Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение87.България 74,2 г.
137.Русия 59 г.
Средна продължителност на живота на мъжете в България и Русия.
Не отнема много Руский мир, нали? Някакви си 15 години само.
Но за сметка на това, останалите са изживени в... мизерия.
Рашистката идилия
Колкото Французите: жените до 84,1, а мъжете до 77,1 г.10 Франция
80,7 77,1 84,1
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Добре си описал орките, а не украинците, защото за всеки един загинал украинец-герой умират поне по 10 орки-пияници. За тях не ми е жал, защото си го заслужават. Жал ми е за младите рускини, които скоро няма да има кой да ги опрашва, и ще се наложи да си търсят тъпкач някъде на запад..
- 4 Харесвания
Коментар
-
Нашите влязоха в Херсон, Путин изхвърли лекарите от бункера, Скабеева беше обладана от демон
Гледайте предаването на Александра Преподобного (https://youtu.be/NfRS-ryj5p4) "Поляница"
Нови новини от Мордор вече в нашия канал в Youtube:- Путин се открехна и влезе в интернет
- ЧВК ВАГНЕР набира пенсионери
- "Русия е рай!", е сигурна жителка на провинцията, която никога през живота си не е ползвала газ и топла вода
- Руски поп нападна Скабеева
- "Бабите на Путин" отправиха заплахи към Европа
- Херсонските колаборационисти бягат и молят Путин да им помогне
- Руско момче е оплешивяло заради мобилизация
- Соловьов отново не разбира какво се случва!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеДобре си описал орките, а не украинците, защото за всеки един загинал украинец-герой умират поне по 10 орки-пияници. За тях не ми е жал, защото си го заслужават. Жал ми е за младите рускини, които скоро няма да има кой да ги опрашва, и ще се наложи да си търсят тъпкач някъде на запад..
Това съобщи украинският заместник-министър на отбраната Маляр с позоваване на командира на ОК Юг генерал Ковалчук.
"Според него критичната граница на съотношението на загубите е 1 към 8, след което вражеската армия ще се "разпадне" психологически", отбелязва Маляр.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron
Гледам -поради липса на добри новини за рашистката сган
сега измъкват от архивите стари снимки от 2016 г..
От времето, когато Украина още не беше се отървала от руските троянски коне
в Украинската армия и управлението на държавата
Китай съвсем е бил шута на джуджака - дори не го е поздравил за рождения денLast edited by X_Y; 16.10.2022, 17:55.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Tepix, сериозно ли го мислиш това за симпатичната Украйна ? Като свърши войната никой няма да отиде там докато не се забрави със смяна на поколенията. В Ливан помните ли как се биха и по телевизиите даваха разрушенията, дори не помня кои се биха там..но от Ливан още бягат. Където е имало война мястото става проклето.
Коментар
-
Mateev, немкините след Втората световна война понеже Германия не е дала към 30 милиона жертви и тя, а само 5..нищо работа им правят организирани екскурзии за естественно инвитро до Африка. Забрави че няма да загубят живота си толкова украинци, колкото и руснаци. Не вярвайте на такива глупости, човешкия живот има цена точно един човешки живот. Ако убиеш един човек, ще загубиш точно един и от своите без дори една муха да е кацнала на него, просто човека ще падне и ще си отиде. Това го знам от участвал във война човек, всички войници го знаели.
- 1 like
Коментар
Коментар