен дълг, като предлага на кредиторите лихви по доларовите облигации в рубли.
Плащанията в рубли бяха извършени на 6 април, след като американската банка JPMorgan отказа да преведе 649 милиона долара от сметките на Руската централна банка, запорирани в резултат на санкции на притежатели на руски облигации.
Ако Русия не плати тази сума до 4 май, изтичането на така наречения гратисен период, тя формално ще бъде в дефолт.
Как точно ще се развие ситуацията, предстои да видим през следващите седмици, но едно е сигурно. Дори и Русия засега да успее да избегне дефолта, тя задълго ще бъде изолирана от световните финансови пазари, а междувременно златната река от приходи от газ и петрол бавно, но сигурно ще пресъхва. Което би могло да превърне техническия дефолт в реален фалит.
И аз да припомня .
Припомняме, че дефолта на Русия стана по-вероятен, след като регулаторите на американския пазар на облигации обявиха на 20 април, че Кремъл не е изпълнил задълженията си за обслужване на руския публичен дълг, като предлага на кредиторите лихви по доларовите облигации в рубли.
Плащанията в рубли бяха извършени на 6 април, след като американската банка JPMorgan отказа да преведе 649 милиона долара от сметките на Руската централна банка, запорирани в резултат на санкции на притежатели на руски облигации.
Ако Русия не плати тази сума до 4 май, изтичането на така наречения гратисен период, тя формално ще бъде в дефолт.
Как точно ще се развие ситуацията, предстои да видим през следващите седмици, но едно е сигурно. Дори и Русия засега да успее да избегне дефолта, тя задълго ще бъде изолирана от световните финансови пазари, а междувременно златната река от приходи от газ и петрол бавно, но сигурно ще пресъхва. Което би могло да превърне техническия дефолт в реален фалит.
Коментар