IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
    МУАХАХАХАХААХАХАХАХХХХХХ ! ! !

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      И аз съм добре, но първо се доверявам на себе си и на българите..нещо ми издишат ЕС. Ти погледни че Америка доста е притисната с това евро, не може да си обезцени долара и да си ускори икономиката, дълговете се трупат а те са като воденичен камък на врата на бегач, и Америка си губи позицията, разбира се че опитват да се измъкнат.
      Ако си много притеснен БЯГАЙ към Путлер там е спокойния живот, само да не те мобилизира към фронта.

Коментар

• И аз съм добре, но първо се доверявам на себе си и на българите..нещо ми издишат ЕС. Ти погледни че Америка доста е притисната с това евро, не може да си обезцени долара и да си ускори икономиката, дълговете се трупат а те са като воденичен камък на врата на бегач, и Америка си губи позицията, разбира се че опитват да се измъкнат.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Запалиха я други, пич.
          Аре ве, ЕС и НАТО нахлуха в Украйна.

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Аз съм добре Ама теорията ти издиша, към момента ЕС е силна организация против Путлер и войната, която запали.
            Запалиха я други, пич.

Коментар

briko, не се случва защото тези от Брюксел се опъват, не искат да се уволняват. Не знам какво ти издиша.
              Аз съм добре Ама теорията ти издиша, към момента ЕС е силна организация против Путлер и войната, която запали.

Коментар

• briko, не се случва защото тези от Брюксел се опъват, не искат да се уволняват. Не знам какво ти издиша.
                D.Y.F-091066

Коментар

• better, пълни са с коли, не ми се търси да покажа колко са задръстени дилърите им, всичко е натъпкано догоре със стока. За самолетите не знам, но май имат техни и това не им е проблем.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Click image for larger version

Name:	име.jpg
Views:	1
Size:	86.4 КБ
ID:	3931280

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                      До преди войната, само на изумруденото крайбрежие на Коста Смералда, Сардиния - да отсядали 40 000 руски туристи...

То е ясно, че всяка нация има успяващи хора, но това са наистина доста руснаци, които определят поминъка на голяма част от хората на този италиански остров... (нямам предвид само ония руски бизнесмени, с големите яхти..., забравих как им казвахме, за да ги различаваме от западните олигарси, пардон - бизнесмени...)

Чета, че руснаците намират напоследък добри условия и прием в Турция... Все някой умен (и хитър) политик ще направи необходимото, за да прибере излишните пари на руския бизнесмен... (и семейството му ще остане доволно, разбира се)...
                      Нещо линкове? В Турция преди пандемията е имало по 6 милиона руски туристи, а тази година никой не очаква повече от 2 милиона. При положение, че Турция е единствената опция за тях, ако изключим крайно екзотичните дестинации, Савецките говеда вече могат да гледат задграничните почивки като през крив макарон.
                      https://sebasa.ru/this-will-be-the-e...sian-tourists/
                      Last edited by fon; 04.06.2022, 21:56.

Коментар

В момента най разумното е ЕС да се саморазпусне и еврото да бъде заличено като валута, тези събития с Русия и Украйна никак не се връзват. Всъщност трябваше напускането на Великобритания да има ефекта на домино и ЕС да се разпадне, валутата му явно пречи на долара. Избора е дали да се разпадне след като бъде разрушен физически или преди това просто съзнавайки своята слабост във военно отношение да направи опит да спаси държавите в него от жертвите и разрушенията на войната.
                        Ама, защо не се случи? А, можеше при положение, че нямаше война към момента! Издишате.....,

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Оф, голяма досада.

Сега ще трябва денацификация на Финландия, демилитаризация на Швеция, дешвейцаризация на Швейцария ... въобще само се увеличават неприятелските държави, чакащи асвабаждение. Сега почнаха и вековните неутрални държави да получават "пръстена на анакондата".

Пък Вова е един, не може навсякъде да огрее.

Предлагам да се тегли жребии, като за Европейското по футбол, например асвабаждението на Финландия от финландците да се падне през лятото на 2023, унищожаването на Швейцария да е между това на България и Словакия, а шведите да получат обща специална военна операция заедно с Дания.

Не знам, много е напрегнато ... още не е готов геноцида над рускоговорящите в Лапландия, не са намерени исландонацисти и вече швейцарците си просят Лозанска Народна Република. Дано им стигнат силите на руснаците да спрат нацизма във всички 193 други държави, най-вече в тези с повечко килими, тостери и посеви.
                          Няма да им стигне

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                            Неутрална Швейцария разреши доставката на части за военна техника за Украйна, съобщи сайта на Швейцарския федерален съвет. "Швейцария не счита за противоречащо на нейния неутрален статут доставката на оръжейни компоненти и резервни части на европейски компании с последващо използване на оръжия, произведени от тях в Украйна", е позицията на Берн. Решението е ключово във военните доставки за Украйна, тъй като засяга изпращането на бронетранспортьори и боеприпаси, съобщава "Сега".
                            Оф, голяма досада.

Сега ще трябва денацификация на Финландия, демилитаризация на Швеция, дешвейцаризация на Швейцария ... въобще само се увеличават неприятелските държави, чакащи асвабаждение. Сега почнаха и вековните неутрални държави да получават "пръстена на анакондата".

Пък Вова е един, не може навсякъде да огрее.

Предлагам да се тегли жребии, като за Европейското по футбол, например асвабаждението на Финландия от финландците да се падне през лятото на 2023, унищожаването на Швейцария да е между това на България и Словакия, а шведите да получат обща специална военна операция заедно с Дания.

Не знам, много е напрегнато ... още не е готов геноцида над рускоговорящите в Лапландия, не са намерени исландонацисти и вече швейцарците си просят Лозанска Народна Република. Дано им стигнат силите на руснаците да спрат нацизма във всички 193 други държави, най-вече в тези с повечко килими, тостери и посеви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                              Ето ви едно клипче на Слави за най-големите войни на земята, отнели най-много човешки жертви. Ще останете учудени какви кръвопроливни воини е имало в миналото, за някои от които дори не сме чували.
                              Не съм учуден! Хората са големи разбирачи, но не са чели и не четат история, а само от масовката са дочули това онова, 99 % дори не са чували за войната която се води в Африка и която е най-голямата след ВСВ по жертви. Втората война в Конго , известна още като Голямата война в Африка или Голямата африканска война или Африканската световна война. Жертвите само в първата фаза преди 10 г. бяха към 6.5 милиона, а днес въпреки, че уж има примирие от 2020 са поне 10 милиона, ако не и повече.
                              99 % от българите дори не знаят, че там имаше и още има грандизона война. Щот гледат Путин и Ергенът и смятат, че с това се свършва света

Воюващи страни от Втората война в Конго

Last edited by Jay Gould; 04.06.2022, 21:33.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Няма нито една снимка в интернет на изпразнени магазини за битова техника например в Москва, вносителите им как ли внасят такива неща при положение че нямат достъп до валута ? С какви ли карточки се разплащат ? Цирк Буш..
                                Битовата е от Турция и Китай, но колите и самолетите са от запада.

Коментар

Working...
                                X