If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Докато подбивали някакъв руски танк на втория ден се обаждат да не се занимава с глупости, руснаците били вече на антоновския мост, затова спешно трябвало да отстъпят зад Днепър и да организират защитата на Николаев. Без намесата на висшето командване е станало.
Не става ясно за кога пишете, но стигането до Антоновския мост вече е установено, че се дължи на предатели. Предатели е имало и на летището на Антонов... сега остава по-трудното за вас отговорче - при толкова предатели кое наложи отстъпването от Николаев и още повече.... Херсон
Докато подбивали някакъв руски танк на втория ден се обаждат да не се занимава с глупости, руснаците били вече на антоновския мост, затова спешно трябвало да отстъпят зад Днепър и да организират защитата на Николаев. Без намесата на висшето командване е станало.
И Форд за разлика от други не е само ланкал --а наистина е въвел автомобилите и за няколко години по улиците има автомобили а не конски каруци. Велик американец !!! А Путин е също един измежду най великите мъже на тази Планета. Най великия в момента. Защото Слипи е позор, позор. Сащ са загубили отдавна способността да загубиш с достоинство за съжаление.
добре че НИКОГА НЯМА да си президент.
или каквото и да е : )
как е?
Много ти знае балалайка на тебе аз да ти кажа, гледай си там счупения Лексус дето бил западен, пък той източен. Защо караш източна кола, защо не караш Форд Таурус например, да си хамерикански патриот и да видиш какви кошници произвежда най славната автомобилна компания в Света която е въвела навремето автомобилите в Света.
https://www.youtube.com/watch?v=dxwi58zWAvg, вижте как мисли този американец. Ако аз бях президент - незабавно щях да искам нашата страна да напусне НАТО. А той ще стане президент !
добре че НИКОГА НЯМА да си президент.
или каквото и да е : )
как е?
https://www.youtube.com/watch?v=dxwi58zWAvg, вижте как мисли този американец. Ако аз бях президент - незабавно щях да искам нашата страна да напусне НАТО. А той ще стане президент !
Планът е бил - на втория ден Николаев, на третия Одеса, на четвъртия - Киев и за късмет на украинците докато Зеленски се крие, украинските командири решават изтегляне към Николаев за да преградят пътя към Одеса, затова наскоро водеха дело за сдаването на херсонска и запорожка област.
Не не е имало такъв план, планът беше в Киев да се събудят и да си подадат отставките, да се избере временно управление - кризисно и след това избори и да дойдат на власт хора които да не се занимават с правенето на мизерии на Русия и руснаците. Това е руския план. Не се знае защо влизат с армия, защото медиите са затъмнени. Фактически на 20 започват да обстрелват Луганск и Домбас по усилено, убиват руснаците на някакво малко летище и го превземат. Затова в Русия решават да влязат с армия. Ако не бяха нападнали нямаше да има и СВО. Тези работи за дните са падане на Киев са измишльотини. Те ако искат да превземат Украйна със сила нали ще вдигнат цялата си армия, с толкова малко не могат да превземат 2 милиона град. Не са искали война и да загинат толкова хора, това е изцяло по желание на управляващите в Киев.
Коментар