КАто прочета долното изказване на валенса и призивите на разни политици за решаване на войната на бойното поле си мисля че руснаците имат право да покажат войната на тези политици
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Валенса: Руското население трябва да се съкрати до 50 млн. души
- 12 Юли 2022
- 1624
- 63
„Там живеят 60 народа, които са били погълнати по същия начин, както днес поглъщат украинците. Ние трябва да помогнем на тези народи да въстанат. Трябва или да се смени руската политическа система, или да се намали населението на Русия до 50 милиона.“ – заяви Лех Валенса.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Това е просто умопомрачително. Какво печелиш, какво постигаш с подобна НАГЛА ЛЪЖА? Хиляди хора от България пътуват в Турция. На Таксим да се завъртиш и виждаш курс купува/продава на рублата в десетина бюра. Десетина страници назад показах, че НЯМА НИТО ЕДНА ТУРСКА БАНКА, която да не обменя рубли срещу лири.
https://prnt.sc/CRpuimBsui1e
- 1 like
Коментар
-
тъй като цитата беше към мой пост, се чуствам длъжен да отговоря:
ако намериш някъде в историята ми къде съм писал поне 1 от по долните неща, ще ти изпратя бутилка уиски по твой избор
Истината??? Като "истината", че турските банки не обменят рубли? Или истината, че изродите от Азов не се предават, а се евакуират? Или истината, че Русия не може да оцелее без да продава газ на ЕС-то? Това са КИРОВЩИНИ, а не истина.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Човека пише истината. Че разни млади не са чели какво е било и "анализират" - само ги прави смешни
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
В момента съм много зает, доказвам че Земята е плоска. Но след 3 дни мога да се заема с твоите твърдения, аксиоми и фантазии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Путя е един, така е - рядко тъп като за държавен глава, фатално тъп като главнокомандващ. Тъп соц-милиционер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЗапочват интересности:
""Неизвестные в Судаке избили военнослужащего, контрактника. Поводом для нападения стала его одежда с символами Z", – рассказал Крючков.
По его словам, на российского военного, проходившего лечение в местном санатории, напали в районе набережной, нападавших якобы было трое"
Коментар
-
реальность(21век) оказалась несколько суровее.
Ало мурзилажа, коминтервайте си колегата от фронта...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кое евро умре бре? Обикалям гъзарските места в Турция. Навсякъде цените са в лири, евра, долари. Рупли никой не приема! Чейнчовете и банките също не приемат. На една рускиня и помогнах да обмени гущери срещу лири на атм а. Само на едно място в Бодрум видях, че приемат карти на мир.
- 1 like
Коментар
-
Написал си камара глупости. Главната е, че отъждествяваш останалите форумни участници със себе си. На мен не ми плащат, за да оказвам влияние. Не съм и ментално повреден, за да си въобразявам, че с писанията си оказвам влияние баш на еврото. Аз констатирам факти, тълкувам явления и правя прогнози.
Да ти го напиша бавно, барем ти стане ясно.
1. констатация на факт: еврото умря. Мъртво е, почина, предаде Богу дух, гушна букета, опъна петалата, хвърли топа, гътна се, пукна, обърна корема и т.н.
2. тълкуване на явление: причините за смъртта на еврото са изцяло в действията на подкупения от САЩ европейски "елит"
3. прогноза: САЩ ще извлекат само временна изгода, защото не прецениха докрай икономическата сила на Русия и готовността на Китай да скъса търговските връзки
- 1 like
Коментар
Коментар