IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Герасим, като го гледам как скача като петле, ми се струва, че не е и помирисвал казарма.
    Иначе е голям експерт по военните въпроси.
    То в интернет войната и репченето са много лесни
    я гусин генерал полковнико разкажи
    чува се че господин *инвин еоод* ти е бил наложница
    ама чували сте вий за КИБЕРВОЙНА..............

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
      А екипажи и разчети за тия хубави неща получава ли Украйна?
      Цялата тая работа с доставките на въоражение е, като да държиш пациент в будна кома. Може да продължи дълго, даже пациента може да изглежда почити като жив. Ама само ще изглежда и ше е доста скъпо. За всички ще е скъпо, даже и за пациента.
      ДОБЪР въпрос
      пресметнато е че много бързо ще ги използват-за КОНТРАофанзивата

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не, Трейдърко, е на и от страната на добрите хора.

И добавя интелектуален ресурс към руската кауза

Коментар

• shokova terapia, мисълта ми беше че всички губят, все чакам някои от които зависи нещо да кажат това. Никой няма да спечели. Там очакват решение от позиция на силата, военната победа. Отминало е сигурно времето когато военната победа е била решение и после вече е можело да се очаква да се случат добри неща. Погледнете резултатите от последните войни които водиха, НИТО една война няма след която да се е възцарило доброто.
          За оръжието което се дава си е лично мое мнение, но мисля че там има прекалено много хора които мислят по този начин, те са много повече от другите и го унищожават. Затова и сметката е такава от да кажем 1000бр употребени някакви неща, само 100 са причинили унищожение. Затова дайте да дадем оръжие за военната победа и резултата се вижда. Не бива да се пропуска нито един момент на войната да се сложи край.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

При сърбите нещата са кристално ясни - за разлика от нас, те наистина винаги са били пазени от руснаците.
            По Титова Югославия има носталгия, несравнима със соц-носталгията никъде другаде (и донякъде с право), на всичкото отгоре спомена за това как бе победен Милошевич е още жив. Всичко това, гарнирано с необяснимата за мен подкрепа на Запада за независимо Косово и твърдата убеденост на сърбите, че Косово е сръбско ... та нормално Сърбия да е непоклатима руска крепост на Балканите. Прави се всичко възможно БЮРМ да остане извън ЕС и да се формира руски блок в Източна Европа от България, Сърбия, БЮРМ и Унгария.
            Предвид бъдещата "денацификация" на Молдова и предстоящото русифициране на Унгария и България, аз на мястото на румънците щях да съм в абсолютна паника. Не намирам много новини оттам, а те би трябвало да са във военно положение предвид клещите, в които биват поставяни.
            ​​​​​​​​​​​

Тук все защитници на държавици от 30 до 250 години .
            Украйна е на 30 год. Румъния няма и 200 . А ги защитава държава нямаща и 250 ГОДИНИ - сащ
            Тоалетните по някой БЪЛГАРСКИ СЕЛА са по стари от тях .

А Румъния и румънска нация няма - както и украинска . Има българи , унгарци , власи и немци . Говорят измислен (изкуствен език) създаден по поръчка на база романските езици , за да приключат с българското си потекло и да се имат за ''даки - римляни ''
            Поинтересувай как са на румънски войник , каруца маса магаре ... и т.н

Ако ни дадат 70-100 км от северия бряг на Дунав , където си е била България до падането под турско робство - нямам проблем . Даже съм ЗА .
            И горе при Онгъла ще граничим с Русия .

ПП .
            Когато чели доклада пред краля им за новия език и новата азбука , четящия прочел и написания най отдолу КРАЙ !!!
            На ''румънски '' разбира се . Казал : ''Свърши''
            Last edited by FMZK; 24.04.2022, 12:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Добрите? Тез дет избиват украинци на тяхна територия и ги заравят в масови гробове?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                Russia decides to permit grey imports of certain embargoed brands, including Tesla, Bentley, Jaguar, Jeep, Land Rover - all the goods the average Russian can't live without.
                Преведено от английски от
                Русия решава да разреши сив внос на определени марки под ембарго, включително Tesla, Bentley, Jaguar, Jeep, Land Rover - всички стоки, без които средният руснак не може да живее.

Toва е прекрасна новина, но откъде ще внасят генерали? СИВ внос? То пък и СИВ няма вече

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

В Сърбия имало двама подръжници на Бай Дън в Парламента и били по същия начин третирани . За мен в момента , сърбите са действали по адекватно
                  При сърбите нещата са кристално ясни - за разлика от нас, те наистина винаги са били пазени от руснаците.
                  По Титова Югославия има носталгия, несравнима със соц-носталгията никъде другаде (и донякъде с право), на всичкото отгоре спомена за това как бе победен Милошевич е още жив. Всичко това, гарнирано с необяснимата за мен подкрепа на Запада за независимо Косово и твърдата убеденост на сърбите, че Косово е сръбско ... та нормално Сърбия да е непоклатима руска крепост на Балканите. Прави се всичко възможно БЮРМ да остане извън ЕС и да се формира руски блок в Източна Европа от България, Сърбия, БЮРМ и Унгария.
                  Предвид бъдещата "денацификация" на Молдова и предстоящото русифициране на Унгария и България, аз на мястото на румънците щях да съм в абсолютна паника. Не намирам много новини оттам, а те би трябвало да са във военно положение предвид клещите, в които биват поставяни.

​​​​​

​​​​​​
                  Last edited by Tepxi; 24.04.2022, 12:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

Ти да не си от стрната на таткото !?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      fon, не се карайте, на страната на булката сте всички.
                      Ти да не си от стрната на таткото !?
                      Не е препоръка

Коментар

• Няколко момента около войната и готовността за нея - не, че не съм споменавал но, изглежда, убягват на повечето коментатори:
                        1. Ресурси. ФИЗИЧЕСКИ и човешки.
                        Към физическите -
                        2. Съюзници и подкрепа. Както на страната от света, така и на ръководството на страната - от населението.
                        3. Инфраструктура, съотношение в нейното състояние
                        преди и по време на войната.
                        4. Място на водене на бойните действия.
                        5. ЗАЛОГЪТ.

​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
                          В Хърватия имало 2ма депутати, подръжници на Путин и ето как са изхвърлени от Парламента.

[ATTACH=CONFIG]n3913557[/ATTACH]
                          В Сърбия имало двама подръжници на Бай Дън в Парламента и били по същия начин третирани . За мен в момента , сърбите са действали по адекватно

Коментар

То по тъпата ти савецка логика и Левски и Ботев не са знаели, че са българи, ами са се мислели от векове за турци. Ако си чел истинска история, а не савецка пропаганда, на която по соца се викаше "история" щеше да знаеш, че от хилядолетия империите са използвали за разширение чужда кръв, както 1877г са използвани украинци, българи, румънци, поляци сърби и финландци, а руската войска е била в Масква за да пази царя. И плана на царя щеше д асе реализира, ако не беше лошия Берлинския конгрес, където Кочината беше позорно изтласкана от България и то дори без бой.
                            По тъпата ти соросоидна логика , нищо от това което казваш не е истина . И Ботев и Левски са знаели и действали като българи , а украинците участвали в Руската Армия под ръководството на Руски Генерал , пратени от РУСКИЯ ЦАР , са действали по заповед тогава . Заповед от РУСКИЯ ЦАР - да се освободи БЪЛГАРИЯ . Ето сам казаваш че е имало и малка част румънци , поляци финландци пратени от ЦАРЯ на РУСКАТА ИМПЕРИЯ да воюват . Защото тя е била многонационална . Такава е и сега .

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Без връзка с моя пост , но няма значение - знам че ви се плаща на пост , без оглед какво и на кой пишеш .

Не те знам кое ти е било зкпч - ичето и в кой кеч си служил , ако въобще си ходил . Аз съм бил в ШЗО , точно артилерист и знам че бяхме с такава армия , че Турция с близо милион, изобщо не си правеше някакви помисли или мераци . Въпреки Възродителния процес .
                              Я се замисли ако сега се случи това от 80-те. За 3 часа си Герасим Османски
                              Герасим, като го гледам как скача като петле, ми се струва, че не е и помирисвал казарма.
                              Иначе е голям експерт по военните въпроси.
                              То в интернет войната и репченето са много лесни
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

В Хърватия имало 2ма депутати, подръжници на Путин и ето как са изхвърлени от Парламента.

[ATTACH=CONFIG]n3913557[/ATTACH]
                                Тук няма да стане. Подръжниците на путин са не по-малко от 200.

Коментар

Working...
                                X