Първоначално изпратено от Пирон
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМосква обвинява Запада в задкулисни игри, с които се опитват да я отстранят от вземането на международни икономически решения
economic.bg
Русия моли Бразилия за финансова услуга
Русия е помолила Бразилия за подкрепа в Международния валутен фонд, Световната банка и групата на водещите икономики на Г-20, за да й помогне да се противопостави на ...
1. Налагане на пълно енергийно ембарго на Руzия.
2. Нов „ленд-лийз“ като през Втората световна война с непрекъснато снабдяване на Украйна с ВСИЧКО необходимо от военна гледна точка.
3. Пълно и безусловно затваряне на въздушното пространство на Украйна.
4. Нов въздушен мост като Берлинския въздушен мост от 1948-1949 г. за снабдяване на украинския народ с абсолютно всички стоки, предмети и средства от първа необходимост.
Коментар
-
Така е. Ще измрат десетки милиони хора по света. Но след това със сигурност няма да има Путин, а Русия ще е протекторат за столетия напред, най-вероятно разпарчетосан на части протекторат.
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
тц
няма
след РАЗПАДА няма да има раZия
гарантирано
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
тази телевизионна ПОМИЯ е ГАВРА с българската ЖЕНА, с българския МЪЖ да не говорим за българското семейство и традиции. И ако бяха ВСИЧКИ ПАЧАВРИ САМО ЧУЖДЕНКИ щях да съм най радостен
- 1 like
Коментар
-
И каква ти е файдата Ванката с танка да го оставим да се развилнее? Помисли малко по-аналитично. Дали ако Украйна свали гащи, Ванката ще спре до там. И дали това, че ти се мислиш за правоверен путинист ще ти помогне? Видя какво стана с путиниста Ржавски. Ванката с танка го разстреля пред семейството му. Пак добре, че първо не изнасилиха групово децата му пред него и тогава да го разстелят.
Мисли, мисли.
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Аз съм реалист и практик до мозъка на костите си......забогатях защото се научих да не си създавам илюзии и винаги да очаквам лошо развитие на нещата.Дългата ми практика също така ме научи да мога да губя.Това което стана тези две години НЕ ПРОМЕНИ нищо от основните причини за ТУПИКА в който е цивилизацията.Даже задълбочи проблемите и ги направи разрешими само с драстични промени......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Сега, каза го още ВВП, да го цитирам:
Т.е., започне ли такъв разпад, ракетите ще се разлетят по света. По назначение.
от коминтерна това ли ти казаха?
тц,
няма,
след РАЗПАДА няма да има раZия
гарантирано
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
младши матрос-чо
след РАЗПАДА на раZия къде ще се дянат 6600 ракети е проблема
УВО 86
И зачем нам мир, в котором нет России?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
Ми тогаз защо да си хабим новите дрехи, а пък за другите дейности нищо не казваш кво да правим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Може ли аз. Живей си живота, носи си новите дрехи. Нищо планирано не се случва по план. Ще си седнат всички на задниците и за голямо разочарование на Хермес, не предстои апокалипсис, а плавно затягане на коланите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Защо смятате,че някой който може да отнеме ветото на Русия, пише в този форум (баси свирката - не очаквах)
Коментар
-
Това е идеята. Плашат Запада с ядрени удари с надежда, че ще им се върже. Аз имах опасения, че западняците може и да им се вържат на блъфирането. Но сега се притеснявам по-малко. Има доста признаци, че на Запад стоплят, а и не са забравили как Кенеди се справи с изкрейзилия Хрусчов.
На русите вече им е казано, че ако ползват тактическо ядрено в Украйна, нищо като ответна реакция на САЩ няма да е изключено.
Освен това Путин е страхлив (както и подсказва самото му име на български език), страх го е от смъртта, страх го е от собствената му сянка, седи на дълги маси и се крие в бункер. А една ядрена война му гарантира смъртта. В този сценарий точно той със сигурност ще завърши на два метра под земята.
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПък у наше село ги убиваме.
Сега е момента да бъдат зверски наритани без да се влиза на руска територия.
"подхвърлянето на награда" ще го приемат за слабост, като ще завъртят военната си машина на колкото могат обороти. Последното вече го правят в детските градини - питат 4-5 годишни деца за мнението им за войната! Като чрез конформизъм тушират още от там друго мислене от Z. Та на тези ли така подготвени деца, да им дадем шанс?
По добре Китай да взема Сибир и да се приключва. Китайците поне показват грижа за по-голямата част от хората си....Last edited by Money; 16.04.2022, 17:49.
Коментар
-
Може ли аз. Живей си живота, носи си новите дрехи. Нищо планирано не се случва по план. Ще си седнат всички на задниците и за голямо разочарование на Хермес, не предстои апокалипсис, а плавно затягане на коланите.
Коментар
-
М-да, американците и по-скоро даже англичните, една седмица след началото на войната превзеха Басра.
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Точно това направиха американците в Ирак.Първата седмица сринаха цялата транспортна инфраструктура.
Коментар
-
Комплекси са, но пак са опасни. Хитлер, този неуспял псевдо-германец и художник-неудачник, който май нито веднъж в живота си не е имал сексуален контакт с жена (няма никакви доказателства, че е спал и с Ева Браун), е може би най-големият комплексар на света, но...
Подобно поведение, не забравяй, разкрива сериозни комплекси, когато не е просто поради наличие на силно промит от пропаганда мозък. Това е положението.
Коментар
Коментар