Първоначално изпратено от fon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДолната камара на германския парламент в петък одобри промени в конституцията на страната за създаване на специален фонд за Бундесвера в размер на 100 милиарда евро.
Сигурен съм, че са осъзнали истината : за енергоносители в момента им трябват поне десетократно повече от същия период миналата година.
До няколко месеца ще осъзнаят истината, когато цените ще скочат още повече от 20 пъти.
Но съм сигурен и друго, а именно - тия 100 млрд. - ако бъдат използвани срещу Русия, то те ще бъдат хвърлени на вятъра, т.е. - по-добре е Бундесвера да ги даде за енергоносители.
(разрушена Германия няма да бъде добро място за живеене)
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Забавно е да четеш как евроатлантическите джендъри пишат глупост след глупост
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Долу горе и аз така ги мислех нещата, но вече си мисля, че ще летят големите бомби. Евроджендерите няма да спрат преди да ядат шамарите. Те вече разбират, че европейците практически не могат да изкарат идната зима и ще гледат да си измият ръчичките. Няма голям шанс да избегнем големите бомби. Така мисля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение100 дена война! Най-богатата държава на света, със втората най-силна армия, контролира мижави 20% от територията на държава - разграден двор, която от 8 год води война. Аз наистина съм меко казано втрещен, как изглежда "втората" армия на света! Мисля, че Путин беше тотално подведен, че разполага с "втората" армия в света! Тепърва много "отоговрни" хора в Русия ще дават фира.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение''Александър Лукашенко е наредил на белоруските войски да настъпят в Украйна, но висшият офицерски ешелон не го е изпълнил.
Украинските власти очакваха в началото на март белоруските войски да се включат във войната на страната на Русия, дори съобщиха на журналисти точния час на началото на военната операция. На 11 март руски военни самолети обстрелваха села в Беларус близо до границата с Украйна.''
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеА и Запада трябва да мисли за момента когато Украйна се обърне срещу него. Там имат нужда от газ, за да върви производството на торове и пшеница, иначе са заникъде. Така че пак ще се обърнат към Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
https://youtu.be/HAmzPeDoE3Q
Разликата е, че на интервю в САЩ спокойно можеш да кажеш "Да го начукам на дъртия Джо, искам безплатно здравеопазване и ми писна от тия скапани оръжия навсякъде".
В Русия казваш просто или "Това е един опасен въпрос", или "Благодарим на Владимир Владимирович за всеотдайната грижа към нашия народ".
Но не отричам, че и искрено вярващите на Путин в Русия са повече от почитателите на Байдън в САЩ.
Единия гали народопсихологията, другия сякаш не успява.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, как ще събори някой Путин, с 85% подкрепа е. По скоро се ориентирайте към Байдън, подкрепяли го уж 32%, по скоро по малко, 70% от американците ще ударят един танц на щастието ако се оттърват от него по какъвто и да било начин.
Разликата е, че на интервю в САЩ спокойно можеш да кажеш "Да го начукам на дъртия Джо, искам безплатно здравеопазване и ми писна от тия скапани оръжия навсякъде".
В Русия казваш просто или "Това е един опасен въпрос", или "Благодарим на Владимир Владимирович за всеотдайната грижа към нашия народ".
Но не отричам, че и искрено вярващите на Путин в Русия са повече от почитателите на Байдън в САЩ.
Единия гали народопсихологията, другия сякаш не успява.
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, как ще събори някой Путин, с 85% подкрепа е. По скоро се ориентирайте към Байдън, подкрепяли го уж 32%, по скоро по малко, 70% от американците ще ударят един танц на щастието ако се оттърват от него по какъвто и да било начин.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение100 дена война! Най-богатата държава на света, със втората най-силна армия, контролира мижави 20% от територията на държава - разграден двор, която от 8 год води война. Аз наистина съм меко казано втрещен, как изглежда "втората" армия на света! Мисля, че Путин беше тотално подведен, че разполага с "втората" армия в света! Тепърва много "отоговрни" хора в Русия ще дават фира.
Сега и само сега - 89 рубли около 2.5 Български лева :
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аха.
изритания от БА!
ръкоблудстваш ли на сърпа и чука ?
Коментар
Коментар