IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Те и двете страни са виновни и са се осрали до ушите.
    D.Y.F-091066

Коментар

• tandem, кой защитава войната или някоя от страните в нея, ти нещо много яко си се объркал ?
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

На Неон текстовете са '' миризливи чаршафи'' , а на барбарела същите чаршафи от фейса от платеняци от НПОта на Сорос , не са миризливи , така ли ?
        Може ли толкова усърдно и методично да си плюете на сурата . Питам от най човешко любопитство и мъничка доза презрение
        Джо Байдън подписа вчера lend-lease за Украйна. Това ще е краят на Мордор-ruZия !!!

Коментар

• дали ви прави впечатление, но от известно време насам украинците не могат да свалят нито един самолет. Не че много бързо бягат. Просто ги няма. От седмица чакам да ги закръглят на 200, обаче тц, закотвиха се на 199 и не мърдат. Няма, бе. Толкова ги няма, че и над червения площад вчера отсъстваха: Или толкова годни за летене машини са имали в РФ или с толкова способни на бойни действия пилоти са разполагали. Или и двете. Затова сега обстрелват от Крим, та и чак от Каспийско море. Обаче разузнаването доложи, че високоточните им ракети са също вече кът, понеже изпразниха складовете, а нови - нанай. Keine Elektronik, както би казал Бай Дън, ако беше ein Berliner. Сега пуцат с гюлета от преди половин век. А те хем несигурни, хем нетточни, хем лесно се прихващат. Аз бях прогнозирал, че от днес може да се очаква забележимо изтласкване на окупатора, но няма да се изненадам ако Киев изчака да пристигне достатъчно оръжие не за изтласкване, а за прегазване. Ленд лийзът е факт от вчера и чакането няма да е дълго.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            tandem, ами да не пускат тъпи фейкове тук и няма да се обаждам, не ми се занимава с глупости и фанатици прости.
            ти си фанатик -не ми побира ума как може да има нормален човек защитаващ война изобщо

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Въпроса е откъде се нароихте толкова много предатели соросоиди . ДТЕПМ всички русофили вкупом . Тичай бързо при Архитекта в темата че те търси да ти каже нещо. И за десерт - прочети ми ника и действай.
              дтвмде руска де

Коментар

• tandem, ами да не пускат тъпи фейкове тук и няма да се обаждам, не ми се занимава с глупости и фанатици прости.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение

Абе ахмак що не си затвориш руския плювалник и да не осираш темата постоянно -пу дтмде -откъде се нароихте толкоз много русофили бре
                  Въпроса е откъде се нароихте толкова много предатели соросоиди . ДТЕПМ всички русофили вкупом . Тичай бързо при Архитекта в темата че те търси да ти каже нещо. И за десерт - прочети ми ника и действай.

Коментар

• Сега при Цветанка беше гост продуцентката на този документален филм (някаква проф. мисля).
                    Изгледайте го и пак ходете да целувате руски задници и подметки...
                    (не е дълъг - 1h)
                    https://segabg.com/category-culture/...pni-za-vsichki

"Войната в Украйна отвори очите на мнозина, че историческите паралели с обявяването на война на България от СССР през септември 1944 г. и това, което става днес в Украйна, са много преки. Използват се същите идеологически клишета, същите лъжи и дезинформация: някой трябва да бъде освободен, някой трябва да бъде наказан и унищожен", разказва режисьорът Св. Овчаров пред "Капитал".

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      satz, нова пералня за вграждане, чисто нова, съответно е открадната от магазин за такава техника, това е станало преди да влязат руснаците и дори не се е стреляло. Съответно тези са крадци, които правят фейк видео за да прехвърлят вината за свои престъпления на руснаците. Магазините са обирани много преди руската армия да е стигнала до населените места, съпротивата, отбранителите са ги отбранявали масово. Това цивилното население го разказва в нета.
                      Абе ахмак що не си затвориш руския плювалник и да не осираш темата постоянно -пу дтмде -откъде се нароихте толкоз много русофили бре

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                        Абе хубаво е, че засега няма обявена мобилизация.
                        Не съм убеден че е хубаво. Обща мобилизация би ускорила многократно някои неизбежни исторически процеси. А и ще е шоу за нас зяпачите

Коментар

• Първи пропуквания на чугуна в Лента.ру братухи!!! https://web.archive.org/web/20220509...09/den_pobedy/

Коментар

• Трябва да ви намеря видеа на очевидци, цивилни има в нета и те разказват как стоката от магазините се е изнасяла да не попадне в ръцета на врага, загрижени хора. Има дори собственик на магазин разказва как им викал - вземете ги, да не ги откраднат като го обирали.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Е да, не е възможно доблестните руски воини да крадат перални.
                              Как можа да си го помислиш! Купена е със златни рубли (туй кво е,ще обясни ватинчо или хермес), а я носи в окопите, за да са чисти и спретнати. Негови другарчета пък возеха три в уралката, ама изгорЕха, фашагите не им дават да се перат

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                                В путлерските окопи - пералня Индезит https://9gag.com/gag/a91DDqW

Ако виждаш пералня за сефте и ти ще искаш да я отнесеш в окопа

Чакам само някоя мурзилка да обясни как това е част от рекламна кампания на Индезит.

Коментар

Working...
                                X