IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

    Много добре разбираш, какво казвам....
    Написали сте, че обявяване на война е непредизвикателно действие и се възмущавате че САЩ и Англия след това действие,били бомбардирали България...

    Ако сте възрастен, то единственото което ни остава е да се смеем.
    Смехът е Здраве! Благодаря.

    Видео от опазения мост https://www.unian.net/war/kak-seycha...html?483181097

    Коментар


    • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

      То, като знаем те какво са ни причинили, редно е да знаем и какво и днешните ни приятели са ни сторили. Затова политиката ни трябва да е балансирана, а не да сядаме в скута ту на едните, ту на другите. Пример са унгарците - където и да са били, те винаги са отстоявали своите интереси. Преди гонеха с голи гърди руските танкове, сега гонят с тояги брюкселските гейове. Да не забравяме кой разруши София с от никого непредизвикани бомбардировки. Да не забравяме кой докара с кораби турския аскер от албанското крайбрежие, за да произведе старозагорското клане. Турция е английският човек в района. Не бива да мислим, че ей така е щяла да се осъществи Сан Стефанска България, като отнемат на Османската империя 220 000 кв.км. площ, завещани във фермана за екзархията от 1870 г. Грозната истина е, че при едно ново преформатиране на Балканите, ако има някой, който да може да бъде арбитър за тези процеси, това е Русия. Днешните приятели ни тикат в устата на руската мечка. Добро, лошо - това е положението.
      Хм, тези изгубиха моралното право да са арбитър даже на детски мач. Сега, другите са далече и си гонят техен интерес.

      За балансираната политика се съгласявам. То ние и без това я провеждаме.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

        Лунни кацания не е имало, радиацията ще убие космонавтите, дори кученце или котенце не могат да изпратят до там. Китайците се вързаха да изпратят луноход, той взе че се натроши от студа и се получи конфузна ситуация, казаха че техните били с отопление с атомни батерии, атомните батерии които са ползвани са с мощност няколко стотин вата, ясно колко може да стоплиш нещо при температура при която газовете са в течно състояние..пак краченцатажна лъжата къси.
        Леле мале

        Сега въобще не ме питайте що вися в тази тема чат пат. Има само още една такава с таквиз бисери.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение


          Лавров отива в Етиопия в търсене на съюзници

          Там са му постлали зелена трева, налели са му чай
          и са му предложили няколко комплекта лъкове и стрели

          Следващата му спирка е племе канибали.
          С това обиколката на Путлеровия катър приключва
          Oбаче поне се вижда знамето, защото гледай тука какво става в братски Иран:

          Толкова силна обида към Путин в чужбина отдавна не е имало, смята и руски журналист

          Коментар


          • На Украине потеряно больше турецких беспилотников, чем целей, которые они поразили

            В Турции в ярости из-за неудач с беспилотниками Bayraktar TB2 на Украине.

            Несмотря на тот факт, что Турция и Украина сделали ключевую ставку на ударные беспилотники Bayraktar TB2, стало известно об абсолютной неэффективности применения этих дронов. По данным известного турецкого аналитического ресурса «OrixSpioenkop», за пять месяцев проводимой российской армией спецоперации на Украине, украинская армия потеряла больше беспилотников, чем смогла поразить с их помощью целей.

            Согласно официальным данным Минобороны, на территории Украины были уничтожены как минимум 82 ударных беспилотных летательных аппарата Bayraktar TB2, в то время как, по данным аналитического информационного ресурса «OrixSpioenkop», беспилотники Bayraktar TB2 поразили всего лишь около 50 целей, причём, часть из них была попросту повреждена, а часть вызывает определённые сомнения. Фактически, это демонстрирует крайне низкую эффективность применения турецких беспилотников на Украине, а также на территории ДНР и ЛНР.


            Подробнее на: https://avia.pro/news/na-ukraine-pot...e-oni-porazili

            Коментар


            • Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

              Окупаторите признават за проблем, не ми се вярва? Има ли официално инфо?
              Това е от руски и украински канали, което съм чел и слушал. Ако искаш си търси потвърждение или опровержение. И защо да не признават че имат проблем, признават например че са свалили и свой въртолет, какъв е проблема

              Коментар


              • „Да убиеш два заека“: Китай разкри плана на САЩ в Европа






                /Поглед.инфо/ Съединените щати се опитват да „убият два заека с един удар“, като се опитват да отслабят едновременно и страните от ЕС, и Русия с помощта на санкционната политика, пише китайското издание Global Times.

                Отбелязва се, че руската икономика издържа на санкционния удар, докато Европейският съюз страда от недостиг на енергия, експлозивни цени и забавяне на икономическия растеж.

                От една страна, Вашингтон използва Брюксел, за да отслаби Москва, а от друга страна, той използва Москва, за да контролира Брюксел… Съединените щати натрупаха сериозно, голямо състояние чрез украинския конфликт и успяха да принудят Европейския съюз да ги следва като послушно пале на повод“, цитира автора РИА Новости .

                В статията се подчертава, че САЩ по същество държат Европа като заложник, пренебрегвайки нейните интереси и в същото време обогатявайки се за тяхна сметка.

                „Европейският съюз е напълно способен да разбере, че не Русия не може да съществува без Европа, а Европа не може да съществува без Русия. Наложените санкции се връщат като бумеранг. В крайна сметка европейците са тези, които плащат за взетите решения от политиците“, се казва в статията.

                Ето защо Брюксел реши да облекчи част от ограниченията, наложени срещу Москва, въпреки подготовката на нови пакети от санкции. Така, според автора, се проявява дилемата, пред която е изправен Европейският съюз, който не може да спре да подкрепя Съединените щати, но в същото време е изправен пред ужасяващите икономически последици от действията си.

                След началото на руската военна специална операция за демилитаризация и денацификация на Украйна, Западът засили санкционния натиск върху Москва. Много страни обявиха замразяване на руски активи, призивите за отказ от енергия от Русия станаха все по-шумни. Тези мерки се оказаха проблеми за самия Запад – доведоха до повишаване на инфлацията и цените на храните и горивата.

                Президентът Владимир Путин заяви, че политиката за сдържане и отслабване на Русия е дългосрочна стратегия за Запада и санкциите са нанесли сериозен удар на цялата световна икономика. По негово мнение, основната цел на САЩ и Европа е да влошат живота на милиони хора. Той добави, че настоящите събития поставят кръст върху глобалното господство на Запада както в политиката, така и в икономиката.
                Last edited by v_tin; 27.07.2022, 12:48.

                Коментар


                • Сергей Лавров разменя подписани двустранни документи с азербайджанския външен министър
                  https://duma.bg/sergey-lavrov-es-i-n...itsiya-n259864

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                    Обясняваха че укроинците използували нова тактика- първо изстрелвали някакви учебни ракети и помежду тях истинските. Системите се шашкали и не можели да направят нищо
                    Окупаторите признават за проблем, не ми се вярва? Има ли официално инфо?

                    Коментар




                    • Лавров отива в Етиопия в търсене на съюзници

                      Там са му постлали зелена трева, налели са му чай
                      и са му предложили няколко комплекта лъкове и стрели

                      Следващата му спирка е племе канибали.
                      С това обиколката на Путлеровия катър приключва

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

                        Друго може да не е, но са супер точни, ракетите една до друга. Къде ли е спало дежурното С300 или друго каквото имат там мурзилките?
                        Обясняваха че укроинците използували нова тактика- първо изстрелвали някакви учебни ракети и помежду тях истинските. Системите се шашкали и не можели да направят нищо

                        Коментар


                        • Чели ли сте как западни супер специалисти подкрепят войната в Украйна. Такива най-често няма, измислят ги савецките получовеци, но се оказа, че напоследък този подход практикуват и наши комундета, като Десислава Дърева.
                          https://www.dnevnik.bg/analizi/2022/...a_ukraina_ima/

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

                            И в момента къде е по-голямата част от трудно разрешимия Кипър?

                            ЕС затова е велик проект, доказа че хилядолетни врагове могат да станат съюзници!
                            https://www.youtube.com/watch?v=hQVHv3y5j4M

                            Коментар


                            • https://www.youtube.com/watch?v=JjlNJ1pOMxw

                              А бе този украинец говори вече в няколко видеа за мини, противопехотните мини нали бяха забранени, украинците имат ли мини- забранени вещества

                              А може човека да си измисля

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                                Е как да не е имало има снимки, има забит флаг който сигурно още се вее гордо, има донесени проби от луната
                                Дори и савецките говеда, които са гледали с насълзени очи от СССР как американците летят до Луната, не са си позволявали да подкрепят тази малоумна конспиративна теория.

                                Коментар

                                Working...
                                X