Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Ребята, това към жестовете на добра воля ли да го броим?
Руският президент Владимир Путин подписа с указ, с който допуска т.нар. неприятелски държави, участващи в санкциите срещу Руската федерация, да се издължават за доставките на природен газ в чужда валута, съобщи БНР.
Указът излиза осем месеца, след като "Газпром" спря доставките за България поради отказа за плащане в рубли и ден преди изтичането на договора за доставки от руската компания.Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение@ всъщност един ден историята ще натири воввата като един от най-големите неудачници и най-слабия руски цар. но аз мисля, че реално европа трябва да му бъде благодарна…, вовата осъществи карбоновия преход за европа, който щеше да се мота поне 15-20 години, всичко ще се случи в рамките на 2-3 години
За да успее да замести руските ресурси, Европа ще си разпечата мините, АЕЦ-ите и ще се откаже да наказва замърсителите за някакъв период от време.
Което е много неприятно като новина, но ние живеем на една Земя - не може в Китай и Индия всеки да ползва пластмасова лъжичка еднократно по 15 пъти на ден, заводите да бачкат на каквото дойде, а скандинавеца да плаща по 200 евро на месец за биоразградими опаковки, а работодателя му да плаща въглеродни квоти. И аз не съм във възторг, че днес е 31 декември и сняг досега имаше за няма и 72 часа, но това е положението - очевидно ще си унищожим планетата преди да успеем с перките, соларните панели и опаковките от тръстика.
- 3 Харесвания
Коментар
-
клекна! Подписал е указ с който се разрешава на неприятелските държави да плащат газа с чуждестранна валута. Май касичката взе да се изпразва! Кандидати за газа обаче дали има?
https://www.standartnews.com/svyat/p...za-513168.htmlLast edited by X_Y; 31.12.2022, 11:13.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение@ всъщност един ден историята ще натири воввата като един от най-големите неудачници и най-слабия руски цар. но аз мисля, че реално европа трябва да му бъде благодарна…, вовата осъществи карбоновия преход за европа, който щеше да се мота поне 15-20 години, всичко ще се случи в рамките на 2-3 години
Коментар
-
@ всъщност един ден историята ще натири воввата като един от най-големите неудачници и най-слабия руски цар. но аз мисля, че реално европа трябва да му бъде благодарна…, вовата осъществи карбоновия преход за европа, който щеше да се мота поне 15-20 години, всичко ще се случи в рамките на 2-3 години
- 8 Харесвания
Коментар
-
момчета, гледайте цените , маркета казва всичко както обикновенно даже и за войната
на бандата 4-5 неграмотника няма кво да се обяснява…, типажа румбата овчаров ще се гърчи по гръб до последно, щото има къде да бърка в кацата с меда..,
гледайте цените - петрол, гас , сичко е на цени 2021, а тока и надоло.., сичко останало са алабалистики
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
Просперираща държава управлявана с години от полицаи няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Накълвал си си урока. Браво. Ще прокопсаш.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Накълвал си си урока. Браво. Ще прокопсаш.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Хахаха -какъв промишлен капитал при положение ,че над 50 процента от приходите в бюджета на Русия са от нефт и газ.
А Путин и кликата му яко крадат,а пияните мужици му се радват. А после им карат синовете в ковчези.Що нито един от управниците на Русия не прати синовете си,внуците си ,племенниците си на фронта?Сталин може да е бил диктатор ,ама и двамата му сина се бият във войната. Единият е пленен и той отказва да го замени с пленени немски генерали.И той умира в немски плен.
Коментар
-
Само не е ясно, що се нервиш, ако тъй. Икономически устоява, военно държи, научно, Русия (!) ПРОДЪЛЖАВА ДА Е НОМЕР ЕДНО, собствени разумни хора остават в нея, без да целуват чужди буби като вас. И "Путин", НЕ Е самодържец, както наивно сте си въобразили, а само лидер. ГОЛЯМ лидер. Иначе, на власт там, е - според доц. Валентин Васев - ПРОМИШЛЕНИЯТ КАПИТАЛ .
Иначе, разбира се, всичко върви към СВОЯ край, в т.ч.и УСА, и Европа и т.н.нищо не е вечно.
Накратко, НЕ РЕВИ.
А Путин и кликата му яко крадат,а пияните мужици му се радват. А после им карат синовете в ковчези.Що нито един от управниците на Русия не прати синовете си,внуците си ,племенниците си на фронта?Сталин може да е бил диктатор ,ама и двамата му сина се бият във войната. Единият е пленен и той отказва да го замени с пленени немски генерали.И той умира в немски плен.
- 9 Харесвания
Коментар
Коментар