Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеДа в момента икономиката на България не само расте и бележи ръст, тя и напълнява, сигурен съм. Както и немската например и за нея съм сигурен и другите икономики в ЕС и те са така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Прав си, че е лошо, но историята вече ни е показала как ще завърши цялата тази авантюра на Путин. Ще завърши когато 90% от мъжете в Русия вече са избити по различните фронтове, а другите 10% са в плен, Москва е в развалини и армиите на съюзниците докопат Путлер в бункера и му сложат въже на врата. Той няма да посмее да се самоубие, защото му е мил нещастния му животец, така че ще се насладим на подписването на безусловната капитулация, както и на шоуто в трибунала в Хага.
- 1 like
Коментар
-
Mateev, Путин сигурно има 50 човека двойници, така работи капитализма. Не бъди наивен и злобен като малко дете. Хитлер остава жив, Сталин също жевее доста време докато армията успява да го докопа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеДа в момента икономиката на България не само расте и бележи ръст, тя и напълнява, сигурен съм. Както и немската например и за нея съм сигурен и другите икономики в ЕС и те са така.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеТЯО и ЯО са нещо до което не бива да се стига, не си заслужава заради едни пършиви армийки да се използват такива неща и после хората да се тормозят със замърсяване и всеки да проверява с гайгер мюлеров брояч дали нещо украинско не е дошло при него без да подозира. От такова нещо ще спечелят производителите и продавачите на гайгермюлерови броячи. Но риска да стане голяма патаклама с участие на военни вдигнати на крак до един е много голям.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеДа в момента икономиката на България не само расте и бележи ръст, тя и напълнява, сигурен съм. Както и немската например и за нея съм сигурен и другите икономики в ЕС и те са така.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Греъм Филипс е много добър журналист от Великобритания, който отдавна отразява на място конфликта между Русия и Украина.
Следя канала му в Ютуб
Преди време научих, че скапаното, лъжливо британско правителство е блокирало и запорирало сметките му и имотите му, защото показва истината на хората по цял свят!( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
ТЯО и ЯО са нещо до което не бива да се стига, не си заслужава заради едни пършиви армийки да се използват такива неща и после хората да се тормозят със замърсяване и всеки да проверява с гайгер мюлеров брояч дали нещо украинско не е дошло при него без да подозира. От такова нещо ще спечелят производителите и продавачите на гайгермюлерови броячи. Но риска да стане голяма патаклама с участие на военни вдигнати на крак до един е много голям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ох. Да ти имам "достоверните източници". Дай сега чуй едно нещо, свързано с нещо ФЕЦ, (за тях и аз ти вярвам):
Всички знаят така нареченото циганско лято и това, че то настъпва всяка година по едно и също време, около края на сепрември -средата на октомври. Та, предвид ежегодното охлаждане по едно и също време, последвано от ново частично затопляне, един познат предполага че, през ТОЗИ период на захлаждане/затопляне, Земята явно преминава през някакъв засенчващ облак, разположен между нея и Слънцето. Оттам, този пич стига до извода че, твърде вероятно, това е нещо като мини астероиден пояс от отломки на отдавна разрушена 10-та (или 9-та, ако НЕ броим Плутон) планета в Слънчевата система. Дали е преди или след Венера, не се знае.
ПП: Всички планети (и астероидния пояс) се движат в една и съща равнина, така че няма как Земята да преминава или не през засенчването на същия този астероидния пояс. Въпрос с понижена трудност (за първокласници): Защо всички планети се движат в една равнина? И само не ми казвай, че Путин така се е разпоредил.Last edited by Mateev; 11.10.2022, 20:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Е публиката отдавна те подозира, наистина.Не е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
-
GiRo, това за 30к армия го казва един украинец яко про ВСУ в канала си в ютуб. Дори каза че това са 50к човека подготвени в Рамщайн, като им свърши - избяга другата армия на ВСУ, не са могилизирани всички, просто са намерили с какво друго да се занимават. За Азовстал говореха че имат 10к боеца там първо, после намалиха на 7к, после на 5к и после на 2-3к и накрая се оказаха 2к от които половината жени и деца. Та всички вече ги знаят много добре какво представляват, то не може да лъжеш да лъжеш и пък накрая да ти вярват нали ? Да Беларус може да обърне развоя на събитията, ако успее да събере и пусне армия там. Сега колко са подготвени също е ясно новата партида ВСУ, натоварени като магарици, ще се снабдят с много дрънкулки местните бандити от тях, няма да ги убият всичките разбира се а само ги обират както обират и руснаците. Така работи капитализма.
Коментар
Коментар