IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• марин, това нещо ще свърши много скоро..там има в подземията на този завод хора за които някои който иска военна победа решава дали ще живеят. В горните части на подземията е влизано вече и тази хора от там живи няма да излязат ако не се стигне до мир чрез преговори. Защото всичко горе над тях е заредено да бъде взривено, може да са сигурни.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

А добър ден. Аз това откога го приказвам. Всичко без частта за Македония. Макетата следва да се натискат докато не спрат да крадат история. Никакъв ЕС за макетата.
      Няма как да не се съглася с написаното от теб.Същата теза и аз защитавам.

Коментар

• Гледам института на русите в Тверск по аеронавтика дето прави ракетите Искандер и С-400 изгорял... о, времена! Тая държава...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

А добър ден. Аз това откога го приказвам. Всичко без частта за Македония. Макетата следва да се натискат докато не спрат да крадат история. Никакъв ЕС за макетата.
          Знаеш ли, че Фердинанд е получил 3 милиона златни рубли след Балканската война, за да остави тая кочина с Македония, която и до днес не можем да разчистим. Има го в архивите, документирано е. Следва най-непостоянната наша политика по отношение на Македония, като започнеш от Нишкото споразумение на Стамболийски, за което му навряха от ВМРО ташаците в устата, та стигнеш до Георги Димитров, който раздаде македонски паспорти на хората от Пиринска Македония и им каза, че не са българи. Сега пък ние искаме от македонците да признаят, че са българи. Боже мой, каква простотия от тия управници. Е, няма как да стане. Крадат история - ще крадат, защото ние спорим с тях за нея. Колкото тук можеш в спор с олигофрените да постигнеш нещо. Крайно време е да престанем да се интересуваме от тия хора, те са затворена страница за нас - все едно, че не съществуват. Никакво пускане от нас, никакво съгласие с тях за нищо, който иска - да ги прави каквото си иска.

Коментар

• Иванов: Ще подкрепим само решение за военна помощ за Украйна. Костадинов: Тогава да дадем и на Ирак

Ей зорлем ще направят копейкин политик. Не знам доколко е вярно, но има данни за 10% подкрепа на копейкин. При сегашните малоумници ако има избори, този ще качи %-те яко

Коментар

• Запад задерживает оплату за наш газ, боясь появления конкурента доллару и евро - газорубля

Вярно ли бе????????? Да не сте свършили мангите

Коментар

• Pyramid, и чиповете и много други неща, просто за чиповете засякох това че им спирали производството на такива ракети защото няма да могат да си ги купят от запад. Запада е опитвал с такива чипове които произвежда да управлява такива ракети и казват че не може, не руснаците а западняците го казват. Действително проблемите са много и съмненията че някой е направил такива ракети са големи, те затова постоянно казват че лъжат руснаците че имат такива ракети. Макар че аз не виждам как ще излъжат след като демонстрират скороста и тя може да се замери там като ги гледат с техните си техники т.е. им го показват. Четох че китайците са демонстрирали обиколка на планетата от такава ракета, защото май и китайците ги имат и само НАТО нямат.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Money, като погледнеш какви пари са имали на разположение и това че при руснаците производството на тези съвременни ракети със сигурност не е толкова скъпо, трябва да си много наивен да мислиш че разполагат с няколко бройки. Също всички са се опитвали да направят хиперзвукови ракети и информация за проблемите които са имали са я пуснали свободно, с надеждате че те като не са успели, никой няма да успее сигурно. Проблемите са много, единия е че ракетите със стандартна електроника, тази която знаем и се ползва в чипове, процесори не могат да се управляват. Така че глупостите как ще си ги купят чиповете от Запад и като им спрат сега доставките и спират производството на хирерзвуково оръжие в Русия, също и че 80% от компонентите ги внасят със сигурност са чиста проба дезинформация или лъжа както казва народа. Според това което се е писало 2014 година успяват да направят първите ракети, до 2020 са 6 години. Може да се предположи че от някои имат стотици бройки, а от други хиляди и няма да е погрешно.
                  Кремъл, както винаги, се хвали единствено с неща, които никой нормален човек не е виждал.
                  Не, че имат нещо друго, с което могат, да се похвалят.
                  В тази връзка, напълно обяснимо е и рехавото присъствие на руската авиация в конфликта.
                  Вероятно прехвалените им изтребители са там, където са и нашите еф-ки.

А що се отнася до войната, тя няма да приключи скоро.
                  Най-малкото докато има руски войски на украинска територия или докато Русия и САЩ не си разменят
                  ядрените арсенали.
                  Last edited by марин; 21.04.2022, 17:43.

Коментар

• v_tin, понеже казваш че е невъзможно да изминават този път, който е описан от Бързоходко. Могат да летят ниско без да са водени от никой, който да им помага с радари.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Money, като погледнеш какви пари са имали на разположение и това че при руснаците производството на тези съвременни ракети със сигурност не е толкова скъпо, трябва да си много наивен да мислиш че разполагат с няколко бройки. Също всички са се опитвали да направят хиперзвукови ракети и информация за проблемите които са имали са я пуснали свободно, с надеждате че те като не са успели, никой няма да успее сигурно. Проблемите са много, единия е че ракетите със стандартна електроника, тази която знаем и се ползва в чипове, процесори не могат да се управляват. Така че глупостите как ще си ги купят чиповете от Запад и като им спрат сега доставките и спират производството на хирерзвуково оръжие в Русия, също и че 80% от компонентите ги внасят със сигурност са чиста проба дезинформация или лъжа както казва народа. Според това което се е писало 2014 година успяват да направят първите ракети, до 2020 са 6 години. Може да се предположи че от някои имат стотици бройки, а от други хиляди и няма да е погрешно.
                      Хайде, пак "чиповете" . Грешка. Не е до чипове, а до аеродинамика, металургия, технология на металите, материалознание, ЕМС и т.н. с чиповете, щатите са по-напред и...И КАКВО ОТ ТОВА?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Амчи ади де, фалирайте я. Какво я бавите. Таман има светлия пример от ленин, ще откаже да плаща всичко и край- фалиттттттттт. На следващия ден геронтофила влиза триумфално в москва, забива саблята в портата на кремъл и обявява- тук ще се танцува
                        Валентиний,
                        Не бъркай фалит с отказ за плащане. Фалит е, когато не можеш а отказ, когато можеш но, не плащаш. Защото, за фалит трябва да си сринат и измотан, а за отказа, казваш "А, ВИЕ ми окрадохте едни милиарди, те са мои но, са у вас, удръжте си дълговете ми оттам, аз повече повече, пари на Мук ще ви пратя и- точка.

Коментар

• Money, като погледнеш какви пари са имали на разположение и това че при руснаците производството на тези съвременни ракети със сигурност не е толкова скъпо, трябва да си много наивен да мислиш че разполагат с няколко бройки. Също всички са се опитвали да направят хиперзвукови ракети и информация за проблемите които са имали са я пуснали свободно, с надеждате че те като не са успели, никой няма да успее сигурно. Проблемите са много, единия е че ракетите със стандартна електроника, тази която знаем и се ползва в чипове, процесори не могат да се управляват. Така че глупостите как ще си ги купят чиповете от Запад и като им спрат сега доставките и спират производството на хирерзвуково оръжие в Русия, също и че 80% от компонентите ги внасят със сигурност са чиста проба дезинформация или лъжа както казва народа. Според това което се е писало 2014 година успяват да направят първите ракети, до 2020 са 6 години. Може да се предположи че от някои имат стотици бройки, а от други хиляди и няма да е погрешно.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Самостоятелен път на развитие и неутралитет.Никакво участив в никакви военни съюзи.Никакво репчене на съседни държави. най вече Македония.Разбирателство с всички съседни държави и с целият свят..Образование стабилно и сериозно образование насочено към всеки от нас да разбере че власт му е дадена да оправя само себе си...Да спре тая материална лакомия за трупане на още и още..Издигане на духа над матеията..Здрави закони и тяхното налагане особено срещу крадците..Ние трябва да проумеем че сами трябва да оправим държавата си а не да чакаме някой нещо да направи и най вече отвън...Край на модела аз съм с ЕС щото ми пълни червото другите еби и майката и обратното аз съм с Русия или Китай щото те ми пълнят червото...Ние категорично трябва да вземем кормилото на живота си в наши ръце и да спрем да се кланяме на тоя или оня.

Коментар

• Кое лети ниско че не е ясно за какво говориш

Коментар

• v_tin, могат да летят ниско без да ги водят от земята.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X