IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Германия е готова да осигури защита на противниците на режима на Путин.

Германският министър на правосъдието Марко Бушман обяви програма за улесняване на получаването на разрешения за пребиваване и работа в Германия за определени категории руски граждани, които са противници на режима на Путин. На първо място става дума за служители на международни компании, граждански активисти, журналисти и културни дейци.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Моля те кажи че се шегуваш. Че аз съм чувал как на джуджетата апетитът им идвал с яденето. Ако искаш да живееш в сравнително стабилен и безопасен свят няма алтернативен изход от това Путин да бъде размазан, а Русия да загуби поне Крим.
      А, споко. Има. И той започна, лека-полека, да си проправя път.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
        Отдавна е измислено. Казва се Oil-for-Food Programme. Към храната могат да се добавят лекарства и други хуманитарни стоки. Мерцедес и Шанел - през някое по-следващо столетие. Така ще се изгражда характера на новия руски човек, че сегашния за чеп за зеле няма характер.
        Няма да стане. Рашките няма да дават едновременно нито оил, нито фууд. Имат и от едното, и от другото но, на калпавия ЕС, няма да дават. Ей тъй, от принципи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Този начин не работи добре...Това се доказа при пановите икономики....Губещите се дотираха от печелившите и накрая всички стават губещи.когато грешките не се наказват с фалити и немотия грешките се повтарят.Повтарят се в още по-големи размери в икономиката именно по презумцията за ОПРАВЯНЕТО и ОПРОЩАВАНЕТО.Най-великото нещо в природата е ЕВОЛЮЦИЯТА.Там слабото и нежиснеспособното умира.Естествен отбор.Икономика без естествен отбор е мъртва икономика.Застой.
          Кой начин не работи добре?

20% инфлация ли не работи добре за стопяване на дългове? Или концепцията за омразния дълг? Постой да погледаме заедно това шоу. Ама ако не познаеш за основните параметри уискито е от тебе, инак е от мене.

Добави и електронните “валюти”, добави и крипто мипто добави и една деноминацийка и си фит с дълговете. Ще е микс. Няма да е баш прекрасният нов свят, от който се опасяваш.

И щипка фалити слагам да се поуспокоиш.
          Last edited by Selena; 16.04.2022, 19:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Другите 30% трябва да бъдат пожертвани в името на световния мир. Тъпо за донбаските въглища, но пред алтернативата за ядрено Чао мисля, че е за предпочитане Украйна да ги загуби.

Хем Путя ще има за какво да организира 9 май, хем Украйна си остава държава.
            Моля те кажи че се шегуваш. Че аз съм чувал как на джуджетата апетитът им идвал с яденето. Ако искаш да живееш в сравнително стабилен и безопасен свят няма алтернативен изход от това Путин да бъде размазан, а Русия да загуби поне Крим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

“Свещена тъпотия” е ти, интересно в качеството си на какъв точно да си позволяваш да ми казваш НА МЕН видитв ли какво да правя. То става в момента, Айнщайн.

Това, че не си го вденал си е лично твой проблем. Не ме занимавай.
              Този начин не работи добре...Това се доказа при плановите икономики....Губещите се дотираха от печелившите и накрая всички стават губещи.Когато грешките не се накзват с фалити и немотия грешките се повтарят.Повтарят се в още по-големи размери в икономиката именно по презумцията за ОПРАВЯНЕТО и ОПРОЩАВАНЕТО.Най-великото нещо в природата е ЕВОЛЮЦИЯТА.Там слабото и нежиснеспособното умира.Естествен отбор.Икономика без естествен отбор е мъртва икономика.Застой.Фалитите са силата която прави икономиката ВИТАЛНА.
              Last edited by Hermes73; 16.04.2022, 19:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                от коминтерна това ли ти казаха?

тц,
                няма,
                след РАЗПАДА няма да има раZия
                гарантирано
                Може бе. Сигур'.
                Това, предполагам, звездите ти го говорят.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	nn007.jpg
Views:	1
Size:	20.0 КБ
ID:	3910678

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Отнемане на ветото, сини каски по границите и да се молят за храна.
                    Оръжия вече нямат - започнали са 50 годишни Град-1 да мъкнат към фронта....
                    В последствие - санкции да се смъкват след контрол над оръжията им. Толкоз.

Отдавна е измислено. Казва се Oil-for-Food Programme. Към храната могат да се добавят лекарства и други хуманитарни стоки. Мерцедес и Шанел - през някое по-следващо столетие. Така ще се изгражда характера на новия руски човек, че сегашния за чеп за зеле няма характер.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en

Свещенна тъпотия! върни се в стадото и си трай.. няма как да стане по този начин..
                      “Свещена тъпотия” е ти, интересно в качеството си на какъв точно да си позволяваш да ми казваш НА МЕН видите ли какво да правя и при това с някакъв хъшлашки тон и без никаква аргументация.

То става в момента, Айнщайн.

Това, че не си го вденал си е лично твой проблем. Не ме занимавай.
                      Last edited by Selena; 16.04.2022, 19:13.

Коментар

• Gerasim_Burgaski, като вярваш на украинците, защо не вярваш на руснаците. Открийте 9 разлики ако обичате.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Дай някакъв съвет тогава. Пишеш умно, а аз изпадам в тих ужас, когато някой пишещ умно пише кофти неща.
                          Подготви се за живот какъвто най-малко очакваш.В основата си хартиеното богатство ще се изпари над 90%....Уменията и качествата за приспособяване ще са основни за сравнително осигурено съществуване.Мога да пиша кое няма да е ценно.Градски имоти.Всичко което е на фондовата борса...Всички фиат пари.Бизнеси-фабрики.......заводи....магазини....Икономиката на потребленито умира пред очите ни в момента.Идва монополистичната разпределителна система.Жестока система.....Крайно ограничителта откъм права свободи и потребление на всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                            И каква ти е файдата Ванката с танка да го оставим да се развилнее? Помисли малко по-аналитично. Дали ако Украйна свали гащи, Ванката ще спре до там. И дали това, че ти се мислиш за правоверен путинист ще ти помогне? Видя какво стана с путиниста Ржавски. Ванката с танка го разстреля пред семейството му. Пак добре, че първо не изнасилиха групово децата му пред него и тогава да го разстелят.

Мисли, мисли.

Нема добра алтернатива...Въпроса е коя е по-лошата......

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Много много елементарно !!! Тия огромни дългове как ще се оправят !!!!
                              Ами както и досега - плащат се на падеж. Освен ако не говориш за руските.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Поклон пред турците, че крайцерът Петър Велики не е допуснат през Босфора в Черно море!
                                Само някъде в алтернативната реалност са пробвали да го вкарат точно Петя в Черно море.

Коментар

Working...
                                X