IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

    Българин,който не знае,че е имало ТРИ български държави, не две.Та това го знае и детето ми в първи клас.
    Модераторите са виновни, че позволяват на руски трол да разпространява руска пропаганда.
    3 (три) са били само тук, на и отсам Дунав, а има съществували и преди това. А пропагандата е твой проблем, както и на твоите братя, евро-тъпанарите. Нормалните хора си филтрират информацията и не се товарят с глупости. Че си системно претоварен виждам и, ти отдавна би трябвало да забележиш, колко те щадя.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
      Три пъти съм държал психотест, та със сигурност съм доказано нормален.Въпросът е,че ти такъв тест няма да издържиш. Видно е ,че си куку.
      Аз съм държал 4 психотеста СЛЕД армията (за оръжие) и нормален излизам и на 4-те. (Значи, не е ТОВА Критерият. Измисли друг някакъв.) А, за това какво ти се (при)вижда, със сигурност, не нося отговорност. Лекувай се.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        mirodes, историята е пропаганда, всички грамотни летописци чиито творения се намират впоследствие са пропагандисти и то от прилично висок ранг. Те тези неща са ги написали за да наложат своята истина, и повярвай че са били по умни от теб. Истината и лъжата не съществуват, но единственния начин да не се изтрепете е да бъде излъгани и да повярвате в някакви твърдения. Човека, мисленето му са много по сложо устроени, това което наричат сега квантово. По същия начин както са те убедили че е имало три български държави биха могли успешно да те убедят че са били 5. Ти сега като излезеш на улицата и срещаш различни българи нали ? Пропагандата ти казва че техните предци са били винаги българи, нали е така ! Само че това нещо не е вярно, но не е и лъжа.
        Кой точно е казал, че всички предци на българите са били българи. Това е огромна глупост и е поредната ти лъжа .
        А, че е имала две български държави преди настоящата е факт, доказан от историците. За всички българи това е много важен факт.
        Last edited by RUBLA; 30.06.2024, 17:28. Причина: Спазвайте добрия тон!

        Коментар


        • mirodes, историята е пропаганда, всички грамотни летописци чиито творения се намират впоследствие са пропагандисти и то от прилично висок ранг. Те тези неща са ги написали за да наложат своята истина, и повярвай че са били по умни от теб. Истината и лъжата не съществуват, но единственния начин да не се изтрепете е да бъде излъгани и да повярвате в някакви твърдения. Човека, мисленето му са много по сложо устроени, това което наричат сега квантово. По същия начин както са те убедили че е имало три български държави биха могли успешно да те убедят че са били 5. Ти сега като излезеш на улицата и срещаш различни българи нали ? Пропагандата ти казва че техните предци са били винаги българи, нали е така ! Само че това нещо не е вярно, но не е и лъжа.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            mirodes, по словореда нищо не може да разбереш, вие така и не разбрахте че като пишете това се използва да се усъвършенстват разни програми с които в някакъв момент ще си говорите сами. Улеснявате ги максимално да ви копират. Българин съм си и мога да пиша много правилно, всъщност така и пиша, не забелязвам да съм неразбран. Някои хора тук са точно такива програми и не е странно че не са русофили.
            Българин,който не знае,че е имало ТРИ български държави, не две.Та това го знае и детето ми в първи клас.
            Модераторите са виновни, че позволяват на руски трол да разпространява руска пропаганда.

            Коментар


            • mirodes, по словореда нищо не може да разбереш, вие така и не разбрахте че като пишете това се използва да се усъвършенстват разни програми с които в някакъв момент ще си говорите сами. Улеснявате ги максимално да ви копират. Българин съм си и мога да пиша много правилно, всъщност така и пиша, не забелязвам да съм неразбран. Някои хора тук са точно такива програми и не е странно че не са русофили.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Ами, защото съм работил в такава служба .Където се изисква да си на 100 процента психически здрав,затова и се тестват служителите.

                Коментар


                • mirodes, а ти като си доказано нормален защо е трябвало да те тестват три пъти ? Това сигурно доказва някакви съмнения ? Има ли съмнения че си нормален ?
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • СуперТричко твори усилено сентенции, извлича есенцията от потока на нета, затова няма време за редакции, не се чуди при такава творческа плодовитост все пак.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение
                      Ами то не зависи от годините и от тава дали си българин или не. Зависи в каква среда се движиш. В средите на програмисити работещи с ембедед системи думата асемблер е предостатъчно популяран. Но по принциип не е вярно че всички компютри работят на "един език асемблер". Имаме множество асемблерни езици, които са специфични за отделен процесор или фамилия от процесри. Процесите на Интел да речем си ползват един асемблерен език ис с всяко следващо поколение процесори го разширяват, така че инструкциите в асемблера за 8086 се подържат и в последните модификации. с цел Бакуард компетабилити. Процесорите на АМД са съвместими с тези на Интел но има други процесори които си работят с техни си асемблерни езици. Общото между всичкиасемблерни езици че се реобразуват в изпълним от процесора цифров код едно към едно. Иначе казано ако имаш цифровия код можеш да получиш текста на програмата на Асемблерния език за този процесор. това се нарича се Дисасемблиране. Ето още една думичка която можеби не си чувал, но е добре известна на българските ембедед програмисти. За сравнение програма написана на език като C, C++, C# и т.н. след като се компилира и се получи иълним код, след това по изпълнимия код неможе да бъде възстановена. Т.е. нямаме процес декомпилиране. Объркването на супертрейдър идва от там че при компилирантео на една програма, да речем на С++, всъщност винаги се генерира неявно код на асемблерния език за съответния процесор, след което се пуска друга програма наречена асемблер, и е специфична за съответния процесор на компютъра, която генерира специфичния за този процесор изпълним код. Т.е без значение на какъв език и за какъв процесор ще е програмата винаги има етап на генериране на асемблески код, но този код не е един и същ за всички компютри.
                      Предполагам че стана малко дълго и скучно. Целта ми бепше да покажа че термина асемблер си е добре познат за блгарите и зад него си има определени познания., но във никакъв случай не е свързан с нищо русофилско или русофобско
                      Видно е по словореда на тоя супетрейдър,че използва онлайн преводач. Писал съм си с чужденки, които използваха онлайн преводач и текстовете им се четат по същият начин.
                      Много пъти съм го засичал, че не знае елементарни неща от историята на България. Например твърди, че сега живеем във втората българска държава като дори всеки ученик знае, че сме в третата българска държава. И много други такива.
                      Last edited by mirodes; 30.06.2024, 16:15.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                        У ДОМА СИ, В БЪЛГАРИЯ, говорих с Дани. Това, че на теб ти идва в повече обаче, не е мой, ами твой проблем, в следствие на недостатъчен контекст (съдържание на междуушието) което, за 50 години, би трябвало да се е разширило но... Това, че ти се привиждат опорки, както вече споменах, е въпрос към психиатрите. Тях питай. Както И за броя на "няколото човека", които, били пишели от неговия акаунт. Още малко, и нов свят ще измислиш.
                        Три пъти съм държал психотест, та със сигурност съм доказано нормален.Въпросът е,че ти такъв тест няма да издържиш. Видно е ,че си куку.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

                          Хахаха-освен дебил си и лъжец.Къде говори с него-в Русия ли?И кога точно съм казал,че руските тролове пишат само в последните години. Фактът,че пише от много време не означава, че не е руски трол.
                          Ти също повтаряш руските опорки, но не си руски трол, а полезен идиот.Видно е,че си българин,докато оня не е.По-скоро няколко човека пишат от тоя профил.
                          У ДОМА СИ, В БЪЛГАРИЯ, говорих с Дани. Това, че на теб ти идва в повече обаче, не е мой, ами твой проблем, в следствие на недостатъчен контекст (съдържание на междуушието) което, за 50 години, би трябвало да се е разширило но...
                          -Да, ама не.
                          Това, че ти се привиждат опорки, както вече споменах, е въпрос към психиатрите. Тях питай. Както И за броя на "няколото човека", които, били пишели от неговия акаунт. Още малко, и нов свят ще измислиш.

                          Коментар





                          • Коментар


                            • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

                              На почти 50 години съм и НИКОГА не съм чул българин да употребява дума асемблер.
                              На всеки е ясно,че си руски трол. Дори на русоробите във форума, въпреки че не си го признават.
                              Ами то не зависи от годините и от тава дали си българин или не. Зависи в каква среда се движиш. В средите на програмисити работещи с ембедед системи думата асемблер е предостатъчно популяран. Но по принциип не е вярно че всички компютри работят на "един език асемблер". Имаме множество асемблерни езици, които са специфични за отделен процесор или фамилия от процесри. Процесите на Интел да речем си ползват един асемблерен език ис с всяко следващо поколение процесори го разширяват, така че инструкциите в асемблера за 8086 се подържат и в последните модификации. с цел Бакуард компетабилити. Процесорите на АМД са съвместими с тези на Интел но има други процесори които си работят с техни си асемблерни езици. Общото между всичкиасемблерни езици че се реобразуват в изпълним от процесора цифров код едно към едно. Иначе казано ако имаш цифровия код можеш да получиш текста на програмата на Асемблерния език за този процесор. това се нарича се Дисасемблиране. Ето още една думичка която можеби не си чувал, но е добре известна на българските ембедед програмисти. За сравнение програма написана на език като C, C++, C# и т.н. след като се компилира и се получи иълним код, след това по изпълнимия код неможе да бъде възстановена. Т.е. нямаме процес декомпилиране. Объркването на супертрейдър идва от там че при компилирантео на една програма, да речем на С++, всъщност винаги се генерира неявно код на асемблерния език за съответния процесор, след което се пуска друга програма наречена асемблер, и е специфична за съответния процесор на компютъра, която генерира специфичния за този процесор изпълним код. Т.е без значение на какъв език и за какъв процесор ще е програмата винаги има етап на генериране на асемблески код, но този код не е един и същ за всички компютри.
                              Предполагам че стана малко дълго и скучно. Целта ми бепше да покажа че термина асемблер си е добре познат за блгарите и зад него си има определени познания., но във никакъв случай не е свързан с нищо русофилско или русофобско

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                                Модерацията ме изтри ( което не беше редно) та, ще опитам от друг ъгъл: Аз познавам Трейдъеко от около 15-16 години, лично съм говорил с него и не, НЕ забелязвам твърдените от теб неща. Малко превъзбуден е и прекалено внимание ти отделя но, това е грешката му. Още нещо ще добавя: НЯМАМ И НЕ ПОВТАРЯМ НИЧИИ "ОПОРКИ" и явно, защо обявява това за "грях"такъв "Капацитет по Слоеореда" като теб, може да питаме само психиатри. От най-добрите.
                                Хахаха-освен дебил си и лъжец.Къде говори с него-в Русия ли?И кога точно съм казал,че руските тролове пишат само в последните години. Фактът,че пише от много време не означава, че не е руски трол.
                                Ти също повтаряш руските опорки, но не си руски трол, а полезен идиот.Видно е,че си българин,докато оня не е.По-скоро няколко човека пишат от тоя профил.

                                Коментар

                                Working...
                                X