IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Не разбирам какво искаш да кажеш !
    Един вид, посмъртно, френците, няма да ти вярват, като на местен. Избягал си от Родината, в търсене на по-добър живот (вместо сам да си го направиш такъв) и хората не знаят, дали и оттам няма да си тръгнеш, ако при тях,се смарангясат нещата. Работата е там че, си бягал вече осъзнат и състоял се, като мироглед и съзнание, по свой избор.

    Коментар


    • Ако ви се чете: https://www.dnes.bg/rusia/2022/07/26...ukraina.538132

      Коментар


      • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
        Хм един факт за осмисляне:

        Русия вече е загубила повече войници в операция, отколкото година и половина война с Япония 1904/5
        само подадените питания за безследно изчезнали военнослужещи, са задминали 40000, а Домбамбе и сирийци и вагнеровци не ги броят.
        ЦРУ: Русия е загубила около 15 000 военни в Украйна досега

        21.07.2022 12:35

        Около 15 000 руски военни са загинали, откакто Москва нахлу в Украйна, предаде ДПА, позовавайки се на оценка на началника на Централното разузнавателно управление на САЩ, пише БТА.

        Коментар


        • Всички очевидни последици от пробива на руските сили в района на ТЕЦ Uglegorsk се случиха.

          Въоръжените сили на Украйна избягаха от ТЕЦ Угледарск и Новолуганское вчера, което днес беха прочистени от НМ на ДНР, а днес следобед напуснаха и Семигорие, което, както разбирам, ще бъде прочистено утре от съюзническите сили.

          https://t.me/yurasumy/4330

          Коментар


          • Точно сега има нещо като планина която в от злато, огромно богатство което никой не иска, всички упорито отказват да го вземат..напротив те са убедени че ако го приемат ще загубят всичко. Който бъде принуден от обстоятелствата да емитира и раздава пари на хората си, негово е по доброто бъдеще. Но това ако го кажеш на централните банкери ще си помислят че си луд.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

              Какви 250 милиона. Ако не са били войните щеше да има Московско княжество- ни Руска империя, ни СССР, ни Руска федерация....
              Не по мирен път се превземат много територии, мирът е много по успешен от войната в това отношение. Пак е щяло да има голяма държава. С някаква тъпа война нищо не се променя, само сега няма да има кой да оре земята, кой да работи. ЕС виж каква голяма държава, би трябвало да в създаден с много голяма война, но не е. Я си представи че не беше доминиран от Германия последното десетилетие и имаше политика на хомогенно развитие на всички територии. Ами щеше да има икономика която да може да реши тези проблеми сега като на шега. Инвестиционната привлекателност трябва да се управлява, това да заковеш една инфлация на 2%, не е нищо повече от липса на пилот в самолета.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                national power, те социалните системи са измислени държавата да подмени природата. В природата или така както е създадено от Бог, децата се грижат за възрастните си родители и каквито грижи те получат от тях, това е. Но по принцип родителите са против да обременяват децата си с грижи и така на държавата се измисля да и дадат тези функции и това нещо се подкрепя от хората. Сега в момента проблема е съвсем друг, той е между държавите, не е между хората. Хората са долу горе еднакви, каквото иска Байдън за американците, същото нещо иска Путин за РФ. Само разликата е че САЩ никога не са бомбени, а Европа хронично и редовно. А Русия би била с 250 милиона население , ако не са били войните.
                Какви 250 милиона. Ако не са били войните щеше да има Московско княжество- ни Руска империя, ни СССР, ни Руска федерация....

                Коментар


                • national power, те социалните системи са измислени държавата да подмени природата. В природата или така както е създадено от Бог, децата се грижат за възрастните си родители и каквито грижи те получат от тях, това е. Но по принцип родителите са против да обременяват децата си с грижи и така на държавата се измисля да и дадат тези функции и това нещо се подкрепя от хората. Сега в момента проблема е съвсем друг, той е между държавите, не е между хората. Хората са долу горе еднакви, каквото иска Байдън за американците, същото нещо иска Путин за РФ. Само разликата е че САЩ никога не са бомбени, а Европа хронично и редовно. А Русия би била с 250 милиона население , ако не са били войните.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                    Е ти нали си при друг материал какво се оплакваш?Кой лично на теб ти е попречил да се захванеш с някакъв бизнес?Човек когато иска да направи нещо го прави оправдава се този който не иска и не може.Присъствието ви в този форум ясно показва и колко сте щастливи там.
                    И кой ти е казал, че не съм се захванала бе Айнщайн? Кой ти е казал, че и в България не плащам данъци и нямам бизнес интереси?

                    Отклоняваш се в някакви хипотези и то все на лична основа. Знаеш за какво говори това.

                    Връщайки се към темата на любимия ти диктатор му давам една година. Защото се оля. Това е моята прогноза.

                    Модерацията, за общо спокойствие спирам да подавам реплики към този потребител. Всичко е казано.
                    Last edited by Selena; 26.07.2022, 20:53.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                      На тебе каквото не ти уйдисва е руски комунистически модел на мислене.Да изоставиш майка си и баща си стари и болни е напредничаво европейско мислене.Айде да си пробутваш европейските мурафети по техните форуми...За нас нормалните хора които сме тука и плащаме данъци вие сте продажници и тарикати..Който обича Родината си е тук и не си търси оправдания за гузната съвест...
                      Това с изоставянето си е някаква твоя митологема. Както казах не ме познаваш. Почти всички около мен прибраха родителите си и се грижат за тях. Ами ти едно си баба знае едно си баш в стил една жена казала …
                      Last edited by Selena; 26.07.2022, 20:50.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Selena, даваш на хората добър, стабилен и честен живот и са с теб, не им пука за никакви изми. Значи проблема са хора които искат властта, обаче не могат и не знаят как да осигурят този обществен живот. По принцип който го направи е обичан, но така е устроен човека че в един момент тръгват срещу него защото ги ограничава. Няма значение какви ще са ограниченията, например в западните общества също не бяха по малко отколкото в бившия соц.лагер. Когато той се разпадна не комунистите държаха хората затворени в бившите соц. страни, а западните държави чрез налагане на визови ограничения. Ще кажеш, да но те собствените си граждани не ги ограничаваха да пътуват по света. Това обаче не е вярно, защото си имаха много ограничения за собственото население и по отношение правото да пътува, това не са директно забрани. За лустрацията , това са просто акции.
                        Тъй ли? Дай примери.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                          Гузна съвест а,Еничари сте.Всеки който за пари изоставя Родината си е еничарин...Пак питам на тб какво ти липсваше тука?Беше гладна и комунистите ти пречеха нали???
                          Те винаги са пречели и винаги ще пречат. България няма да просперира, докато не остане и спомен за тях. Нищо лично, просто факти.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                            Ах умилих се....Колко тъжно я сега ни кажи ти защо замина щото нямаше какво да ядеш или от лакомия за пари?Колкото и да се самонавиваш истината е че заминахте от лакомия от безумна лакомия разбира се за родителите ви да се грижи държавата...Ама Бог ви натри носа а най доброто предстои.Казах ти да не се увличаш с глупости и оправдания а ти се оля.Никой в България не е умрял от глад.Всичко се ражда иска се малко да се потруди човек.Истината е че не искате да работите искате да сте тарикати...Е сега ще им видиш щедрите социални системи като фалират...Казвал съм ти много пъти че мразя винаги да съм прав...
                            Кога съм ти дължала пък на теб обяснения? Нито една от изредените причини. Много ти е ограничен мирогледът. Не си лош човек, но си с ограничен мироглед за ставащото около теб, бих казала, че в момента вредиш само на себе си.

                            И аз така, все мразя да съм права. Ще поживеем и ще видим.
                            Last edited by Selena; 26.07.2022, 20:42.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

                              Еничар наричай себе си и подобните на тебе. Еничарско и робско е именно твоето мислене.
                              Гузна съвест а,Еничари сте.Всеки който за пари изоставя Родината си е еничарин...Пак питам на тб какво ти липсваше тука?Беше гладна и комунистите ти пречеха нали???

                              Коментар


                              • Selena, даваш на хората добър, стабилен и честен живот и са с теб, не им пука за никакви изми. Значи проблема са хора които искат властта, обаче не могат и не знаят как да осигурят този обществен живот. По принцип който го направи е обичан, но така е устроен човека че в един момент тръгват срещу него защото ги ограничава. Няма значение какви ще са ограниченията, например в западните общества също не бяха по малко отколкото в бившия соц.лагер. Когато той се разпадна не комунистите държаха хората затворени в бившите соц. страни, а западните държави чрез налагане на визови ограничения. Ще кажеш, да но те собствените си граждани не ги ограничаваха да пътуват по света. Това обаче не е вярно, защото си имаха много ограничения за собственото население и по отношение правото да пътува, това не са директно забрани. За лустрацията , това са просто акции.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X