Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Бъзикай се ти бъзикай се ама да не ти замръзне говното като дойде времето..
Само за жилище гледах до последно с идеята да диверсифицирам, но вече и от него се отказах.
Всичко е набито в бързоликвидни активи, част кеш, част злато, част - ДЦК. Мога да се изнеса от страната за по-малко от седмица.
Минах повече от половината си преквалификация съгласно плана и проучването ми какво ще се търси навън.
Документи, дипломи, препоръки - всичко е приготвено и преведено (от каквото е приложимо де, не съм се превеждал дипломата за средно образование).
Имам роднина в Германия, на първо четене ще отида там, ако стане бързо, ако стане плавно - сам ще видя къде ще успея да се установя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Май Слава Севрюкова беше казала българите да се приберат до 2025, че после нямало да могат.
Вероятно ще бъдат разстрелвани на границата като западни шпиони и подлоги на упадъчния гнил капитализъм.
- 1 like
Коментар
-
Голямата драма на вашето поколение е че няма с какво да мислите и не знаете какво е глад и мизерия...Но ще го научите.А тия вицове колко е убаво в ЕС на друго място ги пробутвай
Ето, ще се върнат старите времена ... изкарал си 5.80 на кандидатстудентския, обаче синчето на партийния секратар има 5.20 и накрая той взима мястото с партийната книжка на татко си. А ти, като завършиш, отиваш по разпределение счетоводител в някое ТПК.
Ще ми работите, за което се преборите ... наглост!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение..
Друго си е 4 от 5-те ти най-големи музикални звезди да са обратни, това дори в САЩ го няма. .....
- 1 like
Коментар
-
Верните путинофили пет пари не дават за хората.
Има една частичка от мен, която горещо желае да ви се сбъдне България, точно както я искате. Частичка от мен я иска вън от ЕС, НАТО, Европа, по възможност разкъсана на 28 народни републички, с петолъчки и билборди с Путин на всяка пряка, молеща се за битова химия, дезодоранти, обувки и дънки на гнилия Запад. С граничари, стрелящи на месо по всеки, който се опита да избяга. С другарски визити от братските Казахстан, Беларус, Приднестровие и Туркменистан. С руснаци, които ако сега се държат нагло към българите и връщат продукти по супермаркетите, защото "не ми е вкусно", тогава направо ще искат данък за изпилените си от българския хляб зъби. Като знаете кой.
Искам да имам възможност да ви кажа "Както обикновено, бях прав - уви!".
Дано не се стигне дотам де. Не искам да получавам възможност да покажа правотата си по този начин.
- 1 like
Коментар
-
Значи имаме някаква цикличност.
Както виждам, сега за всичко са виновни "сащанистите" и "еврогейовете". В Русия всички са богати, щастливи, хетеросексуални и трезвени.
Хубаво де, значи към 2055 пак ще минем на "тяхната майка комунистическа" и "Ех, май добре си ни беше в ЕС".
По мои груби изчисления децата на моето поколение тамън ще са завършили университет - значи за тях шанс ще има.
Голямата драма на нашето поколение е, че мислехме, че стига да сме учили и да работим, ще живеем спокойно. Така ни излъгаха. Е, с нищо не сме по-различни от поколенията преди нас. И ние ще сме жертва на по-глупавите сред нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Забравяш за щастливите прасета и кокошки.И нуждата от детската градина децата да знаят че има и индивиди които се женят за собствения си пол.Ще загубим възможноста WC да е от 3 кабинки а не от две.........Политиците ни с носталгия ще си спомнят за тлъстите еврофондове....Убавото синьо знаме ще изчезне.....Изискванията за един прост цех за 5-10 човека изведнъж нема да са 555 а ще са 5.......Въобще за част от тези дето в момента са на хранилката ще е тежко време.......Погледите са вперени в тавариш Путин........
Изисквания за прост цех няма да има, понеже няма да има цехове, понеже новите ни господари знаят как да бутилират/дистрибутират/доставят каквото даде земята. Оттам нататък един чарк не мое да произведат. Следователно отпада и нуждата от цехове.
Децата от детската градина от малки ще учат текстовете на хетеро иконите Тату, Филип Киркоров, Сергей Лазарев и Дима Балан.
Друго си е 4 от 5-те ти най-големи музикални звезди да са обратни, това дори в САЩ го няма.
Въобще като се реализира вашия сценарии, ще останете с пръст в ... да кажем уста.
СССР си беше гнил и имаше проблеми, а Русия е негова гнила версия, сама по себе си . Гнилост на квадрат се получава малко.
- 3 Харесвания
Коментар
-
В окружении российского диктатора Путина на сегодня нет людей, которые могли бы свергнуть его.
Такое мнение в интервью журналисту Дмитрию Гордону высказал бывший советский разведчик, сокурсник Путина по институту КГБ Юрий Швец.
Подобный расклад, по его мнению, является результатом системного отрицательного отбора кадров, который провел Путин.
"Он же сам по себе ничтожество, Бледная Моль и Окурок (по информации Швеца, Бледная Моль, а также Окурок и Ботокс – это прозвища Путина, - ред.). Такие люди в своем окружении не могут держать тех, кто умнее, сильнее. Эти люди для него опасны. Поэтому все его заместители, его окружение – они еще хуже, чем он. А у тех – еще хуже и так далее", – считает Швец.
Он также напомнил о членах Совбеза РФ, которые принимали участие в недавних заседаниях и "голосовали" за агрессию против Украины.
"Вы же видите, кто там был. Это же ничтожества, серые мыши просто. Для того, чтобы задумать и организовать государственный переворот, нужно иметь железные фаберже, скажем так. Взять ответственность на себя. Это могли сделать люди, которые пришли к власти в результате борьбы. А этих подобрали из подворотни, включая Путина. Такой и нужен был человек, не государственный муж. Нужен был послушный человек, который будет сохранять активы семейства Ельцина. Вот и все", – сказал бывший разведчик.
Швец прогнозирует, что возможность свержения Путина появится, если он решит применить ядерное оружие. Под угрозой потери состояния люди из окружения главы Кремля могут его ликвидировать.
Коментар
-
Бе не знам дали ще е розов ама точно такъв свят иде без САЩ и ЕС.Са дали верните путинофили ще получават хубави постове и тлъсти заплати не мисля.И от мен да знаеш ще бъде по хубав свят...Аз категорично не желая да търпя злодеянията на ЕС.От Брюксел да ми казват да има ли бензина акциз колко да е ДДС и каквото и да било да вървят п. си майчина.Last edited by Hermes73; 22.04.2022, 22:50.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Имай търпение.Накрая ще има и Европейска народна република
А и Франция и UK имат ядрено оръжие, та там Путин вече не е толкоз ербап.
- 1 like
Коментар
-
Бе не знам дали ще е розов ама точно такъв свят иде без САЩ и ЕС.Са дали верните путинофили ще получават хубави постове и тлъсти заплати не мисля.И от мен да знаеш ще бъде по хубав свят...Аз категорично не желая да търпя злодеянията на ЕС.От Брюксел да ми казват да има ли бензина акциз колко да е ДДС и каквото и да било да вървят п. си майчина.
Има една частичка от мен, която горещо желае да ви се сбъдне България, точно както я искате. Частичка от мен я иска вън от ЕС, НАТО, Европа, по възможност разкъсана на 28 народни републички, с петолъчки и билборди с Путин на всяка пряка, молеща се за битова химия, дезодоранти, обувки и дънки на гнилия Запад. С граничари, стрелящи на месо по всеки, който се опита да избяга. С другарски визити от братските Казахстан, Беларус, Приднестровие и Туркменистан. С руснаци, които ако сега се държат нагло към българите и връщат продукти по супермаркетите, защото "не ми е вкусно", тогава направо ще искат данък за изпилените си от българския хляб зъби. Като знаете кой.
Искам да имам възможност да ви кажа "Както обикновено, бях прав - уви!".
Дано не се стигне дотам де. Не искам да получавам възможност да покажа правотата си по този начин.
- 1 like
Коментар
-
Някой ще ми обясни ли защо Русия държи да си създава микрорепублички или градове-държави с отделни столици, химн, знамена и правителство за 1-2 млн. души?
Не може ли да си създаде Донбанска Народна Република и да набие вътре ДНР, ЛНР и ХНР? Какви са тия полиси а-ла Елада?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКак не ви е срам бе, българи ! Само му загубихте времето !
Министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба:"Когато става въпрос до военнотехническа помощ, трябва да имам предвид вашата вътрешнополитическа ситуация .."
Петко Славейков ви го е казал:
Обаче подчерта, че "тези, които не помагат днес на Украйна, помагат на Русия".
Българското правителство и парламент знае много добре какви са исканията на Украйна, каза Кулеба. И отбеляза, че същият списък с искания е даден на всички страни членки на НАТО. "Когато си във война, се нуждаеш от всичко - от куршуми до изтребители", изтъкна украинският външен министър.
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...