IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Jay Gould
    Бих ти казал, да ходиш се гръмнеш, но едва ли си хващал оръжие, а и няма да си уцелиш мозъка, затова ползвай въже Даже не съобразяваш, че цитирам украинците в новината, но вероятно и азбуките не познаваш. Путлер капут, ва у малоумните нацисти
    Хахахахе...Е как да уцели нещо което не съществува?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
      Ето я истинската причина бляда да се оттеглят.Ако се бият още един месец и нищо няма да им остане.Камо ли пък НАТО да ги награбят

      Ако НАТО можеха,отдавна да са ги награбели.
      Аман от креватни военни експерти.Ако вярваш на украинците Москва вече е почти преввзета.Целите на Рсия са-Донецк да се отдели в административните си граници-почти е изпълнена/,Украйна без настъпателно оръжие-вече няма флот и авиация /почти/, Денацификация-това ще стаяне след края на конфликта.Руснаците не бързат да превземат големи градове,защото трябва администрация да се подготви.

      Коментар


      • В Москва обаче смятат, че турбуленциите на пазарите за хранителни стоки се дължат на „неконтролираната истерия на санкциите”.




        segabg.com
        Русия беше обвинена, че провокира световна проводоволствена криза

        Коментар


        • И според Григор Лилов и Руслан Трад сме далече от спиране на огъня. И двамата смятат, че руснаците печелят време с тези преговори и са още много далече от постигане на това, което ще осигури спокоен 9 май на Ким Чен Пут.

          Коментар


          • Ето я истинската причина бляда да се оттеглят.Ако се бият още един месец и нищо няма да им остане.Камо ли пък НАТО да ги награбят

            Last edited by petrg5s; 30.03.2022, 06:47.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


              Как ще стане това... със "звездолети" ли...?! Не виждам друг начин...

              Това твое мнение звучи като някаква шега.
              Е, то има "сила", "Сила"и "СИЛА" и гледам,зависи коя точно, ще избере Китай.
              ...И на мен ми се струва, шегува се.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                Жените и децата евакуация, а мъжете се бием, който може да носи оръжие. Тук не опира до партийна принадлежност, ориентация про запад или про изток и тн, а до съществуването на държавата ни като свободна такава.
                Аз лично ще почна от тези, които сътрудничат на окупатора, защото предатели има много. Да пази Господ да не идва тази напаст по нашите земи.
                Е те ти го бай Пешо от пуевенската губерния, дето ще дезертира. Те ти разлика украинци и българи, да не се чудиш и как тъй стана през ВСВ та си поканиха червената армия да си ги окупира и изтреби интелигенцията и офицерството - един народ от прости селяндури и национални предатели.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Китай ще нападне със сила Европа и ще я унищожи. Защото това ще му гарантира сигурността и няма да нападне никакъв Тайван, Япония или...ще удари Европа.

                  Как ще стане това... със "звездолети" ли...?! Не виждам друг начин...

                  Това твое мнение звучи като някаква шега.
                  Last edited by Xman1; 30.03.2022, 03:27.

                  Коментар


                  • Друго, каквото си мисля е че, дори руснаците, не са дооценили мотивацията на украинците и, наистина, замислят нещо друго. Отделно че, "редуциране на военната активност", НЕ означава намаляване натиска върху инфраструктура, складове и т.н., който, може да се води и.дистанционно, с дронове и ракети, без да се излага на пряка опасност толкова много личен състав. Ако обезкръвяването на армията откъм ГСМ и боеприпаси може да се извърши от 300 км с 20+30 изстрела, общо за 15 минути, това и ще правят. И ще са "редуцирали".

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Jay Gould, разбира се че могат да унищожат спътниците на Русия, предполагам че имат бластери ако си гледал по филмите с тях направо ги изместват от орбитата им и те ще паднат.
                      Ти се будалкай, будалкай се. Аз не вярвам американците да са подминали въпроса с ЕМР оръжията. Питам се, какъв ли е обсегът им на поражение.

                      Коментар


                      • Jay Gould, разбира се че могат да унищожат спътниците на Русия, предполагам че имат бластери ако си гледал по филмите с тях направо ги изместват от орбитата им и те ще паднат.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Баш си се прегрупират и отново са настъпили от изток и пак опитват да затворят чувала, който украинците бяха пробили преди дни източно от Киев.
                          Линковете които съм дал са от два часа и никой не е съобщил за противодействие все още на украинските атаки и на изток и на запад от Киев. Ето ти и карта (с небесно синичкото) https://www.bbc.com/news/live/world-europe-60890199


                          Коментар


                          • fon, едва ли ще е толкова елементарно, някъде пишеше че им били събрани мобилните телефони. А за отстъплението е възможно да е с цел да се види реакцията, която ще предизвика то и дали ще се използва за сключване на примирие, контраатака или пък за внушение на фалшиво самочуствие. Според мен е добре да е като първа крачка към мир, защото всъщност обещават да направят нещата които се искаха преди да се стигне до употреба на сила - да не се разполагат НАТО - вски оръжия в страната. За влизане в ЕС не съм чел да им се противопоставят. Възможно е да се изтеглят напълно, не мисля че им искат териториите или нещо друго, тогава ще им се предостави възможност да изпълнят нещата по възнановяване на градовете и инфраструктурата им с парите които им обещават или както до сега те ще бъдат откраднати и изнесени. Също имат и да се разоръжават от леко преносимо оръжие, дано да е тракнато и да е проследимо че навсякъде може да иде. Просто трябваше още преди употребата на сила да кажат вълшебните думички - тук няма да има бази на НАТО, а сега може да им искат признание за биологични лаболатории и обяснения за какво са ползвани.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Носят се някакви слухове, че руските спътници ще са пращани в кома един по един и от следващата седмица, ще започнат проблеми с тях, но дали ще е вярно или е само пропаганда, не зная. За мен не е много ясно, как би могло да стане и вероятно е само пожелателен фейк
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
                                И Зеленски и Министерство на отбраната на Англия излязоха с изявление, че това не е никакво прегрупиране, ами най-обикновена загуба на колхозниците в тези области. Разбира се, трябва да се преценява всичко по много пъти.
                                https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/03/29/7335643/
                                Баш си се прегрупират и отново са настъпили от изток и пак опитват да затворят чувала, който украинците бяха пробили преди дни източно от Киев. Но проблема на руснаците е тоя, който е изправил косите на Гудериан, при плана Барбароса. Нападат огромна страна с малка армия, а малката си армия я разделят на няколко части (като германците на 3 в СССР) и сега не могат бързо да дислоцират армии от изток, на запад или от запад на изток. Трябва да заобикалят цяла Украйна за да си помагат на източната и западната армия, а украинците имат предимство, че си ползват вътрешния периметър. Ако искат в Луганск, ако искат в Киев - прехвърлят националната си гвардия и армията лесно и бързо. Въобще Суворов си скубе косите в гроба, като гледа командването на днешната руска армия.

                                Иначе, ''преговорите'' са само за отбиване на номера и да се печели време. Нали не вярваш, че Путин, който само дни преди да нападне братята си славяни и да им забие нож в гръба и се кълнеше, че няма да го прави, този път ще вземе да говори истината и иска мир? Колкото Хитлер е искал като се е клел, толкова и тоя.
                                Last edited by Jay Gould; 30.03.2022, 01:36.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                                Коментар

                                Working...
                                X