Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Кой питаше днес за мариупол- https://www.youtube.com/watch?v=K6-0fQKgmwA - Мариуполь сегодня Восстановление и Жизнь 1.07.22
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
В един от следващите пакети санкции се предвиждат конфискация/национализация на всички руски активи в ЕС (всякаква собственост първо на юридически, а после и на физически лица). Дано джуджака се дърля още месец-два, ако може някоя ракетка по Полша да изпляка, съвсем ще ни излезе късмета
https://ria.ru/20220617/ekonomika-1796198962.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Има ли са бол пари- купили са си участък и така нататък. какво искаш- да национализираш частна собственост ли. Другите поне обещават да върнат това което са взели - блокирали. Дали руснаците ще ги съдят за лихви- не знам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Айде направо да отложим разговорите по темата... За първи ноември. Дотогава според мен ще се види кой е заспал. Също кой ще се събуди от болезнен ритник.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не! На кметството на маскава е!
Коментар
-
Tepxi, как да фалират САЩ, то не може няколко пъти, я си свери часовника по добре те са доста изостанали съвкупно ако се гледа цялата държава, още са с дизелови машини на железопътния транспорт..в България са много малко останали такива. Пътната им мрежа е конфорт с обратен знак, само магистралите им са не като в третия свят, всичко друго е леж.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Па САЩ си фалира 1971.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Па САЩ си фалира 1971. Явно са били прави тези митични "някои хора".
Както отбелязах миналата седмица, в САЩ става нещо. Cyclop предположи, че става дума за Адженда 2030. Да, Щатите са в регрес, ама защото ги сравняваме с времето на "Приятели" и "Ray of light". И пак, слуховете за тяхната смърт са силно преувеличени.
Всъщност, двойно обедняване на американците и двойно забогатяване на руснаците пак няма да е достатъчно за паритет.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
При положение, че някои хора от 70 години чакат САЩ да фалира, европейците да умират от глад, а обикновения руснак да живее в благоденствие и щастие, няма проблем да изчакам 4 месеца.
Ще запълня свободното време със слушане на записи от конгреси на КПСС, пък дано ми влезе нещо в тъпата кратуна)
Коментар
-
А тази собственост в началото на демокрацията в България си беше българска, Камчия беше развъдник на комари с години, ставаха огромни като малки хеликоптери. Нефтохим запада каза да им се даде за да го снабдяват с петрол и да не се размотаваме по техните пазари, на тях петрол нямало за нас. Та така - работата е и таку и ваку..въобще вярвайте ми.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
При положение, че някои хора от 70 години чакат САЩ да фалира, европейците да умират от глад, а обикновения руснак да живее в благоденствие и щастие, няма проблем да изчакам 4 месеца.
Ще запълня свободното време със слушане на записи от конгреси на КПСС, пък дано ми влезе нещо в тъпата кратуна)
Не бомбите, да не бомбимы будете!
- 1 like
Коментар
-
satz, нали казаха кои са целите на ракетите им, те не смятат че си заслужава с Полша въобще да се занимават. Може да им се вярва че целите на техните ракети са обявените, те са и най отбранявани. Предполагам, че са на ясно перфектно че да се занимават с неща не по същество дефакто е срещу тях.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Айде направо да отложим разговорите по темата... За първи ноември. Дотогава според мен ще се види кой е заспал. Също кой ще се събуди от болезнен ритник.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар