IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Изкарахме един чуден уикенд сред природата, готов съм да наваксам със статиите. Всесилна рубла, победоносна Червена армия, китайците се молят на Русия за сътрудничество, немци и французи умират от глад по улиците на големите градове ... Хайде, давайте
    Айде направо да отложим разговорите по темата... За първи ноември. Дотогава според мен ще се види кой е заспал. Също кой ще се събуди от болезнен ритник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
      Шойгу докладва на Путин, че Луганската народна република е освободена

https://skandal.bg/news/165685243759...ct8_VDCkEUfcx4
      Чудесно. Жителите на Луганска област вероятно са във възторг. При тях ще има ли референдум "Искате ли да сте част от РФ или да?" или тая история с референдумите вече дори и в Путинленд не хваща дикиш?

"Народна република", "освободена", "украинските фашисти", "капиталистическия ботуш", "приветстваха с благодарности славната руска армия" ... 70 години по-късно същите тъпизми.

Нищо де, след 40 години Лвовци ще плащат данък "солидарност" в помощ на освободените. Мача е гледан вече и знаем резултата.

​​​​

Изкарахме един чуден уикенд сред природата, готов съм да наваксам със статиите. Всесилна рубла, победоносна Червена армия, китайците се молят на Русия за сътрудничество, немци и французи умират от глад по улиците на големите градове ... Хайде, давайте
      Last edited by Tepxi; 03.07.2022, 21:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ми кражба я. Вие започнахте кражбите, кво ривете сиа? Лично ти показваше статистики кви територии с колко въглищни зони са откраднати от укрите!
        Това дали е защитимо, ако някой ми вземе телевизора, мога ли да отида да открадна на сестра му колата? Мисля не работи така РЕАЛНОТО право. Виж, съчиненото - може всякак

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Искаш да кажеш кражба нали така? А пък ракетка по полша винаги може да се изпрати и след това да се обясни " Дори и умните ракети оглупяват понякога" Цитат от говедарски генерал след удара по китайското посолство в белград
          Ми кражба я. Вие започнахте кражбите, кво ривете сиа? Лично ти показваше статистики кви територии с колко въглищни зони са откраднати от укрите!

Коментар

Специално камчия мисля че е под наем
            Не! На кметството на маскава е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
              Шойгу докладва на Путин, че Луганската народна република е освободена

Това ги очаква и те си го знаят

Коментар

Искаш да кажеш кражба нали така? А пък ракетка по полша винаги може да се изпрати и след това да се обясни " Дори и умните ракети оглупяват понякога" Цитат от говедарски генерал след удара по китайското посолство в белград
                Каква кражба?? Кражбата е описана в закони,от които най-върховния е устава на ООН. За тия къде са се изсрали в/у устава на ООН няма защита от кражби

за ракетката, мисля полската(и европската) реакция ще зависят от моменталното желание на виновните да платят каквото им се поиска (както САЩ направиха), какви са шансовете путлерите да го направят мммм не се наемам да се обзаложа.

пп
                превод на путлеристки: няма кражба - ще има дерусификация на исконни европски собствености - за протестиращите - 5 год. затвор за уронване престижа на ЕС
                Last edited by satz; 03.07.2022, 20:28.

Коментар

• Шойгу докладва на Путин, че Луганската народна република е освободена

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

В един от следващите пакети санкции се предвиждат конфискация/национализация на всички руски активи в ЕС (всякаква собственост първо на юридически, а после и на физически лица). Дано джуджака се дърля още месец-два, ако може някоя ракетка по Полша да изпляка, съвсем ще ни излезе късмета

Коментар

• Нещо не се радват изгонените рашки, че отиват да подкрепят матушката в този труден момент, стои им се във вражеска държава

Коментар

Няма значение, светът вече е друг. Вие крадете територии, другите крадат пари и активи от вас. Само ние се ослушваме за лукойл и камчия.
                        Специално камчия мисля че е под наем

Коментар

• В темата политика съм пуснал интересна статия от блумбърг

Коментар

Няма значение, светът вече е друг. Вие крадете територии, другите крадат пари и активи от вас. Само ние се ослушваме за лукойл и камчия.
                            В един от следващите пакети санкции се предвиждат конфискация/национализация на всички руски активи в ЕС (всякаква собственост първо на юридически, а после и на физически лица). Дано джуджака се дърля още месец-два, ако може някоя ракетка по Полша да изпляка, съвсем ще ни излезе късмета

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение

Аз разглеждам настоящите противопоставяния в страната: Запад/Изток, демокрация/автокрация
                              като функция на конфликта между генерациите.
                              Мисля че става дума за общочовешки ценности, които няма как да се променят радикално в рамките на 30-40 години. Да, разни дреболии днес са други, например специфични права на етнически и сексуални малцинства, но отношението към свободата, неприкосновенността на личноста, правото на живот са практически непроменени от стотици години. И именно там са основните разлики между Запада и Изтока като под Изток визирам Русия.

Коментар

• ХV. Бенефициент е и “Асоциацията на европейските журналисти”, която за периода от февруари 2020 до април 2022 г., получава 597 хил. и 100 лв.

Организацията се явява партньор на “Репортери нез граници” в подготовката на класацията им за свобода на медиите у нас. С идването на отиващото си вече правителство на Кирил Петков, “Репортери без граници” за първи път изкачиха България напред в класацията, очевидно по политически причини.

ХVI. Ръководената от Огнян Минчев Асоциация “Прозрачност без граници” е получила през ноември 2021 г. грант в размер на 585 хиляди и 980 лв. за период до ноември 2024 г. Парите са за система за местна почтеност.

ХVII. За НПО-активисти по проект “Активирай: Изграждане на мост между НПО, частния бизнес и активните граждани”, американската държава чрез Фондация “Америка за България”, е предоставила грант в размер на 586 хил. и 816 лв. В изданията, финансирани от “Америка за България” протестиращите по “жълтите павета” в столицата често са определяни като “активни граждани”. Бенефициент по конкретния грант е Български център за нестопанско право.

ХVIII. Фондация “Америка за България” финансира Академия “Телерик” с 930 хил. лв. През последните две седмици в БТВ и Нова телевизия бяха промотирани няколко млади предприемачи от сферата на информационните технологии, които обясняваха, че са излезли спонтанно на протест в защита на правителството на Кирил Петков. Сред тях бяха и представители на компанията Телерик.

Голяма част от медиите, неправителствените организации и посочените поименно журналисти и други публични личности, получават и/или са получавали финансиране по грантове и от други чуждестранни организации – американски фондации, както и европейско финансиране, основно чрез т.нар. Норвежки финансов механизъм.

Коментар

Working...
                                X