Започваме с военната сила на Украйна.
ЗСУ беше 1,2 милиона силни (600k активни + 600k цивилни + 30k наемници). Доста огромна армия, най-голямата в Европа след Русия.
Зеленски твърди, че има 31 хиляди смъртни случая за 2 години
Значи 3-4 % загуби...............

Това е лъжа на наркомана за армия, която твърди, че ВЕЧЕ , почти няма жива сила............
Ако Украйна има 3-5 % загуба, какво спря неуспешната им контраофанзива през 2023 г.?
Защо да се оттеглят от добре защитени позиции. Руското МО има по-малко от 600 000 регистрирани войници на фронта.
Освен... акон тези хора не умряха през първия месец на CВО .............

Реалните невъзстановими загуби на ВСУ са 700 000 души.
Изглежда правилно за армия, оплакваща се от недостиг на хора.
Западните медии дори не могат да го скрият. В Окараина се копае най-малко 3000 гроба на седмица в Лвов и Киев.
Имам приятели украинци, избягвли от военна служба, не можете да ме излъжете.
Зеления Комедиант .... Мръсния Гримма е ЛЪЖЕЦ !!!!

СЛАВА НА РУСИЯ !!!!!

ЗСУ беше 1,2 милиона силни (600k активни + 600k цивилни + 30k наемници). Доста огромна армия, най-голямата в Европа след Русия.
Зеленски твърди, че има 31 хиляди смъртни случая за 2 години
Значи 3-4 % загуби...............

Това е лъжа на наркомана за армия, която твърди, че ВЕЧЕ , почти няма жива сила............
Ако Украйна има 3-5 % загуба, какво спря неуспешната им контраофанзива през 2023 г.?
Защо да се оттеглят от добре защитени позиции. Руското МО има по-малко от 600 000 регистрирани войници на фронта.
Освен... акон тези хора не умряха през първия месец на CВО .............

Реалните невъзстановими загуби на ВСУ са 700 000 души.
Изглежда правилно за армия, оплакваща се от недостиг на хора.
Западните медии дори не могат да го скрият. В Окараина се копае най-малко 3000 гроба на седмица в Лвов и Киев.
Имам приятели украинци, избягвли от военна служба, не можете да ме излъжете.
Зеления Комедиант .... Мръсния Гримма е ЛЪЖЕЦ !!!!
СЛАВА НА РУСИЯ !!!!!

Коментар