IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• better, точно това че може да раздадат направо на 10 милиона оръжие, да добавят малко истина която крият затисната под голям камък и тогава какво ще стане не знам. Не става да биеш някой и той да търпи само защото да не направи нещо прекалено лошо. Там има цар бомба ако щеш, навремето като са я гръмнали са се упрашили, чел съм че е било предвидено да опитат и с още по голяма мощност да видят какво ще стане. Планетата ни какво е - затвор, стоим на нея и това ни лишава от свобода, обаче се уплашили да не я разтрелят ! Чудя им се на акъла направо.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Огромна грешка от негова страна. Ако беше кротувал и играл шахмата като преди, можеше да поддържа мита за великата руска армия и да всява поне малко страх и рескпект, като съответно вади и облаги от това. Проблемът е, че за него сега няма полезен ход. Каквото и да направи ще е зле.

Че тя наистина си е Велика . Ама съвсем наистина.
      Върна Наполеон до Париж
      Върна Хитлер до Берлин
      Сега се бие с въоражението на десетки държави чрез фашизираните и комплексирани хохли и ще ги прати където трябва .
      В по късен етап Европа ще се включи в битките и с жива сила , подтикната от американците , като послушен пудел .
      И това ще е краят й .
      Брюксел ще ми е Берлин .
      Last edited by FMZK; 24.04.2022, 13:38.

Коментар

Пълни глупости
        Да, ама факт.

Коментар

За Великден Путин уби с крилата ракета тази жена и бебето ѝ. Отстрел в жилищен квартал на Одеса.

После Путин отишъл на църква да запали свещичка. Ама не отишъл по време службата, а преди това. Обаче по телевизията насложили Путин в кадър все едно е там по време на самата церемония. Путин е не само добродетелен човек и хрисиянин, но и много смел мъж...

[ATTACH=CONFIG]n3913599[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]n3913600[/ATTACH]
          ...и къде са руските гарнизони у нас, ако не е тайна?

Коментар

• Пълни глупости

Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
            Ако не беше и СССР , след 1945 година границата на България щеше да е Пловдив - Бургас .

Коментар

• Русите изкуствено поддържаха украинската армия слаба. През по-голяма част от времето до 2014 Украйна беше васална държава-протекторат на Русия. Всъщност подобно на България. Формално сме уж независими и даже в НАТО, но реално в много голяма степен сме управлявани задкулисно от местни български про-руски пионки, много от които бивши ченгета от ДС.

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              ПП и още нещо - понеже много се говори за великата руска армия не е зле да си спомним, че Украйна беше една от най-развитите части на СССР и украинците винаги са били много съществена част от въпросната армия, а вероятно и не най-смотаната част от нея... С излизането на данни за престъпленията на руснаците на украинска земя си мисля, че ще има много жертви и все по-малко милост за руските военни.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Руският цар е пратил "малка част" руснаци и много украинци, български, румънци, поляци и финландци не за да освободи, а ЗА ДА ЗАВЗЕМЕ България. А са му викали "освобождение" с пропагандна цел, както сега при Украйна. Ама как може да има още толкова тъпи русофили, които да вярват, че някаква империя би могла да дойде ей така за да ги освободи? Достоевски го е написал точно в дневника си "И сега като освободим българите и те ще искат да имат самостоятелна държава като сърбите ..." Нали на Берлинския конгрес ако някой бе чул тази глупост, че Русия дошла да ни освобождава, юяха д асе спукат от смях.
                Не знам за какво са дошли - но са НИ ОСВОБОДИЛИ . Руските генерали пратени от РУСКИЯ ЦАР . И това е достатъчно , без да словоблудстваш повече.
                В човешката история , няма случай някой властимащ да е направил за друг народ нещо безрезервно и безплатно .
                Така че всичките ти ''доводи '' за лошите руснаци увисват безпочвено .
                Ако не беше и СССР , след 1945 година границата на България щеше да е Пловдив - Бургас .
                Ай , дърпай русофоб платен

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Без връзка с моя пост , но няма значение - знам че ви се плаща на пост , без оглед какво и на кой пишеш .

Не те знам кое ти е било зкпч - ичето и в кой кеч си служил , ако въобще си ходил . Аз съм бил в ШЗО , точно артилерист и знам че бяхме с такава армия , че Турция с близо милион, изобщо не си правеше някакви помисли или мераци . Въпреки Възродителния процес .
                  Я се замисли ако сега се случи това от 80-те. За 3 часа си Герасим Османски
                  Toй и сега си е османски и постоянно се почесва отзаде

Коментар

• Огромна грешка от негова страна. Ако беше кротувал и играл шахмата като преди, можеше да поддържа мита за великата руска армия и да всява поне малко страх и рескпект, като съответно вади и облаги от това. Проблемът е, че за него сега няма полезен ход. Каквото и да направи ще е зле.

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Украйна се оказа прекалено голяма хапка за егоцентричното джудже. Не мисля, че ще му стигне ресурса да направи нещо повече от това, което успя да съсипе до момента. За да стигне до Молдова трябва да мине през Одеса, а се видя колко струва черноморският му флот + ЕС и САЩ пратиха доста оръжие и боеприпаси. За момента му остават ракетите, които обаче не са безкраен брой и си мисля, че ще се случи нещо като със свръхмодерните му танкове - ще ги хване липсата.

ПП и още нещо - понеже много се говори за великата руска армия не е зле да си спомним, че Украйна беше една от най-развитите части на СССР и украинците винаги са били много съществена част от въпросната армия, а вероятно и не най-смотаната част от нея... С излизането на данни за престъпленията на руснаците на украинска земя си мисля, че ще има много жертви и все по-малко милост за руските военни.

Коментар

• За Великден Путин уби с крилата ракета тази жена и бебето ѝ. Отстрел в жилищен квартал на Одеса.

После Путин отишъл на църква да запали свещичка. Ама не отишъл по време службата, а преди това. Обаче по телевизията насложили Путин в кадър все едно е там по време на самата церемония. Путин е не само добродетелен човек и хрисиянин, но и много смел мъж...

Click image for larger version

Name:	Odessa.jpg
Views:	1
Size:	57.9 КБ
ID:	3913599

Click image for larger version

Name:	Putputkin.jpg
Views:	1
Size:	36.0 КБ
ID:	3913600

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако е така нека преброим загубите:
                        русия ~ 20 000 убити, 30 000 ранени, техниката отделно.
                        НАТО (Сащ)? Дай данни, аз не намирам.
                        Това е секретно ве, оно доверени иСточници му говорят (и звездите )

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Явно, гледаш много едностранно. Я пак?
                          Ок, пак. Кой обича диктатурите и забраните?

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Тук все защитници на държавици от 30 до 250 години .
                            Украйна е на 30 год. Румъния няма и 200 . А ги защитава държава нямаща и 250 ГОДИНИ - сащ
                            Тоалетните по някой БЪЛГАРСКИ СЕЛА са по стари от тях .

А Румъния и румънска нация няма - както и украинска . Има българи , унгарци , власи и немци . Говорят измислен (изкуствен език) създаден по поръчка на база романските езици , за да приключат с българското си потекло и да се имат за ''даки - римляни ''
                            Поинтересувай как са на румънски войник , каруца маса магаре ... и т.н

Ако ни дадат 70-100 км от северия бряг на Дунав , където си е била България до падането под турско робство - нямам проблем . Даже съм ЗА .
                            И горе при Онгъла ще граничим с Русия .

ПП .
                            Когато чели доклада пред краля им за новия език и новата азбука , четящия прочел и написания най отдолу КРАЙ !!!
                            На ''румънски '' разбира се . Казал : ''Свърши''
                            Как ве Румъния е "наследник" на дакия - провинция в РИМ. През 70 г. пр.н.е. се образува единна и независима държава "регат" Дакия начело с Буребиста и със столица Арджедава до р.Арджеш.
                            А Буребиста (Древногръцки: Βυρεβίστας, Βοιρεβίστας) беше Тракийски цар на Гети и Дакийски племена.
                            Демек ЧИСТ БЪЛГАРИН.
                            Ама иначе се отрича че ИМА каквато и да е връзка с тракийските племена и БЪЛГАРИЯ да не лъснат ВСИЧКИ измислени държавици.
                            А най измислената е съвременна ГЪРЦИЯ
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Абе, дАрагой, ти явно, и да четеш не можеш. Я пак прочети написаното. За Украйна кой ти говори? В момента, Русия воюва с НАТО и САЩ, Украйна е само ТВД (Театър на Военните Действия).
                              Ако е така нека преброим загубите:
                              русия ~ 20 000 убити, 30 000 ранени, техниката отделно.
                              НАТО (Сащ)? Дай данни, аз не намирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

я гусин генерал полковнико разкажи
                                чува се че господин *инвин еоод* ти е бил наложница
                                ама чували сте вий за КИБЕРВОЙНА..............
                                Keccak
                                https://gadgetversus.com/processor/q...gon-625-specs/

Коментар

Working...
                                X