Те и двете страни са виновни и са се осрали до ушите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
На Неон текстовете са '' миризливи чаршафи'' , а на барбарела същите чаршафи от фейса от платеняци от НПОта на Сорос , не са миризливи , така ли ?
Може ли толкова усърдно и методично да си плюете на сурата . Питам от най човешко любопитство и мъничка доза презрение
- 3 Харесвания
Коментар
-
дали ви прави впечатление, но от известно време насам украинците не могат да свалят нито един самолет. Не че много бързо бягат. Просто ги няма. От седмица чакам да ги закръглят на 200, обаче тц, закотвиха се на 199 и не мърдат. Няма, бе. Толкова ги няма, че и над червения площад вчера отсъстваха: Или толкова годни за летене машини са имали в РФ или с толкова способни на бойни действия пилоти са разполагали. Или и двете. Затова сега обстрелват от Крим, та и чак от Каспийско море. Обаче разузнаването доложи, че високоточните им ракети са също вече кът, понеже изпразниха складовете, а нови - нанай. Keine Elektronik, както би казал Бай Дън, ако беше ein Berliner. Сега пуцат с гюлета от преди половин век. А те хем несигурни, хем нетточни, хем лесно се прихващат. Аз бях прогнозирал, че от днес може да се очаква забележимо изтласкване на окупатора, но няма да се изненадам ако Киев изчака да пристигне достатъчно оръжие не за изтласкване, а за прегазване. Ленд лийзът е факт от вчера и чакането няма да е дълго.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеtandem, ами да не пускат тъпи фейкове тук и няма да се обаждам, не ми се занимава с глупости и фанатици прости.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Въпроса е откъде се нароихте толкова много предатели соросоиди . ДТЕПМ всички русофили вкупом . Тичай бързо при Архитекта в темата че те търси да ти каже нещо. И за десерт - прочети ми ника и действай.
- 1 like
Коментар
-
tandem, ами да не пускат тъпи фейкове тук и няма да се обаждам, не ми се занимава с глупости и фанатици прости.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
Абе ахмак що не си затвориш руския плювалник и да не осираш темата постоянно -пу дтмде -откъде се нароихте толкоз много русофили бре
- 1 like
Коментар
-
Сега при Цветанка беше гост продуцентката на този документален филм (някаква проф. мисля).
Изгледайте го и пак ходете да целувате руски задници и подметки...
(не е дълъг - 1h)
https://segabg.com/category-culture/...pni-za-vsichki
"Войната в Украйна отвори очите на мнозина, че историческите паралели с обявяването на война на България от СССР през септември 1944 г. и това, което става днес в Украйна, са много преки. Използват се същите идеологически клишета, същите лъжи и дезинформация: някой трябва да бъде освободен, някой трябва да бъде наказан и унищожен", разказва режисьорът Св. Овчаров пред "Капитал".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеsatz, нова пералня за вграждане, чисто нова, съответно е открадната от магазин за такава техника, това е станало преди да влязат руснаците и дори не се е стреляло. Съответно тези са крадци, които правят фейк видео за да прехвърлят вината за свои престъпления на руснаците. Магазините са обирани много преди руската армия да е стигнала до населените места, съпротивата, отбранителите са ги отбранявали масово. Това цивилното население го разказва в нета.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеАбе хубаво е, че засега няма обявена мобилизация.
Коментар
-
Първи пропуквания на чугуна в Лента.ру братухи!!! https://web.archive.org/web/20220509...09/den_pobedy/
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Е да, не е възможно доблестните руски воини да крадат перални.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеВ путлерските окопи - пералня Индезит https://9gag.com/gag/a91DDqW
Ако виждаш пералня за сефте и ти ще искаш да я отнесеш в окопа
Чакам само някоя мурзилка да обясни как това е част от рекламна кампания на Индезит.
- 1 like
Коментар
Коментар