IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
      Да в момента икономиката на България не само расте и бележи ръст, тя и напълнява, сигурен съм. Както и немската например и за нея съм сигурен и другите икономики в ЕС и те са така.
      Дани, увличаш се. "Напълнявала"

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Прав си, че е лошо, но историята вече ни е показала как ще завърши цялата тази авантюра на Путин. Ще завърши когато 90% от мъжете в Русия вече са избити по различните фронтове, а другите 10% са в плен, Москва е в развалини и армиите на съюзниците докопат Путлер в бункера и му сложат въже на врата. Той няма да посмее да се самоубие, защото му е мил нещастния му животец, така че ще се насладим на подписването на безусловната капитулация, както и на шоуто в трибунала в Хага.
        Притеснява ме душевното ти здраве.

Коментар

• GiRo, я не сакам на Вуте да му е зле, не ме топли, я сакам на мен да ми е добре..сиреч важна е България.

Коментар

• Mateev, Путин сигурно има 50 човека двойници, така работи капитализма. Не бъди наивен и злобен като малко дете. Хитлер остава жив, Сталин също жевее доста време докато армията успява да го докопа.

Коментар

Да в момента икономиката на България не само расте и бележи ръст, тя и напълнява, сигурен съм. Както и немската например и за нея съм сигурен и другите икономики в ЕС и те са така.
              За руската икономика да кажеш нещо?
              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

ТЯО и ЯО са нещо до което не бива да се стига, не си заслужава заради едни пършиви армийки да се използват такива неща и после хората да се тормозят със замърсяване и всеки да проверява с гайгер мюлеров брояч дали нещо украинско не е дошло при него без да подозира. От такова нещо ще спечелят производителите и продавачите на гайгермюлерови броячи. Но риска да стане голяма патаклама с участие на военни вдигнати на крак до един е много голям.
                Прав си, че е лошо, но историята вече ни е показала как ще завърши цялата тази авантюра на Путин. Ще завърши когато 90% от мъжете в Русия вече са избити по различните фронтове, а другите 10% са в плен, Москва е в развалини и армиите на съюзниците докопат Путлер в бункера и му сложат въже на врата. Той няма да посмее да се самоубие, защото му е мил нещастния му животец, така че ще се насладим на подписването на безусловната капитулация, както и на шоуто в трибунала в Хага.

Коментар

Между смените не си ли подавате темите, че звучите като в детска градина, или пуснати от Карлуково

Коментар

• Греъм Филипс е много добър журналист от Великобритания, който отдавна отразява на място конфликта между Русия и Украина.
                    Следя канала му в Ютуб

Преди време научих, че скапаното, лъжливо британско правителство е блокирало и запорирало сметките му и имотите му, защото показва истината на хората по цял свят!
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Да в момента икономиката на България не само расте и бележи ръст, тя и напълнява, сигурен съм. Както и немската например и за нея съм сигурен и другите икономики в ЕС и те са така.

Коментар

• Опасно е, тренировки си трябват, нещо има залози, че на кимчо номерата, ще бъдат приложени на путлерчо
                        па ракетката дали ще е над Хоншу или Мурманшу кво па толко

пп
                        коконашенкови се усетиха, вече не унищожават химарсите, а само ракетите им

Коментар

• ТЯО и ЯО са нещо до което не бива да се стига, не си заслужава заради едни пършиви армийки да се използват такива неща и после хората да се тормозят със замърсяване и всеки да проверява с гайгер мюлеров брояч дали нещо украинско не е дошло при него без да подозира. От такова нещо ще спечелят производителите и продавачите на гайгермюлерови броячи. Но риска да стане голяма патаклама с участие на военни вдигнати на крак до един е много голям.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ох. Да ти имам "достоверните източници". Дай сега чуй едно нещо, свързано с нещо ФЕЦ, (за тях и аз ти вярвам):
                            Всички знаят така нареченото циганско лято и това, че то настъпва всяка година по едно и също време, около края на сепрември -средата на октомври. Та, предвид ежегодното охлаждане по едно и също време, последвано от ново частично затопляне, един познат предполага че, през ТОЗИ период на захлаждане/затопляне, Земята явно преминава през някакъв засенчващ облак, разположен между нея и Слънцето. Оттам, този пич стига до извода че, твърде вероятно, това е нещо като мини астероиден пояс от отломки на отдавна разрушена 10-та (или 9-та, ако НЕ броим Плутон) планета в Слънчевата система. Дали е преди или след Венера, не се знае.
                            Астероидния пояс е между Марс и Юпитер и според някои учени е в резултат на отдавна унищожена планета с име ФАЕТОН. Пак повтарям - само някои учени си мислят така, а други си мислят другояче. Също като във форума. Това обаче няма нищо общо с измисленото от тебе охлаждане/загряване, което е плод само на твоето болно въображение. Също така няма нищо общо и с тази тема, но понеже съм възпитан и учтив, ти отговарям къде е истината и къде ти е грешката.

ПП: Всички планети (и астероидния пояс) се движат в една и съща равнина, така че няма как Земята да преминава или не през засенчването на същия този астероидния пояс. Въпрос с понижена трудност (за първокласници): Защо всички планети се движат в една равнина? И само не ми казвай, че Путин така се е разпоредил.
                            Last edited by Mateev; 11.10.2022, 20:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Е публиката отдавна те подозира, наистина.
                              Да не сме в една смяна, че си така прозорлив?
                              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• GiRo, това за 30к армия го казва един украинец яко про ВСУ в канала си в ютуб. Дори каза че това са 50к човека подготвени в Рамщайн, като им свърши - избяга другата армия на ВСУ, не са могилизирани всички, просто са намерили с какво друго да се занимават. За Азовстал говореха че имат 10к боеца там първо, после намалиха на 7к, после на 5к и после на 2-3к и накрая се оказаха 2к от които половината жени и деца. Та всички вече ги знаят много добре какво представляват, то не може да лъжеш да лъжеш и пък накрая да ти вярват нали ? Да Беларус може да обърне развоя на събитията, ако успее да събере и пусне армия там. Сега колко са подготвени също е ясно новата партида ВСУ, натоварени като магарици, ще се снабдят с много дрънкулки местните бандити от тях, няма да ги убият всичките разбира се а само ги обират както обират и руснаците. Така работи капитализма.

Коментар

Working...
                                X