марин, това нещо ще свърши много скоро..там има в подземията на този завод хора за които някои който иска военна победа решава дали ще живеят. В горните части на подземията е влизано вече и тази хора от там живи няма да излязат ако не се стигне до мир чрез преговори. Защото всичко горе над тях е заредено да бъде взривено, може да са сигурни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
А добър ден. Аз това откога го приказвам. Всичко без частта за Македония. Макетата следва да се натискат докато не спрат да крадат история. Никакъв ЕС за макетата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
А добър ден. Аз това откога го приказвам. Всичко без частта за Македония. Макетата следва да се натискат докато не спрат да крадат история. Никакъв ЕС за макетата.
- 1 like
Коментар
-
Pyramid, и чиповете и много други неща, просто за чиповете засякох това че им спирали производството на такива ракети защото няма да могат да си ги купят от запад. Запада е опитвал с такива чипове които произвежда да управлява такива ракети и казват че не може, не руснаците а западняците го казват. Действително проблемите са много и съмненията че някой е направил такива ракети са големи, те затова постоянно казват че лъжат руснаците че имат такива ракети. Макар че аз не виждам как ще излъжат след като демонстрират скороста и тя може да се замери там като ги гледат с техните си техники т.е. им го показват. Четох че китайците са демонстрирали обиколка на планетата от такава ракета, защото май и китайците ги имат и само НАТО нямат.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеMoney, като погледнеш какви пари са имали на разположение и това че при руснаците производството на тези съвременни ракети със сигурност не е толкова скъпо, трябва да си много наивен да мислиш че разполагат с няколко бройки. Също всички са се опитвали да направят хиперзвукови ракети и информация за проблемите които са имали са я пуснали свободно, с надеждате че те като не са успели, никой няма да успее сигурно. Проблемите са много, единия е че ракетите със стандартна електроника, тази която знаем и се ползва в чипове, процесори не могат да се управляват. Така че глупостите как ще си ги купят чиповете от Запад и като им спрат сега доставките и спират производството на хирерзвуково оръжие в Русия, също и че 80% от компонентите ги внасят със сигурност са чиста проба дезинформация или лъжа както казва народа. Според това което се е писало 2014 година успяват да направят първите ракети, до 2020 са 6 години. Може да се предположи че от някои имат стотици бройки, а от други хиляди и няма да е погрешно.
Не, че имат нещо друго, с което могат, да се похвалят.
В тази връзка, напълно обяснимо е и рехавото присъствие на руската авиация в конфликта.
Вероятно прехвалените им изтребители са там, където са и нашите еф-ки.
А що се отнася до войната, тя няма да приключи скоро.
Най-малкото докато има руски войски на украинска територия или докато Русия и САЩ не си разменят
ядрените арсенали.Last edited by марин; 21.04.2022, 17:43.
- 1 like
Коментар
-
v_tin, понеже казваш че е невъзможно да изминават този път, който е описан от Бързоходко. Могат да летят ниско без да са водени от никой, който да им помага с радари.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеMoney, като погледнеш какви пари са имали на разположение и това че при руснаците производството на тези съвременни ракети със сигурност не е толкова скъпо, трябва да си много наивен да мислиш че разполагат с няколко бройки. Също всички са се опитвали да направят хиперзвукови ракети и информация за проблемите които са имали са я пуснали свободно, с надеждате че те като не са успели, никой няма да успее сигурно. Проблемите са много, единия е че ракетите със стандартна електроника, тази която знаем и се ползва в чипове, процесори не могат да се управляват. Така че глупостите как ще си ги купят чиповете от Запад и като им спрат сега доставките и спират производството на хирерзвуково оръжие в Русия, също и че 80% от компонентите ги внасят със сигурност са чиста проба дезинформация или лъжа както казва народа. Според това което се е писало 2014 година успяват да направят първите ракети, до 2020 са 6 години. Може да се предположи че от някои имат стотици бройки, а от други хиляди и няма да е погрешно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Амчи ади де, фалирайте я. Какво я бавите. Таман има светлия пример от ленин, ще откаже да плаща всичко и край- фалиттттттттт. На следващия ден геронтофила влиза триумфално в москва, забива саблята в портата на кремъл и обявява- тук ще се танцува
Не бъркай фалит с отказ за плащане. Фалит е, когато не можеш а отказ, когато можеш но, не плащаш. Защото, за фалит трябва да си сринат и измотан, а за отказа, казваш "А, ВИЕ ми окрадохте едни милиарди, те са мои но, са у вас, удръжте си дълговете ми оттам, аз повече повече, пари на Мук ще ви пратя и- точка.
Коментар
-
Money, като погледнеш какви пари са имали на разположение и това че при руснаците производството на тези съвременни ракети със сигурност не е толкова скъпо, трябва да си много наивен да мислиш че разполагат с няколко бройки. Също всички са се опитвали да направят хиперзвукови ракети и информация за проблемите които са имали са я пуснали свободно, с надеждате че те като не са успели, никой няма да успее сигурно. Проблемите са много, единия е че ракетите със стандартна електроника, тази която знаем и се ползва в чипове, процесори не могат да се управляват. Така че глупостите как ще си ги купят чиповете от Запад и като им спрат сега доставките и спират производството на хирерзвуково оръжие в Русия, също и че 80% от компонентите ги внасят със сигурност са чиста проба дезинформация или лъжа както казва народа. Според това което се е писало 2014 година успяват да направят първите ракети, до 2020 са 6 години. Може да се предположи че от някои имат стотици бройки, а от други хиляди и няма да е погрешно.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Самостоятелен път на развитие и неутралитет.Никакво участив в никакви военни съюзи.Никакво репчене на съседни държави. най вече Македония.Разбирателство с всички съседни държави и с целият свят..Образование стабилно и сериозно образование насочено към всеки от нас да разбере че власт му е дадена да оправя само себе си...Да спре тая материална лакомия за трупане на още и още..Издигане на духа над матеията..Здрави закони и тяхното налагане особено срещу крадците..Ние трябва да проумеем че сами трябва да оправим държавата си а не да чакаме някой нещо да направи и най вече отвън...Край на модела аз съм с ЕС щото ми пълни червото другите еби и майката и обратното аз съм с Русия или Китай щото те ми пълнят червото...Ние категорично трябва да вземем кормилото на живота си в наши ръце и да спрем да се кланяме на тоя или оня.
Коментар
-
Коментар
Коментар