Всъщност естественния противник на САЩ въобще не е Русия, тя не е заплаха за хегемонията на долара, но ЕС е заплаха и то каква - доста голяма и сигурна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Един от край време ми се дръвчи.Живее през три квартала и едно езеро от нас.Събрах аверите и кой с каквито пушкала има му обградихме къщата.Тъкмо си викам а да те видя на какъв ми се правиш, ченгетата дойдоха и ни закопчаха...
На следващия ден бяхме в съда.Бре за едното чудо ще ни осъдят.Обяснявам на съдията,че тоя бастун е агресор,а ние като сме му обградили къщата,се отбраняваме.
Съдията ми вика:
- А бе,ти добре ли си,бе?Какви глупости си позволяваш да ми говориш?Не е той пред дома ти,а ти си пред неговия...
- Ми не са глупости,Ваша чест.И Русия е обградена,но всички я обявиха за агресор,а САЩ се отбраняват.
Изгониха ни от съда.Такива ми ти работи,драги ми СмехуркоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 7 Харесвания
Коментар
-
better, тези които си изброил тайно си мечтаят да имат такива ракети с много голям обсег и да ги изтрелят много надалеч.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аха. И кой от европците, ще иска да живее на Луната? Ай СПОКО.Last edited by better; 04.06.2022, 18:34.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
А украйна има над 30 тона плутоний.....договорът е мъртъв. Първи ще си направят Япония, Южна Корея и Турция.
Коментар
-
...а нервните сривове, трябва да се държат под контрол. Едно е ясно, ДНРЯО отива в историята. Съответно, в един момент ще се окаже че, щатите, вече не могат да плашат с ядрена сопа, а японците (с натрупаните си технологии и ядрено гориво за близо 6000 ЯБГ), имат още и да им връщат два удара...
Коментар
-
Сатиричното театро "сълза" ще бъде в маскава, когато видят как срещу тях са насочени 10 000 ракети. Сащ никой няма да ги пита, европци имат технолиии и мангизи, след 5~6 год. да ги заобиколят с достатъчмо нюк, че да не си помислят да излизат от "рая" си близките 100~200 год.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не е енигма някаква. Русия и Германия са почти равни по БВП, изчислено през покупателна способност. Последната година нищо чудно РФ да е минала напред.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ей не знаех че Сатиричния театър се е прееместил в темата...В Западна Европа не могат да пръднат без Съединените Агресивни щати да позволят
- 1 like
Коментар
-
Ако добавим Япония и Южна Корея, може. След анимациите как летят ракети към европейските градове, маските паднаха. Всяка държава, която, не иска да е в руини, трябва да инвестира в ядренни тояги. Ес трябва бързо да "произведе" и да инсталира в страни, които граничат с Русия поне 1000 ракети. Няма друг начин, тва с 2~3 самолета и 200 войника е алабала. Мечката може да си стои в бърлогата само ако срещу нея има поне 500 мегатона сопа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не разбрах, защо постът ми изчезна затуй, ще повторя: Освен "няколко пъти ПОЕЕЧЕ" като БВП, Германия е и 2 пъти по-малко като население, т.е., умножаваме по още 2 и излиза че, не би трябвало да се притесняват от някакви си руски нефт и газ. Да, ама се. Т.е.?
Т.е., или тази икономика, немската, е по-евтина де факто, или руската е умишлено подценявана но, физически, се вижда ясно, кой е по-по-най. И изнервеното бръмчене тук не помага, сещаш се.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Кво значение
пъти ПОЕЕЧЕ от "Нигер със сняг"
Т.е., или тази икономика, немската, е по-евтина де факто, или руската е умишлено подценявана но, физически, се вижда ясно, кой е по-по-най. И изнервеното бръмчене тук не помага, сещаш се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Тя въобще надпреварата във въоръжаването вече започна, и не само Германия е решила да си увеличи военните бюджети, а почти всички държави по света. Можем да очакваме в следваите 5-10 години не 1000, а 20 000 ракети, насочени към Кремъл. Всичко това е една безспорна заслуга на псохопата, който в момента го обитава.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Тя въобще надпреварата във въоръжаването вече започна, и не само Германия е решила да си увеличи военните бюджети, а почти всички държави по света. Можем да очакваме в следваите 5-10 години не 1000, а 20 000 ракети, насочени към Кремъл. Всичко това е една безспорна заслуга на псохопата, който в момента го обитава.
Коментар
Коментар