IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• М-да, американците и по-скоро даже англичните, една седмица след началото на войната превзеха Басра.

Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Точно това направиха американците в Ирак.Първата седмица сринаха цялата транспортна инфраструктура.

Коментар

• Комплекси са, но пак са опасни. Хитлер, този неуспял псевдо-германец и художник-неудачник, който май нито веднъж в живота си не е имал сексуален контакт с жена (няма никакви доказателства, че е спал и с Ева Браун), е може би най-големият комплексар на света, но...

Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Подобно поведение, не забравяй, разкрива сериозни комплекси, когато не е просто поради наличие на силно промит от пропаганда мозък. Това е положението.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Нервен ми се виждаш? Оправдано.
        младши матрос-чо
        след РАЗПАДА на раZия къде ще се дянат 6600 ракети е проблема
        УВО 86

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ами българките си бяха в българско шоу. Не твърдя, че нивото е високо, но представи си как щяха да се държат с тях ако българка си позволяваше подобна тъпа арогантност в руско шоу?

”Рускинчето” такава дума няма, въобще не се държа сдържано. Да не ти кажа как точно се държа. Не е там въпросът. Това шоу представи нагледно много характерен за тях манталитет.
          тази телевизионна ПОМИЯ е ГАВРА с българската ЖЕНА, с българския МЪЖ да не говорим за българското семейство и традиции. И ако бяха ВСИЧКИ ПАЧАВРИ САМО ЧУЖДЕНКИ щях да съм най радостен
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Дай някакъв съвет тогава. Пишеш умно, а аз изпадам в тих ужас, когато някой пишещ умно пише кофти неща.
            Може ли аз. Живей си живота, носи си новите дрехи. Нищо планирано не се случва по план. Ще си седнат всички на задниците и за голямо разочарование на Хермес, не предстои апокалипсис, а плавно затягане на коланите.

Коментар

• Москва обвинява Запада в задкулисни игри, с които се опитват да я отстранят от вземането на международни икономически решения

economic.bg
              Русия моли Бразилия за финансова услуга
              Русия е помолила Бразилия за подкрепа в Международния валутен фонд, Световната банка и групата на водещите икономики на Г-20, за да й помогне да се противопостави на ...

Коментар

...на разбеснялия се пес трябва да му подхвърлиш награда, преди да нахапе всички.

Доста е късно да опитваме тепърва да превърнем Русия в нормална държава, с която да се разбереш без да изнудва с червеното копче.
                Пък у наше село ги убиваме.
                Сега е момента да бъдат зверски наритани без да се влиза на руска територия.
                "подхвърлянето на награда" ще го приемат за слабост, като ще завъртят военната си машина на колкото могат обороти. Последното вече го правят в детските градини - питат 4-5 годишни деца за мнението им за войната! Като чрез конформизъм тушират още от там друго мислене от Z. Та на тези ли така подготвени деца, да им дадем шанс?

По добре Китай да взема Сибир и да се приключва. Китайците поне показват грижа за по-голямата част от хората си....

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Аз съм реалист и практик до мозъка на костите си......забогатях защото се научих да не си създавам илюзии и винаги да очаквам лошо развитие на нещата.Дългата ми практика също така ме научи да мога да губя.Това което стана тези две години НЕ ПРОМЕНИ нищо от основните причини за ТУПИКА в който е цивилизацията.Даже задълбочи проблемите и ги направи разрешими само с драстични промени......
                  Дай някакъв съвет тогава. Пишеш умно, а аз изпадам в тих ужас, когато някой пишещ умно пише кофти неща.

Коментар

И как спиш нощем с тая мисъл? Как ходиш на работа, как шофираш, как си гледаш децата/жената с идеята, че скоро спокойствието ви ще замине на майната си?

Аз съм напълно убеден, че със света, който познаваме, е свършено. Още от февруари 2020. Но не си представям война, в онзи неин смисъл. Даже мисля, че всичко, което се случва последните 2 години, е точно заместител на войната.
                    Аз съм реалист и практик до мозъка на костите си......забогатях защото се научих да не си създавам илюзии и винаги да очаквам лошо развитие на нещата.Дългата ми практика също така ме научи да мога да губя.Това което стана тези две години НЕ ПРОМЕНИ нищо от основните причини за ТУПИКА в който е цивилизацията.Даже задълбочи проблемите и ги направи разрешими само с драстични промени......

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ти кажи "българките" какви бяха. Рускинчето се държи НАЙ как да кажа сдържано.

Какво ли е отношението на другата велика сила към България?
                      Митрофанова (дет искат да я гонят) НИКОГА не е викала кандидат министър предатели на спявка, президенти, депутати също. В посолството естествено - ФАЩкото естествено ги вика няква КЮРДКА !?!?!!?
                      Ами българките си бяха в българско шоу. Не твърдя, че нивото е високо, но представи си как щяха да се държат с тях ако българка си позволяваше подобна тъпа арогантност в руско шоу?

”Рускинчето” такава дума няма, въобще не се държа сдържано. Да не ти кажа как точно се държа. Не е там въпросът. Това шоу представи нагледно много характерен за тях манталитет.
                      Last edited by Selena; 16.04.2022, 16:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Да? И как ще отнемеш ветото?
                        Защо смятате,че някой който може да отнеме ветото на Русия, пише в този форум (баси свирката - не очаквах)

Коментар

Такива са.....Надменни хора.........Много надменни......на един колега майка му беше рускиня......с л........но не можеше да и намажеш носа.....
                          Подобно поведение, не забравяй, разкрива сериозни комплекси, когато не е просто поради наличие на силно промит от пропаганда мозък. Това е положението.
                          Last edited by Selena; 16.04.2022, 16:52.

Коментар

Байка умно момче си....По темата за Кормид съдя.......Войната НЕ Е за Украйна....Това е повод и начало....Бойно поле.За два пътя по които ще тръгне човечеството.....И те са несъвместими.Война ще има .Световна война.Това е неизбежно.
                            И как спиш нощем с тая мисъл? Как ходиш на работа, как шофираш, как си гледаш децата/жената с идеята, че скоро спокойствието ви ще замине на майната си?

Аз съм напълно убеден, че със света, който познаваме, е свършено. Още от февруари 2020. Но не си представям война, в онзи неин смисъл. Даже мисля, че всичко, което се случва последните 2 години, е точно заместител на войната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

И как ще живеят с радиацията после?
                              Доста от ядрените ракети всъщност са проектирани да нямат голямо радиационно заразяване. По простата причина, че атакуваната теритрия става неизползваема.СССР дори имат направен язовир с атомен взрив.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение

По принцип охолния запад има много повече за губене и вероятно ще го играе по тъча. На никой не му пука за украинците. Клоунада и бомби.
                                Ами пенсиите и социалните ангажименти?Само САЩ имат такива за 100 трилиона долара.Повече от три пъти по-големи от сегашния им дълг....Света навлезе в много динамична среда.Плаващи пясъци.....Връщане към стария охолен начин на живот за Запада не може да има.Инфлацията сега е като тътен на гръмотевична буря която идва.Нема спасение.Модела е изчерпан.Не работи.И трябва презареждане......Нулиране......
                                Last edited by Hermes73; 16.04.2022, 16:44.

Коментар

Working...
                                X