IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
    В близките 1-2 месеца в херсонска област ще има референдум за създаване на Херсонска Народна Република с център Херсон..Аз нямам съмнение че тя ще е факт.
    Някой ще ми обясни ли защо Русия държи да си създава микрорепублички или градове-държави с отделни столици, химн, знамена и правителство за 1-2 млн. души?

Не може ли да си създаде Донбанска Народна Република и да набие вътре ДНР, ЛНР и ХНР? Какви са тия полиси а-ла Елада?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

"Поживем - увидим"... и аз малко да се включа в тона на орките

Розовата представа за свят без САЩ и ЕС, в който верните путинофили получават хубави постове и тлъсти заплати в новата Губерния, е много хубава, но дотогава има много вода да изтече.

А толкова време означава и много време нещата да се объркат.

Не бързайте още да мажете синьо върху зеленото на трибагреника.

Европейските лидери може и да са банда некадърници, но под тях стоят други хора, заради които Европа е най-добре живеещия континент.
      Бе не знам дали ще е розов ама точно такъв свят иде без САЩ и ЕС.Са дали верните путинофили ще получават хубави постове и тлъсти заплати не мисля.И от мен да знаеш ще бъде по хубав свят...Аз категорично не желая да търпя злодеянията на ЕС.От Брюксел да ми казват да има ли бензина акциз колко да е ДДС и каквото и да било да вървят п. си майчина.

Коментар

• В близките 1-2 месеца в херсонска област ще има референдум за създаване на Херсонска Народна Република с център Херсон..Аз нямам съмнение че тя ще е факт.

Коментар

• Весел пример за тъпа пропаганда

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
            Истинската аналогия сега е Русия = Нацистка Германия.

След края на войната в Украйна, Русия няма да е никакъв фактор на международната сцена. Путин сам си го наби така яко както никой не можеше да му набие

Облегни се назад, успокой се и гледай сеира на Путин.
            Не бих бил толкова сигурен на твое място.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              ..Облегни се назад, успокой се и гледай сеира на Путин.....
              Млад си и глупав (подчераното е в добрия смисъл) но има една книга В името на народа , май се казваше, която е изцяло стенограми от заседанията на Народния Съд!На тези заседания Филов един от малкото които се държи много достойно и без да признава някаква вина подкрепя и се старае да аргументира позицията си относно присъединяването на България към Тристранния пакт.

Това е позицията на Истинския човек - принципност и последователност!

Впрочем от днешните дермократи, странно защо Богдан Филов е не особено долюбван.С изключение на една полуръждива табличка на една от залите на СУ......

Колко от днешните политици по света и у нас могат да застанат с действия зад думите си? Засега само Путин - е,ще му гледаме сеира.....Но ако се наложи да отговаряме за действията си дали можем да се впишем в достойнството на Филов!?
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• п.п... днес руснаците за превзели най-големите складове с боеприпаси в Украйна(и едни от най-голвмите въобще, в Европа)- в гр. Балаклея, до Харков! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Някой чувал ли е такова нещо???

Коментар

• Операция Z: Военкоры Русской Весны
                  [B]‼️[I][B]

https://t.me/RVvoenkor/9050

не знам защо не разрешава да се постват снимки, но не са за малолетни

Коментар

• Как се развива войната може да се види по молбите на Зеленски.
                    - 2 седмици след началото - дайте ни ПВО
                    - 3 седмици - дайте ни авиация
                    - 1 месец - дайте ни танкове и БТР-и
                    - Сега на ред са оръдията- защо оръдия- защото няма ни бензин, ни дизел- полша дава , ама иска да се плати

Коментар

• https://video.twimg.com/ext_tw_video...pJC.mp4?tag=12

https://video.twimg.com/ext_tw_video...Dra.mp4?tag=12

https://filepost.io/d/aLuSDLuVFD

Последното кърти мивки, но трябва да се тегли
                      Last edited by v_tin; 22.04.2022, 20:41.

Коментар

• Разказ за атакуващата армия отвътре
                        https://web.archive.org/web/20220401...?v=EVTpKkmS5F0

Коментар

• Истинската аналогия сега е Русия = Нацистка Германия.

След края на войната в Украйна, Русия няма да е никакъв фактор на международната сцена. Путин сам си го наби така яко както никой не можеше да му набие

Облегни се назад, успокой се и гледай сеира на Путин.

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          По повод факта ,че доста писатели и читатели у нас мразят или плюят Русия е добре да се припомни,че по време на Втората световна война България единствена от Тристранния пакт запазва дипломатически отношения със СССР .За което е възнаградена през 1947 в Париж когато Англия е настоявала границата ни с Гърция да минава малко под Пловдив,а СССР настоява тя да се запази във вида си от преди войната - има в тубата мисля мнението на Молотов по този въпрос!

Така че жалките опити за военна помощ на нациките от страна на дай българия в лицето на бойкикев - предателя и приятелчето му Либерала на квартала и Любимец на Гриша Филипов, заслужават действително да станат факт, но при условие,че някой от тия двамцата отиде и я занесе лично на правосеките....Но наште са страхливи и май се досещат ,че самото отиване ги прави пепеляци в подвалите на Азовсталь.

Коментар

• Володимир Зеленски заяви към украинците: "Направихме това заедно. Обещавам, че никога няма да ви разочаровам". Запитан какви ще са първите му стъпки на президентския пост, той изтъкна, че ще се погрижи да бъде сложен край на войната в Източна Украйна. "Ще продължим преговорите и ще направим всичко възможно да се сложи край на сблъсъците", заяви Зеленски.
                            - За това нещо е бил избран, а то не се случва. Обещаваш едно, случва се обратното..ами подай си отставката.
                            Last edited by supertrader; 22.04.2022, 20:27.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Страсна п'ятниця сьогодні. 64 омсбр росіян. Та сама, що була в Бучі. Сьогодні частина з них закінчилася розбившись об смугу відповідальності 93 ОМБр. Штурмовати вони йшли Холодноярців. Прийшли. Прилягли. Красівоє.

Коментар

• Къде ще бъдат преместени луксозните “бежанци”? ... повече на сайта: http://www.vestnikutro.com/

vestnikutro.com
                                Къде ще бъдат преместени луксозните "бежанци"? - ВЕСТНИК УТР

Коментар

Working...
                                X