IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

    Европа няма да пита никой, няма и защо! Няма ли собственни ядренни сопи, след време градовете и ще изглеждат като тези в Мариопул, 300-400 млрд евра са достатъчни за 1000 броя по 0.5 мегатона.
    Тя въобще надпреварата във въоръжаването вече започна, и не само Германия е решила да си увеличи военните бюджети, а почти всички държави по света. Можем да очакваме в следваите 5-10 години не 1000, а 20 000 ракети, насочени към Кремъл. Всичко това е една безспорна заслуга на псохопата, който в момента го обитава.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      better, на Европа не случайно не и позволяха да се въоръжи, приказката беше да дават 2 % от бюджетите си на САЩ и той да ги пази . Ако Европа се въоръжи не се знае кого ще нападне първо, например дали няма да са САЩ . Добрите им отношения в кавички казано са доста отлежали. Тя и Япония е съюзник на САЩ, обаче американците пращат там техни военни части, сигурно защото им имат голямо доверие.
      Европа няма да пита никой, няма и защо! Няма ли собственни ядренни сопи, след време градовете и ще изглеждат като тези в Мариопул, 300-400 млрд евра са достатъчни за 1000 броя по 0.5 мегатона.

      Коментар


      • Das Bruttoinlandsprodukt (BIP) in Deutschland betrug im Jahr 2021 rund 3,57 Billionen Euro , това с газ от Русия, без газ от Русия ще е за 2024 година.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Gerasim_Burgaskiq и колко точно е БВП на Германия - 3 или 5 трилиона евро ?
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

            сядай си ДВОЙКА ЗА СРОКА И ЗА ГОДИНАТА
            Германия има БВП НАД 3-4-5 ТРИЛИОНА евра
            100 милярда-бълха ги ухапала
            + колко ХИЛЯДИ работни места ще се отворят
            видяхме ПРОВАЛА на савецката военна техника-ТАКЪВ ВАКУУМ отвориха за продажби и нови оръжия че -АЙДЕ вземайте си валидолчето и нанкайте
            СЛАВА УКРАЙНА
            разпада за "нигер със сняг" ИДЕ-ИДВА

            Сядай си! Двойка!

            Грешиш времената в българския език.

            Германия имаШЕ този БВП (до миналата година)...

            Дори двойката ти е много.

            Коментар


            • И всичко това не е заради Русия, заради Китай към който инвестициите нямат спиране, т.е. в условията на глобална конкуренция парите бягат към Китай. Не бягат към САЩ, не бягат към Европа а към Китай. Като се разбута Европа какво ще стане - точно едно голямо нищо. По лошо - потока към Китай ще стане много по силен, защото и САЩ са в тази тиня.
              - Но Китай нямат отношение към това нещо, то не се случва по тяхно желание, просто другите са в активно мероприятие. Те какво правят - чакат ги да се откажат от активност. Инфлацията при другите би намалила стойността на парите, които китайците вече са привлекли и ще връщат може да се каже по малко и това ги устройва.
              Last edited by supertrader; 04.06.2022, 12:46.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • better, на Европа не случайно не и позволяха да се въоръжи, приказката беше да дават 2 % от бюджетите си на САЩ и той да ги пази . Ако Европа се въоръжи не се знае кого ще нападне първо, например дали няма да са САЩ . Добрите им отношения в кавички казано са доста отлежали. Тя и Япония е съюзник на САЩ, обаче американците пращат там техни военни части, сигурно защото им имат голямо доверие.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                  "Пръстенът", в случая, е хватката на бавно удушаване, за която, споменах по-долу. ИМА такава стратегия, и тя е пусната в ход.
                  Ще удушат те.... себе си.

                  Коментар


                  • better, толкова е подкрепата за Путин в Русия, това го дават западни агенции, които намират начин да направят проучвания - над 80% казват. И никой не е казал че Путин има 30 % като Байдън, няма нито една агенция да е казала - изнесла такива данни. Все на нещо трябва да се вярва че е истина, мисля че на това може да се вярва.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Вати няма вече връщане назад - ес може само да го сънувате. Швабите се усетиха, че само с бмвта и мерджани няма да стане. Крадливите азиатски орки могат да бъдат спряни с големи ядренни тояги (собственни не на сащ) - по 1-2 мегатона на ракета. Имат технолигията, имат и мангизите, започват ударно с 100 млрд. Очаквам скоро европейска армия опасана изцяло с ядренни тояги - поне 1000 бройки. Само така може да има мир на стария континент, другото е алабала.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение


                        Сигурен съм, че са осъзнали истината : за енергоносители в момента им трябват поне десетократно повече от същия период миналата година.

                        До няколко месеца ще осъзнаят истината, когато цените ще скочат още повече от 20 пъти.

                        Но съм сигурен и друго, а именно - тия 100 млрд. - ако бъдат използвани срещу Русия, то те ще бъдат хвърлени на вятъра, т.е. - по-добре е Бундесвера да ги даде за енергоносители.

                        (разрушена Германия няма да бъде добро място за живеене)
                        сядай си ДВОЙКА ЗА СРОКА И ЗА ГОДИНАТА
                        Германия има БВП НАД 3-4-5 ТРИЛИОНА евра
                        100 милярда-бълха ги ухапала
                        + колко ХИЛЯДИ работни места ще се отворят
                        видяхме ПРОВАЛА на савецката военна техника-ТАКЪВ ВАКУУМ отвориха за продажби и нови оръжия че -АЙДЕ вземайте си валидолчето и нанкайте
                        СЛАВА УКРАЙНА
                        разпада за "нигер със сняг" ИДЕ-ИДВА

                        Коментар


                        • Каква е логиката Русия да ги напада и унищожава след като половин век не го е сторила, още Сахаров намира начина да се унищожи Америка с оръжие на което не може да се противодейства, но половин век не го правят и сега също няма да го направят. В крайна сметка всички ще се кротнат и ще се търси вариант за успокояване на нещата. Сахаров не е бил прав, САЩ на моменти са толкова нестабилни политически, че само благодарение на това че не са били нападани с военна сила са добутали в този си вид до тук. Много малко им трябва, там напрежението е много голямо, от 30 години икономиката им е замръзнала..щом сивото им вещество бяга в Азия - в Китай при положение че трябва да се адаптира към културата на азиатците, която е много по различна, това нещо за всеки един човек който е заминал там си е сериозен стрес. Всъщност за какво се борят, за бъдещето на африканците слезли от дърветата които нахлуват там, а както върви другите ще трябва да се изнасят. Те предпочитат да се занимават с Украйна вместо да си оправят държавата.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • https://twitter.com/uamemesforces/st...829633/photo/1

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

                              Бе то е забавно, обаче целта на трола не е да му повярваш. Целта е да убие всякаква дискусия, да откаже от общуване.
                              То съветския жендър трол ако го питаш, не трябва да пише никой, който има собственно мнение. При тях нямаш право на таквиз неща.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                                За съжаление и аз съм на същото мнение.Ще има ударени европейски градове с много яки бомби.Ако не се вразумят ще има шамари бушници и ритници.Путин им го каза че свят без Русия няма да има....И ще удари пръв засърбяли са ги задниците и че бъдат начесани
                                Що не удари досега? Ще удари ама знае, че към него ще полети целия арсенал на запада - 1000 парчета, от всички посоки. Отделно не се знае дали не са окрадени части от тея ракети, както окрадоха оня самолет за страшния съд.

                                Коментар

                                Working...
                                X