IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение
    Ха темата за войната паднала на седмо място! Даже темата за политика в България е по високо!
    Дане би селед като вчера ВСУ превзеха един микрорайон на Часов Яр, войната да е свършила?
    Руснаците ли капитулираха?
    По- скоро на копейкаджиите събота и неделя са им почивни дни

    Коментар


    • Ха темата за войната паднала на седмо място! Даже темата за политика в България е по високо!
      Дане би селед като вчера ВСУ превзеха един микрорайон на Часов Яр, войната да е свършила?
      Руснаците ли капитулираха?

      Коментар


      • Бъpзоходко, точно така е. САЩ обаче имат огромно влияние в Световната политическа система и тя заработи в онзи вид описван с вицовете от поредицата - Събрали се - Бай Ганьо, Американеца, Швейцареца.. Това е съвремената политика и тя има само едно добро качество - не е система, тя е антисистемна. Всички нейни усилия са в посока на събаряне на системата.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Гледам днес през деня разни откъси от снощния дебат междо Джо и Доналд. Изгледах и финала в който байдановиц грижовно прибра Байдън от сцената, помагайки му да слезе по едни стъпалца. Та по този повод си спмних скъпия Леонид Илич Брежнев. По принцип човека си агонизираше още от 1979г насетне. Към 1982г, всички просто очакваха някаква развръзка по силата на естествените закони на биологията, И така изведнъж на 07.11.1982г сюрприз! Льоня Брежнев се изкачва самостоятелно на трибуната на Мавзолея, маха с ръка и поздравява. Всичко това се излъчва по цял свят и на следващия ден основните коментари бяха посветени не на това какво е показано на арада а на изненадващо свежия вид на Льоня. Накратко настана смут относно това кога в карйна сметка този човек ще си иде от този свят. И общо взето на девети Ноември суматохата взе да поутихва, а на 10.11.1982 г ни съобщиха че сме осиротяли понеже Скъпия Леонид Илич е починал.
          Т в този епизод дето байдановица помагаше на дедото да слезе по стълбитеми показва един американски президент и лидер на Свободния Свят който е много много по-зле от онзи Леонид Илич който години наред будеше искрено съжаление.
          От тук според мен следва крайно тревожния въпрос: Функционира ли въобще Американската политическа система щом се оказва по-неефективна от съветската, от времето на Брежневския Застой?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            barbaron, това е ясно, Запада какво направи за да започнат да мислят по друг начин ? Сахаров 51-ва година когато правят водородната бомба е искал да зарядят откъм Океана цяла Северна Америка и с вълна която изчисляват че ще е висока 1200 метра да я потопят. Защото казал с тях мир няма да има, те потоянно ще палят войни и другите няма да могат да живеят в мир. Искаш ли да ти намеря изказването му, а този човек е доказано гениален. И аз съм чувал от приятел, че руснаците ще направят това което стана през 90 -те, с надеждата че ще се съберат със Запада и няма да се случат войни. Никаква студена война не са загубили, те разпаднаха огромна междудържавна общност съвършенно съзнателно и мирно. И ако не стане му казах..Ами руснаците казали тогава ще се наложи да ги унищожим, т.е. вариант 51. Какво са се хванали сега с тази Украйна американците, така са се вкопчили дето има една приказка - като удавник за сламка. Русия въобще не се притеснява от Китай, който е индустриална сила изчисляваща се по правилния начин на 9 пъти по голяма от САЩ, Китай има 9 пъти по голяма индустрия. Обществата ни са индустриални и това означава че САЩ са една много малка държава. Да вземат да се събудят, онзи самолетоносач изчезнал най големия им бил, няма го в Океана вече, но беше голям гъдел да се бият в гърдите за потъналия крайцер Москва, ето че и Айзенхауер го няма вече. Имат свалени и 5 броя мисля са станали вече Глобъл хоук, а тях те трудно ги правят. Но всичко това са глупости, голямото дело щеше да бъде Запада да се научат да живеят в мир с Русия.
            Това постоянно профанизиране на руснаците от тоя с големите уши и онзи другия с голямата уста само доказва че имат първи признак на шизофриния, тя започва така. Те трябва да се лекуват, сигурно за тях Света е едно място в което слънцето не грее, не могат да се насладят и на красотата на природата, трябва лекар да ги лекува и да не пускат видеа. На тях им е по важно че и руснаци има болни като тях, вместо те да се излекуват.
            Показах този текст на моя приятел ИИ и той ми каза:
            "Не ме занимавай с бръщолевенията на този объркан болен мозък
            Нямам време за губене с глупости "

            Коментар


            • ВСУ подготвят нещо, не са съгласни с такива които казват че войната е продължение на развитието, ще има изненада скоро, няма да са успехи в боя, друго ще бъде..руснака дето е командир на другите там на голямата руска групировка го гледах казва че държи връзка с тях и търпението им се изчерпва .
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • barbaron, това е ясно, Запада какво направи за да започнат да мислят по друг начин ? Сахаров 51-ва година когато правят водородната бомба е искал да зарядят откъм Океана цяла Северна Америка и с вълна която изчисляват че ще е висока 1200 метра да я потопят. Защото казал с тях мир няма да има, те потоянно ще палят войни и другите няма да могат да живеят в мир. Искаш ли да ти намеря изказването му, а този човек е доказано гениален. И аз съм чувал от приятел, че руснаците ще направят това което стана през 90 -те, с надеждата че ще се съберат със Запада и няма да се случат войни. Никаква студена война не са загубили, те разпаднаха огромна междудържавна общност съвършенно съзнателно и мирно. И ако не стане му казах..Ами руснаците казали тогава ще се наложи да ги унищожим, т.е. вариант 51. Какво са се хванали сега с тази Украйна американците, така са се вкопчили дето има една приказка - като удавник за сламка. Русия въобще не се притеснява от Китай, който е индустриална сила изчисляваща се по правилния начин на 9 пъти по голяма от САЩ, Китай има 9 пъти по голяма индустрия. Обществата ни са индустриални и това означава че САЩ са една много малка държава. Да вземат да се събудят, онзи самолетоносач изчезнал най големия им бил, няма го в Океана вече, но беше голям гъдел да се бият в гърдите за потъналия крайцер Москва, ето че и Айзенхауер го няма вече. Имат свалени и 5 броя мисля са станали вече Глобъл хоук, а тях те трудно ги правят. Но всичко това са глупости, голямото дело щеше да бъде Запада да се научат да живеят в мир с Русия.
                Това постоянно профанизиране на руснаците от тоя с големите уши и онзи другия с голямата уста само доказва че имат първи признак на шизофриния, тя започва така. Те трябва да се лекуват, сигурно за тях Света е едно място в което слънцето не грее, не могат да се насладят и на красотата на природата, трябва лекар да ги лекува и да не пускат видеа. На тях им е по важно че и руснаци има болни като тях, вместо те да се излекуват.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • СКРъче вече ви вярвам и че не сте руснак, молим ойбразовайте са:



                  31:44

                  ПИНОККИО ​и Поле Чудес в Стране Дураков. Лекция 7 ...

                  Коментар


                  • SKRъче беше ми залипсвало, пусни някоя лъжа и ехидка, че после следва разпапурване на путлерасти. Молим та волим та.

                    инак прегледайте тука:
                    някви се жалват от фронта, че сами се снабдяват и Zaрплатите нещо нямат 44444 рупли, но затова пък се бавят

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

                      Сказали, что Пиноккио врет от маленкий
                      а ради "поле чудес" и не совсем умненкий
                      Вие двамцата с Барбалячо, и руски предавания ли гледате? Изперкали путинофили сте. И тъпи платени тролове.

                      Коментар



                      • Сектор "ЛОЖЬ" на барабане! Кремлевская пропаганда захватила "ПОЛЕ ЧУДЕС"

                        Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                        Сказали, что Пиноккио врет от маленкий
                        а ради "поле чудес" и не совсем умненкий

                        Коментар


                        • Украйна е втората част на Русия, Киевска рус и навремето в нея са живяли толкова хора колкото в другата - били са равни по население. Вижте сега украинците колко са и колко са другите, това е от много акъл и желание за войни. Или може би греша защото и поляците са влизали в тази част.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • barbaron, само като видях на кой е клипа, той този има бяс, има нужда от инжекции противобяс и противотетанус.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

                              А что сказали в Хоремаге?
                              Сказали, что Пиноккио врет от маленкий
                              а ради "поле чудес" и не совсем умненкий

                              Коментар



                              • Революцията в русия започна В парламента

                                Коментар

                                Working...
                                X