IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от East47 Разгледай мнение

Много добре написано. И вярно описано. Дълго време ще съжаляват рускоезичните украинци . ....
    Вярно казвате било. Какво тогава е вашето обяснение за съпротивата на Харков Славянск,Краматорск срещу армия РФ. хем искат руснаците, хем руснаците ги комбят и не могат да влязат. Факт за осмисляне

Комбинирайте с факта на освободения за 30 дни Багдад, иракчаните искаха американците ли, американо говорящи ли бяха

пп
    забравих - самите путлери се дуеха, че на ден ползват толкова снаряди, колкото САЩ са употребили за превземането на Багдад.... после се усетиха, че и с това се изложиха - не очакваха тая съпротива.
    Last edited by satz; 03.07.2022, 19:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Toва нещо се нарича пиратство, както и блокирането на активи се нарича кражба. Не знам на твоя език как се нарича, но на моя се нарича така както ти го писах
      Тоя пък? Що не се радваш? Твоята страна, е добавила 3 кораба за 500 млн евра, към своя флот! Да крадеш от крадец на територии не е кражба.

Коментар

• https://www.facebook.com/1704951494/...92941621673172

Срок севодня- аферим на аватара ми

Коментар

• Крачка по крачка сМоТаНаТа руска армия и остарялата руска техника превземат град след град.......Лесичанск е готов.......По-важни от милиардите военна помощ са духа и жертвоготовноста на хората.В армията на ЛНР има стотици бойци именно от Лисичанск......Интересно защо не се бият за Украйна.

Коментар

• Цената на природния газ в САЩ в момента е 220 долара за 1000 куб.м. , ако за втечняване и транспорт цената се повишава с 30%, би трябвало да ни я продават по 300 долара за 1000 куб.м. Тези кораби - танкери не са руски, те били под наем дадени на Русия.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Бавно и мъчително откривате топлата вода, наречена притежание на печатница на базова валута Пък защо ви е базова валутата, е твърде сложна тема за невиждащи елементарни факти.
              Ако не знаеш, за базова валута, почти всички си имат (с изключение еврозоната + няколко страни,където е в ход директно УСД). УСД е РЕЗЕРВНА валута. Елементарен факт, за четене и без очила.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Възстановяване на руската техника, трябва да се извърши в ремонтни предприятия, но има следния проблем. Когато доставят повредено оборудване на ремонтни заводи, руснаците го разглобяват напълно и продават резервни части и възли или ги обменят за алкохол. Понякога само изгорели части от бойни машини на пехотата и танкове достигат до заводите. В някои заводи директорите на предприятията служителите да не приемат военното оборудване за ремонт, защото липсват компоненти, а заплащането от армията не е достатъчно за ремонта. Армията се опитва сама да реши този проблем и се опита да създаде специални ремонтни бригади, които да ремонтират техника в близост до зоната на бойните действия, но опитът се оказа неуспешен поради корупция във военното ръководство на Руската федерация.
                Браво. Великолепен свидетел си, Джейка. Същото изявително наклонение, като набожните ми приятели:
                -Той дойде.
                Той се жертва за нас
                Той каза.
                Той ни спаси.
                и др. Никой от тях, нито е видял, нито е могъл да види и, де факто, говорят неправомерно едни неща, за които, само са чували и чели. Същата работа. Кой да ви каже, че "армията", НЕ Е отделно от държавата нито юридическо, нито физическо лице, и си има принципал, дето се разпорежда. Вярно е, тя има свои ремонтни органи но, те са на подчинение на МО и на съединенията. Съответно, заплащането, е от бюджета на МО, който е неделим и там, едва ли има такова нещо, като едната ръка да не знае какво прави другата. Мисълта ми бе че, разказът ти от първо лице, ми е леко ...смущаващ. Колко време ти си изкарал в такава система, не знам. Аз имам 11+2 години и те ми стигат да съм скептичен.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Я ми посочи една западнала страна дето не са 100%, да не кажа 200 че и там я има 2-3 я няма
                  Бавно и мъчително откривате топлата вода, наречена притежание на печатница на базова валута Пък защо ви е базова валутата, е твърде сложна тема за невиждащи елементарни факти.
                  Last edited by satz; 03.07.2022, 18:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
                    Възрастното население винаги е желало запазване на статуквото, докато младото винаги се е стремяло
                    към неговото разрушаване. Така е било, така и ще бъде. Тук и навсякъде.
                    Мислех те за умно момче Как можа да изтърсиш тук толкова глупава безсмислица

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Toва нещо се нарича пиратство, както и блокирането на активи се нарича кражба. Не знам на твоя език как се нарича, но на моя се нарича така както ти го писах
                      Че нали се кланяш на силния бре вате - ми кланяй се.Няма изненадани,че си неграмотен какво е пиратство

Коментар

много поздрави драги ми Смехурко, от весел Патиланчо.
                        Я ми посочи една западнала страна дето не са 100%, да не кажа 200 че и там я има 2-3 я няма
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Това е готино, най-сетне малко швабска смелост. Със сигурност путлерите са изненадани ватата ще претака течната газ с кофи към кЕтай

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                            ... След 30 години натрупване трябваше да направим скок и да сме първенци. ..

много поздрави драги ми Смехурко, от весел Патиланчо.

Коментар

Това е готино, най-сетне малко швабска смелост. Със сигурност путлерите са изненадани ватата ще претака течната газ с кофи към кЕтай
                              Аха. Ама не отговори на въпроса,
                              ОТКЪДЕ ТАКИВА ФИЗИЧЕСКИ КОЛИЧЕСТВА?

Коментар

• Това е готино, най-сетне малко швабска смелост. Със сигурност путлерите са изненадани ватата ще претака течната газ с кофи към кЕтай

Коментар

Working...
                                X