Ако някой ми бе казал че 14г след като съм се регистрирал в този форум ще напълня игнор листата с над 30 ника нямаше да му повярвам -а това са хора подържащи и защитаващти един агресор и то православен агресор ,Срам и за вас и вашите родители .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеНовина от последния час https://twitter.com/emilyrauhala/sta...zR0lhSn9w&s=19 русия ще се 'уреди' с нови 1300+ км граница с НАТО И какво възпряха? Унищожена 100 000 (общо убити и ранени) армия барабар с оръжието и логистиката. А за десерт Финландия и Швеция в Нато.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Това е апотеоз на тролската мисъл!
Почти всичко е бисер, но босите руски войници, които мечтаят за галоши е върхът. Галоши, при това крадени. Крадени от украински селяни.
Пък аз си мислех, че историята за пералните е юбер фарс. Признавам, че съм леко респектиран. Хубаво, че с Бертрам сте лични познати, та по дефиниция не си трол. А някой "приятел в Беларус" нямаш? Да ни разкажеш за човекоядци, людоеди, канибали.
интервюиран инвеститор.
в началото ми беше странно да му чета опростачените и инфантилни "мнения"
сега просто съм го сложил в игнора редом с фон и герасим и не се натоварвампрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Да, да....И като се събуди, чаршафчето в засъхнала спермичка, нали...
.
Твоето може
Но 100 % не е твоя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеНовина от последния час
https://twitter.com/emilyrauhala/sta...zR0lhSn9w&s=19
русия ще се 'уреди' с нови 1300+ км граница с НАТО
И какво възпряха? Унищожена 100 000 (общо убити и ранени) армия барабар с оръжието и логистиката. А за десерт Финландия и Швеция в Нато.
А и какво е това ''нато '' ? Нима досега посмя да направи нещо , при толкова много лаене ? Дава някакви пари , които се крадат на 85% .
Другите 15 % Зеленски и ''о''лексей Арестович ги крадат на 70% . И толкоз !!!
Така и ще си остане .
Ще се спукам от смях , ако Руските не издържат психически и опляскат Литва , а НАТО измъкне изпод някъде някоя алинея и член , от която да стане ясно , че не са толкова задължени да се намесят .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНе само! Пазарите им на оръжие рухнаха! Руските танкове, самолети, БТР-ри, ракети и ПВО-та се оказаха с качеството на Москвич и Лада при това с тайвански части
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Ами ще видиш , жив и здрав да си . Времето работи за Руснаците и е против колективния прайдски запад (говора за политиците и елитите - Ханс , Джон и Хоакин са си нормални хора ) .
Най малко ще се съединят с Калининград , та повече мишоци като латвииците да не им пробват нервите . Украина вече е несъществуваща държава , кой каквото и да прави . Финито . Украйна е Русия .
Най много - пълна разруха на западна европа , разпад на ЕС , бомбени големи градове милиони жертви (руски тоже ) - но победител излиза Русия .
Да те чуя теб , и да се броим след година -две . По принцип като ник ''бертрам '' имаш славата на ужасна познаваемост - пробвай се като Жей Гуулд
Апропо, по-здрав за теб с днешния ден! Най сетне 70 шпионина руски фашисти, от тези осветлените Малко са, но все пак е стъпка в правилната посока...А сега, оперативна работа по неосветлените и марш в россии...
Толкова ми кьеф, отворих си "Лагавулин" 16
На русофилистиците мензисът им спря май
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА КИРИЛ ПЕТКОВ!!! Само заради тази стъпка заслужава втори шанс да бъде избран ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Ще съм благодарен ако ми припомниш в кое изказване на Путин, Шойгу или който и да е от руска страна се спомена превземането на Киев или цяла Украйна за 3 дни?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Новина от последния час
https://twitter.com/emilyrauhala/sta...zR0lhSn9w&s=19
русия ще се 'уреди' с нови 1300+ км граница с НАТО
И какво възпряха? Унищожена 100 000 (общо убити и ранени) армия барабар с оръжието и логистиката. А за десерт Финландия и Швеция в Нато.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДокъде, защото щяха да вземат Киев, а цяла Украйна за 3 дни
Най малко ще се съединят с Калининград , та повече мишоци като латвииците да не им пробват нервите . Украина вече е несъществуваща държава , кой каквото и да прави . Финито . Украйна е Русия .
Най много - пълна разруха на западна европа , разпад на ЕС , бомбени големи градове милиони жертви (руски тоже ) - но победител излиза Русия .
Да те чуя теб , и да се броим след година -две . По принцип като ник ''бертрам '' имаш славата на ужасна познаваемост - пробвай се като Жей Гуулд
Коментар
-
better, другите са същите като възможности във военно отношение, само нападателни оръжия защото са евтини, отбранителните системи са 10 или повече пъти по скъпи, а подръжката им би била разоряваща. Ти да не мислиш че са верни тези приказки за 5 пръстена , 5 обръча за отбрана. Виж ги пътищата и мостовете им са разбити без война, по цялата им територия лъха мизерия, има само няколко десетки градове и няколко щата в които са богатите. Те вървели към гето хората през последните 20 години, да колите им са лъскави от внос, но толкова време да не расте икономиката и доходите им е било доста в повече.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДокъде, защото щяха да вземат Киев, а цяла Украйна за 3 дни
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнениесъс всички пари на света срещу тях , пак напредват.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар