IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

То хубаво впервате поглед, ама вижте, че при тавариш Путин един има яхта и английски футболен отбор, а 99 - хрушчовка и самогон.

Изисквания за прост цех няма да има, понеже няма да има цехове, понеже новите ни господари знаят как да бутилират/дистрибутират/доставят каквото даде земята. Оттам нататък един чарк не мое да произведат. Следователно отпада и нуждата от цехове.

Децата от детската градина от малки ще учат текстовете на хетеро иконите Тату, Филип Киркоров, Сергей Лазарев и Дима Балан.
    Друго си е 4 от 5-те ти най-големи музикални звезди да са обратни, това дори в САЩ го няма.

Въобще като се реализира вашия сценарии, ще останете с пръст в ... да кажем уста.

СССР си беше гнил и имаше проблеми, а Русия е негова гнила версия, сама по себе си . Гнилост на квадрат се получава малко.
    Нищо не е по-гнило от брюкселските бюрократи........назначени незнайно от кой........изпълняващи волята на незнайно кой.......Няма по-мерзко творение от тоя съюз......

Коментар

• satz, напротив има много достойни хора, тези които сега убиха генералите които са с войската вместо в бункерите какви са ?
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
        Те тука се опулва чугуна, той не разбира как може да си щастлив в полза на другите...
        Поздравления!
        Ето, гледам ви, няколко чугунени, и точно ТОВА виждам.

Коментар

.. Или се живее достойно, добре, в полза на другите и щастливо, или няма смисъл да се живее.
          Те тука се опулва чугуна, той не разбира как може да си щастлив в полза на другите...
          Поздравления!

Коментар

• satz, кой ги е убил, хората на Пунин или неговите врагове, по скоро вторите трябва да са.
            D.Y.F-091066

Коментар

И какво предлагаш? Да седна да зачакам да ме управлява който първи изгори българското знаме и сложи руското над Парламента?

Като релефа и света станат други - ще го мислим на момента. Тъпите червени кратуни не могат без работещите, то само да се ходи по партийни събрания и да се пишат стихове за славната руска армия няма да е достатъчно.

Една държавичка на света да остане, където кадърния да може да живее добре, там ще отида. Но няма да живея като скот с другите скотове ... имам си верую и да живея просто, за да не умра ... тц, не е за мене. Или се живее достойно, добре, в полза на другите и щастливо, или няма смисъл да се живее.
              .. Ми отиваш в тази държавичка, и погиваш. Що? Ами там, добре живеят кадърните, ти за чий си им с допълнителни претенции?

Коментар

• Tepxi, че те руснаците и украинците също имат еднакъв език, но това не пречи да си избиват децата едни други. Какъв е смисъла да са отделни държави, освен на едната президент да е Зеленски а на другата Путин..
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

И къде ще занесеш подготвеното???Ти осъзнаваш ли какво ти се говори???Релефа ще е друг?Светът ще е друг?
                  И какво предлагаш? Да седна да зачакам да ме управлява който първи изгори българското знаме и сложи руското над Парламента?

Като релефа и света станат други - ще го мислим на момента. Тъпите червени кратуни не могат без работещите, то само да се ходи по партийни събрания и да се пишат стихове за славната руска армия няма да е достатъчно.

Една държавичка на света да остане, където кадърния да може да живее добре, там ще отида. Но няма да живея като скот с другите скотове ... имам си верую и да живея просто, за да не умра ... тц, не е за мене. Или се живее достойно, добре, в полза на другите и щастливо, или няма смисъл да се живее.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не знам, защо всичко приписвате на Русия. Нали е калпава и немощна, тези неща, не са хапка за нейната уста.
                    Ами тия градове-държави да не ги създавам аз? Кому е нужно да има три малки държавички, вместо една средна? Какво ... в Луганск имат различен език от този в Донецк или различна религия?

Коментар

Аз съм напълно готов.

Само за жилище гледах до последно с идеята да диверсифицирам, но вече и от него се отказах.

Всичко е набито в бързоликвидни активи, част кеш, част злато, част - ДЦК. Мога да се изнеса от страната за по-малко от седмица.
                      Минах повече от половината си преквалификация съгласно плана и проучването ми какво ще се търси навън.
                      Документи, дипломи, препоръки - всичко е приготвено и преведено (от каквото е приложимо де, не съм се превеждал дипломата за средно образование).
                      Имам роднина в Германия, на първо четене ще отида там, ако стане бързо, ако стане плавно - сам ще видя къде ще успея да се установя.
                      Абе не е лесно да си ветропоказател но, явно, друго си е, кога отдалеч се подготвяш.

Коментар

• Цялата работа е заради откритията, това по принцип са хубави и полезни неща човечеството да продължи да се развива и да върви напред оцелявайки. Но винаги първо се използват за докопване до власт, диктат и от там войни и убийства. Най елементарния пример е откриването на термоядрения разпад и направата на бомба първо, която да служи за убиване и чак 10 години по късно реактори за производство на ток.
                        Сега с тези хиперзвукови ракети..в тях има неща които решават проблема с енергията за в бъдеще, но първо се правят ракети и мисля че руснаците ще ги използват. Американците да ядат, да пият, да си носят новите дрехи..защото няма да е за дълго.
                        D.Y.F-091066

Коментар

Аз съм напълно готов.

Само за жилище гледах до последно с идеята да диверсифицирам, но вече и от него се отказах.

Всичко е набито в бързоликвидни активи, част кеш, част злато, част - ДЦК. Мога да се изнеса от страната за по-малко от седмица.
                          Минах повече от половината си преквалификация съгласно плана и проучването ми какво ще се търси навън.
                          Документи, дипломи, препоръки - всичко е приготвено и преведено (от каквото е приложимо де, не съм се превеждал дипломата за средно образование).
                          Имам роднина в Германия, на първо четене ще отида там, ако стане бързо, ако стане плавно - сам ще видя къде ще успея да се установя.
                          И къде ще занесеш подготвеното???Ти осъзнаваш ли какво ти се говори???Релефа ще е друг?Светът ще е друг?

Коментар

Някой ще ми обясни ли защо Русия държи да си създава микрорепублички или градове-държави с отделни столици, химн, знамена и правителство за 1-2 млн. души?

Не може ли да си създаде Донбанска Народна Република и да набие вътре ДНР, ЛНР и ХНР? Какви са тия полиси а-ла Елада?
                            Не знам, защо всичко приписвате на Русия. Нали е калпава и немощна, тези неща, не са хапка за нейната уста.

Коментар

Working...
                            X