Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
fon, хайде кажем така, едва ли има значение толкова кого е пратил, защото загубата на война е можела да завърши зле за самия руски цар..за него лично. Много преди това е имало опити да се направи държавата България и са завършили за съжаление неуспешно и много българи в Русия са молили руския цар да се намеси, дори са се гневели и са го докарвали и до там да сипят обиди срещу пасивния руски цар. Много сложни неща, винаги се мисли едно пък това което стане е друго.
Историците пишат...Истината винаги се намира кой да я скрие, че иначе мир няма да има.Last edited by supertrader; 24.04.2022, 13:21.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение...
Украйна е на 30 год. ...)
пп
може и на Паисий да обясниш разликата между московци и руси
(сЯ питай кой Паисий )Last edited by satz; 24.04.2022, 13:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
ДОБЪР въпрос
пресметнато е че много бързо ще ги използват-за КОНТРАофанзивата
3 милиарда и 500 милиона $$$ - чрез Конгреса на САЩ - отпуснати до сега... (за два месеца)
Всичкото това - за контраофанзивата ли го пазят в Украйна? Аз мислех, че правят вили на Лазурния бряг...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
младши МАТРОС-е
съюзник на УКРАЙНА е САЩ НАТО КОРЕЯ ЕВРОПА-дотука получаваш двойка!!!!!!!!
залогът е ЯСЕН
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеПри сърбите нещата са кристално ясни - за разлика от нас, те наистина винаги са били пазени от руснаците.
По Титова Югославия има носталгия, несравнима със соц-носталгията никъде другаде (и донякъде с право), на всичкото отгоре спомена за това как бе победен Милошевич е още жив. Всичко това, гарнирано с необяснимата за мен подкрепа на Запада за независимо Косово и твърдата убеденост на сърбите, че Косово е сръбско ... та нормално Сърбия да е непоклатима руска крепост на Балканите. Прави се всичко възможно БЮРМ да остане извън ЕС и да се формира руски блок в Източна Европа от България, Сърбия, БЮРМ и Унгария.
Предвид бъдещата "денацификация" на Молдова и предстоящото русифициране на Унгария и България, аз на мястото на румънците щях да съм в абсолютна паника. Не намирам много новини оттам, а те би трябвало да са във военно положение предвид клещите, в които биват поставяни.
ПП и още нещо - понеже много се говори за великата руска армия не е зле да си спомним, че Украйна беше една от най-развитите части на СССР и украинците винаги са били много съществена част от въпросната армия, а вероятно и не най-смотаната част от нея... С излизането на данни за престъпленията на руснаците на украинска земя си мисля, че ще има много жертви и все по-малко милост за руските военни.Last edited by bertram; 24.04.2022, 13:07.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
По тъпата ти соросоидна логика , нищо от това което казваш не е истина . И Ботев и Левски са знаели и действали като българи , а украинците участвали в Руската Армия под ръководството на Руски Генерал , пратени от РУСКИЯ ЦАР , са действали по заповед тогава . Заповед от РУСКИЯ ЦАР - да се освободи БЪЛГАРИЯ . Ето сам казаваш че е имало и малка част румънци , поляци финландци пратени от ЦАРЯ на РУСКАТА ИМПЕРИЯ да воюват . Защото тя е била многонационална . Такава е и сега .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Toва е прекрасна новина, но откъде ще внасят генерали? СИВ внос? То пък и СИВ няма вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНяколко момента около войната и готовността за нея - не, че не съм споменавал но, изглежда, убягват на повечето коментатори:
1. Ресурси. ФИЗИЧЕСКИ и човешки.
Към физическите -
2. Съюзници и подкрепа. Както на страната от света, така и на ръководството на страната - от населението.
3. Инфраструктура, съотношение в нейното състояние
преди и по време на войната.
4. Място на водене на бойните действия.
5. ЗАЛОГЪТ.
съюзник на УКРАЙНА е САЩ НАТО КОРЕЯ ЕВРОПА-дотука получаваш двойка!!!!!!!!
залогът е ЯСЕН
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Герасим, като го гледам как скача като петле, ми се струва, че не е и помирисвал казарма.
Иначе е голям експерт по военните въпроси.
То в интернет войната и репченето са много лесни
чува се че господин *инвин еоод* ти е бил наложница
ама чували сте вий за КИБЕРВОЙНА..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеА екипажи и разчети за тия хубави неща получава ли Украйна?
Цялата тая работа с доставките на въоражение е, като да държиш пациент в будна кома. Може да продължи дълго, даже пациента може да изглежда почити като жив. Ама само ще изглежда и ше е доста скъпо. За всички ще е скъпо, даже и за пациента.
пресметнато е че много бързо ще ги използват-за КОНТРАофанзивата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не, Трейдърко, е на и от страната на добрите хора.
И добавя интелектуален ресурс към руската кауза
- 1 like
Коментар
-
shokova terapia, мисълта ми беше че всички губят, все чакам някои от които зависи нещо да кажат това. Никой няма да спечели. Там очакват решение от позиция на силата, военната победа. Отминало е сигурно времето когато военната победа е била решение и после вече е можело да се очаква да се случат добри неща. Погледнете резултатите от последните войни които водиха, НИТО една война няма след която да се е възцарило доброто.
За оръжието което се дава си е лично мое мнение, но мисля че там има прекалено много хора които мислят по този начин, те са много повече от другите и го унищожават. Затова и сметката е такава от да кажем 1000бр употребени някакви неща, само 100 са причинили унищожение. Затова дайте да дадем оръжие за военната победа и резултата се вижда. Не бива да се пропуска нито един момент на войната да се сложи край.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
При сърбите нещата са кристално ясни - за разлика от нас, те наистина винаги са били пазени от руснаците.
По Титова Югославия има носталгия, несравнима със соц-носталгията никъде другаде (и донякъде с право), на всичкото отгоре спомена за това как бе победен Милошевич е още жив. Всичко това, гарнирано с необяснимата за мен подкрепа на Запада за независимо Косово и твърдата убеденост на сърбите, че Косово е сръбско ... та нормално Сърбия да е непоклатима руска крепост на Балканите. Прави се всичко възможно БЮРМ да остане извън ЕС и да се формира руски блок в Източна Европа от България, Сърбия, БЮРМ и Унгария.
Предвид бъдещата "денацификация" на Молдова и предстоящото русифициране на Унгария и България, аз на мястото на румънците щях да съм в абсолютна паника. Не намирам много новини оттам, а те би трябвало да са във военно положение предвид клещите, в които биват поставяни.
Тук все защитници на държавици от 30 до 250 години .
Украйна е на 30 год. Румъния няма и 200 . А ги защитава държава нямаща и 250 ГОДИНИ - сащ
Тоалетните по някой БЪЛГАРСКИ СЕЛА са по стари от тях .
А Румъния и румънска нация няма - както и украинска . Има българи , унгарци , власи и немци . Говорят измислен (изкуствен език) създаден по поръчка на база романските езици , за да приключат с българското си потекло и да се имат за ''даки - римляни ''
Поинтересувай как са на румънски войник , каруца маса магаре ... и т.н
Ако ни дадат 70-100 км от северия бряг на Дунав , където си е била България до падането под турско робство - нямам проблем . Даже съм ЗА .
И горе при Онгъла ще граничим с Русия .
ПП .
Когато чели доклада пред краля им за новия език и новата азбука , четящия прочел и написания най отдолу КРАЙ !!!
На ''румънски '' разбира се . Казал : ''Свърши''Last edited by FMZK; 24.04.2022, 12:57.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар