IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • В Хмелницки след удара на руските ВКС са унищожени боеприпасите за танковете Леопард и Мардер. Имало и карго от Дания, Германия, Италия и Япония за €200-220 млн

    Също така, в допълнение към боеприпасите, бяха унищожени сателитни комуникационни системи на стойност 83 милиона евро, военни таблети, системи за криптиране на данни.

    Коментар


    • Коментар


      • „Путин не можа да намери формат, в който да се срещнем“, каза украинският наркоман.
        Той изглежда е забравил, че Кремъл ясно заяви, че преговори ще се водят само с неговите господари, които се намират във Вашингтон. И друго, през последните три дни Зеленски започна усилено да връща темата за преговори. Изглежда господарите му, както и предвидиха доста анализатори са го посъветвали да започне да пропагандира постепенно в общественото поле, че са нужни преговори, но Путин не желае това. В крайна сметка, остават още два месеца, до пълното поражение на НАТО в Украйна. Особено след като САЩ обявят дефолт - със сигурност!

        Коментар


        • Gerasim_Burgaski, не си на мястото на руснаците, не знаеш какво искат. Те имат такова нещо - стелт режим. Моголия никога не ги е поробвала, но е била единственната държава която съществува там. Как ще ги пороби, те са толкова много ? Руснаците в момента са повече от французите и германците заедно, защото всички лъжат колко им е населението. Когато продържителността на живот се увеличи населението намалява.
          Last edited by supertrader; 14.05.2023, 13:45.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Те да не са само Китай долу в Азия, там е и Корея и Япония..те са много. САЩ колкото успяха да водят война срещу Виетнам, толкова ще могат и срещу другите азиатци. Виетнамската война им коства 500 хиляди жертви, колко инвалиди прибират от там и накрая просто бягат. Правилното решение е да не се занимават с Азия много..Ако САЩ не им правят нищо, същото ще правят и азиатците. Южна Америка е мястото където да си насочат инвестициите, не Индия.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

              Стратегията на Запада е да унищожават бавно Расията, а покрай нея да изтощят Украйна. На никого не му трябва една силна Украйна, победила Русия. Войната в Украйна е идеално място за изпробване на новите оръжия и изразходване на старите боеприпаси. Невероятни възможности за банкови заеми и възстановяване на Украйна, а фалиралата нова Россия няма къде да избяга. Някой трябва да ѝ дава заеми и да ѝ строи заводи.
              Аналогично ще е и при една война на Китай с Русия. Изведнъж американците ще станат приятели с Русия и ще ѝ помагат, за да унищожават бавно Китай.
              Украйна има едно предимство спрямо Русия, което ще и даде възможност лесно и в относително кратко време да спечели войната.
              Украйна се бори за оцеляване и няма причина да пази резерви.
              Тя има само една война и това е срещу руският окупатор.
              Русия от друга страна има какво да губи.
              Продължаването на войната с още година ще унищожи напълно руският военен потенциал.
              Русия ще стане напълно беззащитна и ще престане да бъде самостоятелен играч на международното поле.
              Така погледнато дори Русия да победи, което е невъзможно, това ще бъде стратегическа катастрофа.
              Русия ще придобиете още малко излишна територия, която няма да е в състояние да опазва и развива.
              Обърни внимание, че Руската федерация е като пустиня.
              Тази огромна територия е с по-малко население от това на Франция и Германия взети заедно.
              За какво им е да крадат още чуждо, след като не могат да развиват и своето?
              Тоест за Русия е по-изгодно да се изтегли бързо от територията на Украйна, включително Крим и Донбас за да спаси остатъците от армията си, с които ще трябва да брани територията на РФ.
              Ясно е, че ще трябва да се изтеглят от окупираните от Русия територии в Молдова и Грузия.
              Не че го искат, но няма да имат ресурса да окупират още малко чужда територия и да поробват още няколко народа.
              Наближава времето Русия да направи жест на добра воля към Украинските им братя като се изтегли напълно до границите от 1991 година.
              Ако не го направи рискува съществането на руската федерация като държава.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                Това ли е отговора на снощното ми питане:
                "Ако Китай се опита да окупира Сибир може ли Русия да се защити сама без американска помощ, предвид това, че не може да победи малка Украйна, която е много по-слаба от Китай. А да не забравяме, че Русия се демилитаризира в Украйна и вече половината и армия е унищожена."????
                Стратегията на Запада е да унищожават бавно Расията, а покрай нея да изтощят Украйна. На никого не му трябва една силна Украйна, победила Русия. Войната в Украйна е идеално място за изпробване на новите оръжия и изразходване на старите боеприпаси. Невероятни възможности за банкови заеми и възстановяване на Украйна, а фалиралата нова Россия няма къде да избяга. Някой трябва да ѝ дава заеми и да ѝ строи заводи.
                Аналогично ще е и при една война на Китай с Русия. Изведнъж американците ще станат приятели с Русия и ще ѝ помагат, за да унищожават бавно Китай.
                Last edited by Kris_; 14.05.2023, 12:45.

                Коментар


                • Матеев това нещо го разправяш вече една година и половина. Мен ако отстъпят ме съмнява че са измислили някаква нова тактика, разбира се че ще си махнат хората преди да напускат от големите бомби, няма да ги пускат на главите им. Но украинците сами са си виновни, пушката на рамо и ако преценяват че нямат сили за Киев може и в Норвегия - хубава страна, всичките пари от ойла и газта ги дава на хората си, нямат нито едно петролно или газово оли.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Пора валить: РФ ищет повод для вывода войск, пропаганда меняет курс


                    Роспропагандата вече е поела нов курс на манипулация (лъжа) на руския народ. Вече е предприела курс да го убеждава, че поражението на РФ е неминуемо, за да няма после изненадани. Само че се търси начин това поражение да се нарече ПОБЕДА.

                    Накратко ето какви са новите опорки:
                    1. Ние не водим война в Украйна, а СВО. Ако водехме война, щяхме да унищожим всичко, а сега не стреляме по цивилната инфраструктура и по цивилни хора. Сами не си вярват на тази лъжа, но това не им пречи да я пропагандират.
                    2. Ние не воюваме с Украйна, а с НАТО и въобще с 54 различни западни държави.
                    3. Масово се обсъжда що е това ПОБЕДА и как да я разпознае руския народ. Тоест победата ще бъде назначена от роспропагандата, и зомбирания руски народ ще трябва да повярва, че това е била целта на СВО.
                    4. Започва да се налага следният модел: Героичната руска армия под ръководството на мъдрия маршал Владимир Путин и подмаршалите Шойгу и Герасимов в ожесточени боеве спряха настъплението на Украйнската армия и нито един украйнски войник не успя да стъпи на територията на Брянска, Воронежла, Курска, Белгородска и Ростовска област. Също така беше унищожен десанта на ВСУ в Краснодарския край. Следователно ние победихме и от сега нататък ще правим парад на безсмъртния полк 2.0, в който на портретите ще се показват героите, загинали в Украйна.

                    Коментар


                    • Грузински наемник в Украйна отишъл да убива руснаци, но се озова на концерт на "Вагнер "
                      Тъй като е наемник и не попада под действието на закона за бойните действия, му е издаден еднопосочен билет за концерта.




                      https://t.me/c/1388548435/18725

                      Коментар


                      • Войници на ЧВК "Вагнер" откриха цивилни в едно от мазетата на Бахмут, включително няколко деца
                        Поради големия интензитет на боевете евакуацията се забави, за да не се излагат хората на ненужна опасност. Ситуацията е напълно нормална. Музикантите непрекъснато спасяват цивилни от града, които се оказват във военна зона.
                        Вярно е, че не винаги е възможно да се изчака стабилизирането на ситуацията и тогава момчетата издърпват хората, всъщност ги покриват със себе си. Такъв беше например случаят с момичето Миланя (https://t.me/brussinf/5858), застеляно от украински снайперист и картечар. Освен това, за съжаление, по време на евакуацията украинската артилерия често започва да действа по хората. През целия период на боевете в Бахмут има няколко служители на компанията, които загинаха, прикривайки цивилни по време на артилерийски и минохвъргачен обстрел на Въоръжените сили на Украйна.

                        Коментар






                        • Click image for larger version

Name:	photo_2023-05-13_13-47-51.jpg
Views:	1
Size:	51.9 КБ
ID:	4063241
















                          Last edited by Сибирския Бръснар; 14.05.2023, 10:59.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                            [ATTACH=CONFIG]n4063211[/ATTACH]


                            А какъв руский мир беше навремето
                            Това се казва партенка, Магаре.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                              Това ли е отговора на снощното ми питане:
                              "Ако Китай се опита да окупира Сибир може ли Русия да се защити сама без американска помощ, предвид това, че не може да победи малка Украйна, която е много по-слаба от Китай. А да не забравяме, че Русия се демилитаризира в Украйна и вече половината и армия е унищожена."????
                              Бъркаш желано с действително. Продължавай. Влияние на хода на събитията, нямаш.

                              Коментар


                              • Не е ли по добре САЩ да продадат на Китай - Украйна. И за САЩ добре и за Украйна, ще изкарат долари доста.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X