Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Няма да е заради вътрешни проблеми. За съжаление либерастите ще съсипят САЩ. Но и никоя друга държава няма капацитета да ги замести като световен хегемон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеГледам, че някакъв самоповярвал си админ е минал с гумичката и е махнал само моите текстове - супер, хибридките е важно да вървят. Само дето аз не съм на хранилка ни на пасоля, ни на ембасито, така че ви оставям - пишете си на воля, трийте си на воля, както си искате.Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеГледам, че някакъв самоповярвал си админ е минал с гумичката и е махнал само моите текстове - супер, хибридките е важно да вървят. Само дето аз не съм на хранилка ни на пасоля, ни на ембасито, така че ви оставям - пишете си на воля, трийте си на воля, както си искате.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Гледам, че някакъв самоповярвал си админ е минал с гумичката и е махнал само моите текстове - супер, хибридките е важно да вървят. Само дето аз не съм на хранилка ни на пасоля, ни на ембасито, така че ви оставям - пишете си на воля, трийте си на воля, както си искате.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Навоевался: Гиркина прогнали из полка "ДНР", он вернулся в Москву
Бывший экс-главарь боевиков "ДНР", военный преступник Игорь Стрелков-Гиркин неожиданно заявил, что уже "навоевался" и вернулся в Москву.
Третья попытка воевать против "боевиков киевского режима" для него стала провальной. Как сообщил Гиркин в Telegram во всем виновато некомпетентное командование его полка и давление "сверху"."Нахожусь в Москве. Попытка № 3 принять непосредственное участие в боевых действиях против вооруженных сил уважаемых киевских партнеров (их теперь в сводках МО называют "боевиками") не увенчалась успехом, хотя была очень близка к тому", - написал расстроенный Гиркин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую ГруевЧетенето на умнокрасиви либерастки бълвочи ... и нека криворазбраният патриотизъм, съчетан с плюене по ЕС, да започне сега ...Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Груйче, какво печелим от Русия, че си се хванал като удавник за сламка за нея? Пазар ли, търговско салдо ли? Очевидно не и евтин нефт, защото Лукойл си го купува на 30% под пазара, а по бензиностанциите горивото е на по-висока цена, от когато барела беше 150$. Преди да кажеш акциза, ми не е пипан. Газа от Газпром ли беше евтин? Политиците ли не са корумпирани до степен, че да построят Турски поток за 10 месеца, а Азерски за 10 години? Бургас-Александрополис си остана мираж, а сега е повече от нужен. Кой ли мъти водата в България по горните въпроси? Вецовете, които трябва да балансират ВЕИ-тата странно се чупят един след друг. А наш Груйо веднъж седмично ни обяснява, че трябва да клекнем на Русия, ЕС все е в издънка, а Украйна не е държава. Та се чудя за пореден път. Какъв е твоят интерес да го правиш?Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЗаблуждаваш се. Всичко се променя и днешният хегемон, също не е завинаги.Не е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Заблуждаваш се. Всичко се променя и днешният хегемон, също не е завинаги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениехалюцинация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Знам, че е експортното салдо, само дето върху него влияе инфлацията. Пусни го за по-дълъг период от време, че да се сравнява с 2020 и 2021 не е много коректно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Виждам, че определени хора много се прехласват по Китай. Ама Китай никога няма да е световен хегемон. Нито икономически, нито културно,нито военно.Не само изостават с техническите новости,ами и китайците не ги бива като войници.
Коментар
Коментар