mirodes, те украинците и те като теб и по малко биха плащали, ходят си там с бълхите, дървениците, по кокошите яйца от Окрадена снимали подскачат кукушинки им викаха едно време на село. Не ви трябва да се къпете вода, кожата се изтрива и отънява. Аз се чудя що толко се харесвате, а то сигурно се и надушвате. Така е, въобще не ти трябва вода.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
А е марикон, колко киловата ток/ например/ е произвеждала бг и колко е консумирала. Долу пирамидата ти го е написал ясно пишеш едни нулички и вдигаш бвп- плащах 2022г 20 цента за ток, сега за същия този киловат плащам 35,6 цента- същия киловат за да си стопля същото количество вода или за да стопля стаята- един киловат преди и сега пак един киловат дали са равни?? Ако са равни защо плащам повече- същото се отнася и за бг- вдигат ви водата на всеки 6 месеца, но вие ръкопляскате и викате- аферим, да жувей жувей високия бвп. Ама ти пак ползуваш 5 кубика на месец. само че при комунизма струваше 2 стотинки, а сега във варна вода+ канал са мисля над 5лв- същата вода, същия канал- да взема и аз ли да викам да жувей високия бвп
Пък ти си плямпай глупости колко скъпо било.Last edited by mirodes; 30.11.2024, 19:57.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Старшинка колко бяха заплатите през 2006г и колко са сега 5 пъти по-високи. БВП на човек от населението също е в пъти по-висок.
Това че ти живееш в някакъв измислен свят, не означава, че животът на хората в България не е по-добър.Ти не си критерий за абсолютно нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеСтаршинка колко бяха заплатите през 2006г и колко са сега 5 пъти по-високи. БВП на човек от населението също е в пъти по-висок.
Това че ти живееш в някакъв измислен свят, не означава, че животът на хората в България не е по-добър.Ти не си критерий за абсолютно нищо.
1.Старшинки тук няма.
2.Заплатите са по-високи, както и цените, в сравнение с 2006-та. Т.е., нещата не са толкова прости.
3.Покупателната способност НА ЛЕВА, обаче, е по-ниска, което, значително неутрализира номинал ия ръст на числата.
4.От 2006-та досега, текоха куп глобални и обектив и процеси, от които, страната ни не можеше да не е част (Например ер, и двксът на БФБ, през 2008-ма, достигна и дори леко надмина 2000 (две хиляди) и... Ами нищо, завърнаха го, дето му е мястото, без това да променин нещо особено. Да, ама едни дребосък,.опитва да ни обяснява че, ако случайно сме от село то, закономерно е, да ядем доматите с коловете и да вярваме на басни за наивници. Щом той вярва, да вярваме и ние.
5. ДА, АМА НЕ.
6.Правилно, аз критерий не съм но, аз вярнони точно използвам критериите и това ме прави по-мощен генератор на активи, отколкото е половината форум тук.
Така че, ти си говори, говори, говори. Не ми пречиш.
Коментар
-
8:20Now playing Страшный прогноз ЛИПСИЦА! Вот что будет с экономикой России. Доллар по 125 рублей - СКОРО
4.1K views59 minutes ago
1:30Now playing Россиян утюжат в Крыму! Дагестан СОДРОГНУЛСЯ от взрывов. Ростов - в огне. ВСУ устроили ПЕКЛО
4.4K views1 hour ago
14:09Now playing Украина в НАТО: Зеленский ОШАРАШИЛ! Путин срочно вызвал генералов
5.7K views1 hour ago
12:40Now playing ПЕКЛО на Донбассе! Русские бегут в панике. ВСУ оказали "теплый прием"
26K views2 hours ago
23:36Now playing И это ЛУЧШАЯ ракета Путина! В НАТО не поверили глазам: Орешник в боевых условиях. Россию разоблачили
8.5K views2 hours ago
2:24Now playing Срочно из Сирии! Повстанцы ВЗЯЛИ Алеппо. Эрдоган воткнул нож в Путина. РФ выводит войска из Украины?
24K views3 hours ago
Срочно! Силовики ЗАКРЫЛИ АЭРОПОРТ в Екатеринбурге. Что случилось и при чем мигранты?
14K views3 hours ago
- 1 like
Коментар
-
Руснаци с криминални досиета ще могат да работят в Министерството на вътрешните работи, Министерството на извънредните ситуации и Федералната служба за изпълнение на наказанията поради недостиг на кадри, особено в Министерството на вътрешните работи, където липсват повече от 150 000 служители.
Съветът на федерацията вече одобри съответните изменения на закона.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
На теб може да ти се ще но, аз не съм идиот. Гран мерси за подобно "осиновявсне" но, няма нужда. Де факто, то ни закопава допълнително.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Преди 2022г плащах 20 цента за киловат, сега плащам 35,6 цента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, държавите ще се разпаднат по гранците си, хората намаляват в геометрична прогресия, няма да има хора. Територия много, а като нямаш хора ще почнеш да се молиш някой да дойде, не да се биеш са него да не ти вземе територито. Този конфликт с хората в Донбас е от злоба, да не вземат да се оправят да живеят малко по добре - Русия да им дава малко пенсии и заплати, а за тези в Киев да няма от кого да смучат като кърлеж. Дори не разбираш какъв е характера на конфликта. Никой не иска да инвестира в Киев, самите украинци казват - това е проклета от бога държава и го казват хора които тази власт е завлякла да се биели с Русия, близки на фронтоваци - живи или мъртви. Ама ти като си зает да ни убеждаваш тука че азовците били хора.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Reuters: Още един германски индустриален гигант започва съкращения на работници. 40% остават без работа
тисен круп- 11 хиляди чакат за съкращения, при мен затворят вече втори завод- мисля че от нова година 600 човека са аут
- 1 like
Коментар
-
Кмет в Канада бе глобен, че не признал юни за гей месец, не се гордеел с общността и не празнувал, защото я имало
Гръцки комунисти набиха украински активисти. ВИДЕО
Грузия спря преговорите за присъединяване към ЕС, отказа субсидии от Брюксел
Сигурно боли от горното,а да не говорим за мераците на алтернативата за вадене на германия от ес, а за румънеца въобще да не говорим. Всъщност щом не стане както швуловете искат, пускат в действие съд, прокуратура, полиция и каквито намерят пари- само и само те да са на власт. Искали да забранят алтернативата- защо- ами защото не им ходи по гайдата
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеiZnenada:
Осенью 2024 года пищевая соль подорожала на 27% к уровню прошлого года, сообщает ТАСС со ссылкой на аналитический отчет «Контур.Маркета».
нали Соледар взехте бре ребеткиLast edited by Andi11; 30.11.2024, 17:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНа теб може да ти се ще но, аз не съм идиот.
35 470 пъти доказваш противното
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИзтекли документи разкриват Проекта „Алхимия“ за удължаване на войната в Украйна
Кип файтинг- газ майка, до последния укроп
D.Y.F-091066
Коментар
Коментар