Между другото демократите са си за отстраняване от властта в Щатите за дълго..много дълго време, странното е че републиканците им връзват на тези глупости с Украйна. Истината е че са убили направо Америка, измислили са 1милиард данъци и такси и вече има американци които бягат в Чайна, не само че бягат но и се хвалят че са се измъкнали и как повече и потоп да стане нямало да се върнат..да бели американци които по принцип плащат данъците си, а на границата с Мексико е ад и тълпата нахлува, за нея е ок ! в САЩ защото там тях за данъци и такси никой няма да ги притеснява. Та сменят качественното си население с утайки. Това нещо има претенции да управлява Света и да диктува.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеУкрайна в момента е загубила малко повече от 20% от територията си, преди да тръгнат да си връщат териториите и Байдън да помага са били загубени 8 процента..да се те ще си ги върнат всичките във секи един момент, като получат най страхотния дрон и хвърлят бомби с него.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Аз съм много скептичен по този въпрос. Към момента съм точно 50/50 случващото се да е именно по план. Огромен скок в цените на горивата - идеално, глобалистите мечтаят и сънуват как да ни откажат да караме автомобили. Поскъпване на храни и недостиг - идеално, винаги храната е ключов лост за контрол. И какъв прекрасен момент да се предложи спасението - храна от лаборатории, също и червеи и бръмбари. Още един от мокрите сънища на психо-болните ще има повод да се въведе стремително. Нарастваща инфлация - ее ами Путин е виновен, нищо че процесите са от много години и следствие от множество политики и действия. И тн.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Galфоньо, галфоньо- мноо си тъп мойту мунче, руснаците според зеленски владеят 20% от украйна, най вероятно са 30. АТи си се хванал за 20% от незнайно село в далечния сибир. Отделно че ббс, не са от най-достоверните медии- тръмпеску така каза, не съм аз
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеУкраинците са си върнали още 20% от Северодонецк
https://www.bbc.com/news/live/world-europe-61656289
Савецките говеда толкова си могат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Украинците са си върнали още 20% от Северодонецк
https://www.bbc.com/news/live/world-europe-61656289
Савецките говеда толкова си могат.
- 1 like
Коментар
-
mikomikov, ти може да имаш пари и като ги извадиш да си ги прибереш обратно да си ги имаш. Като пише на магазина на вратата затворено, бензин няма какво ще направиш. Европа лъжат че вземат петрол от други места, от другите места купува Китай, Индия. В момента в който руснаците кажат - спираме доставките..европейците ще останат без петрол и газ. Съответно ще спрат да подържат Украйна и войната просто свършва. Те им дават, плащат месечна издръжка на украинците да се бият, те няма да се откажат докато Европа плаща. Нищо общо нямам с лудото Тумберг.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmikomikov, в България имаме само въглища, за другите си мечтаеш ако някой ти продаде.
Тая сутрин ти дадох пример с Индия
Как така завъртя нещата, че до сега си имал предвид точно па България ?
..........
И изобщо не си мечтая "ако някой ми продаде", защото всеки продавач е такъв, защото реализира на пазара своята (търсена) стока.
Всеки знае, че не трябва "да мечтае някой да му продаде", а вади парАта и плаща (без да мечтае!).
Нямаш пари? Няма и стока. Продавачът ти казва учтиво: "Тунберг, дръпни се от сергията, за да не пречиш на клиентите, които чакат на опашка, моля!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Много добри клипове . Не бях ги гледал . И още един път , отговор на въпроса на Митето с номерата , без многословие .
Да се чуди човек , как нормален човек , разполагащ с нет , може да вярва на официалната теза от телевИзора или на на бръщолевенията на някой запенил се наследствен и недооценен русофоб
в началото бях против путин. но като ме окъпаха като бебе в лАдка вОда поне 20 пъти по всички медии и новини с една и съща пропаганда
и без да искам започна да ми светка лампата, че нещо не е баш. потърсих руски сайтеве, те па били забранени.
лампата ми започна вече и да грее. сега все повече инфо се появява и повече коментари под тях, някои дори по-интересни от видеата.
и като финал, все повече ме дразнят и зеленски с непрекъснатия вой за помощи и наставления, кой как да напада русия
и разни урсулици и алцхаймери-президенти.
повтарям си мнението, от това противостояние победител ще излезе путиновата русия
а за укрите ще научим неща, които до сега се криеха.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар