Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Пак са започнали ядрените дрънкалки.Скука.
Драги путинофили, по официалната доктрина на Русия, повод за ядрено дум имаше поне три пъти
кога ще си отговорите на въпроса: Къде му е на вожда, поне едното подземно ядрено пръц
(дали пък украинците не са безразсъдно смели,а точно знаят ядрената импотенция на стария джуджак )
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе разбрах въпроса, че гледам и контролата на любимия отбор? За мен войната е бизнес, ако не си от воюващите страни - ако плащат сега и без да се пазарят, ми е все тая на кой ще продават. Продажби на вересия или дарения - не, мерси. За дългосрочните ми притеснения, особено при влизане на украйна в ЕС (за НАТО ми е все тая, ама те тези неща вървят в комплект), знаеш - за на с е жизненонеобходима тези бедняци и скъсаняци да НЕ влизат в ЕС, щото това е смърт за реципиенти като нас. Това ми е мнението, ако съм разбрал правилно въпроса ти
Според мен, за тази война няма как да се правиш на умрял, поради много причини. Или подкрепяш Украйна, или Русия, или какво?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Хвана ни , митю . Сега какво ще правим , не знам . Другите може и на Владимир Владимирович да пишат , че са разконспирирани , но аз ще те поканя , на мен да ми го преместиш от дясно на ляво
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Оня DS66 си е руски професионален трол.По-скоро няколко човека пишат от един профил.
А изброените от теб са русороби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеЗабелязахте ли как DS66, който пуска по 50 безсмислени поста на ден не се е отбелязал на последните 2 страници, но щафетата веднага е поета от Втин и Рондок или както беше там. Работи се на 3 смени за пустите копейки, нЕма лабаво
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Оня DS66 си е руски професионален трол.По-скоро няколко човека пишат от един профил.
П.С. Пак да питам къде изчезнаха Бате Пешо и Гигов. както и 4Д, да речемNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Умнокрасивитета освен, че не са от най-умните и са си второ поколение от редиците на любимата партия. Не знам кой може да очаква нещо полезно от тях.
В тая връзка Кокорчовците си играха класическа двойна игра, като разделиха кинтите с руските посредници, зер нищо се не знае...ако се обърне палачинката. За това и предадоха четата(СМ), да спасят своя си задник. Явно успешно, справка позволената поръчка в DW.
И последно, тъй като не веднъж си показвал неодобрението си за подкрепата на Украйна срещу Русия, кое е според теб правилното действие по въпроса?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеЗабелязахте ли как DS66, който пуска по 50 безсмислени поста на ден не се е отбелязал на последните 2 страници, но щафетата веднага е поета от Втин и Рондок или както беше там. Работи се на 3 смени за пустите копейки, нЕма лабаво
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЩе си позволя да го постна и тук, защото аз винаги гледам през призмата на родните интереси за тази война. Изводите всеки сам ди си ги прави:
Вече стана ясно какво се случи в последно време и защо, ще ви го сумирам. Изводите са си мои, не са препечатки от сульо и пульо у фейса
1. ПП очеизвадно се оказаха американски проект, вече дали са хързулнали президента, или и той е част от същия американски проект - ще разберем. Бяха сложени от САЩ с ясната визия, че ще има агресия от Русия към Украйна (и последваща война), за да може раболепно да отпуснем оръжията и да лобираме за санкциите срещу орките, ватниците или както там се водят. Що не оставиха БХ ли - ми я си го представете БХ да обяснява значението на СУИФТ или за дедо си, дето бил репресиран от комунистите, пък той самият е бил член на БКП. Отлично проведена акция - евала им бичим на краварите. Кирчо кокорчовците канализираха разпръстнатата енергия от разчорованието към слафчу тъпото и омразата на населението към БХ. Като диви популисти, първото нещо, което направиха, беше да вдигнат пенсиите (95% от родните неграмотници са напълно за това), с което счупиха държавата (тук БХ е прав) и ни вкараха в дълговата спирала, за да станем още по-зависими
2. Слафчу тъпуту явно е искал едни пари по време на ходенето с влак към Киев през пролетта, след като е разбрал, че кака Курни е взела едни много милиони, за да слага подписче под едни договори за износ и да се кълне, че нито едно патронче не е отишло в Украйна. Естествено, най-лесно се крадат пари през инфраструктура, а тя се държеше от слафчу тъпуту. Ама пари за инфраструктура нямаше, щото Кирчококорчовците ги дадоха за пенсии. Така, без да искат, сами си взривиха коалицията - няма как някой да им стои в нея, ако няма келепир, хеле пък като си дал келепир на другите
3. Като резултат от взривяване на коалицията от слафчу тъпото (реално от кирчококорчовците, щото не му дадоха кинтите, а дадоха на кака курни), се отвори един прозорец на Овертон (умнокрасивитета да се ди прочета в гугъл ко е туй нящу), в който (отново евала на Щатите - прекрасна игра), кирчококорчовците, заедно с умнокрасивитета и вече готовия на всичко БХ плюс неточно българите от дупясе, си пуснаха северна фиромия в ЕС и сега реват с крокодилски сълзи за пребития българин
Сега светна ли ви ламБата, уважаеми Какво следва оттук насетне - БХ се връща на бял кон, вече лустросан и с набито ясно послание в тиквата му, че трябва да слугува само на големия краварски брат и да забрави за всякакви патоци и беленета на орките. Умнокрасивитета пак ще го играе прелъстена и изоставена, а народът у нас - е, на никого не му пука за народа у нас, нали?
За финал една снимка от понеделник (лична творба) от случаен Карфур във Франция
Цена за 4х250 грама масло Президент - 11 лева (5.58 евро) на промоция или 2,80 за пакетче от 250 грама. Без промоция цената е 3,94 за опаковка от 2х250 грама или 4 лева за пакетче от 250 грама. Разходете се в който си искате магазин в България (малък, голям, средн, в село , в град - все тая) и ако ми намерите пакетче масло Президент 250 грама под 10 лева, ще ви призная. Толкова за инфлацията у нас, как се е получила, колко са виновни кирчококорчовците и т.н. Просто факти.
А да не забравя - жу су и Зеленко и путлер-капут, че иначе не е европейско подобно мнение
В тая връзка Кокорчовците си играха класическа двойна игра, като разделиха кинтите с руските посредници, зер нищо се не знае...ако се обърне палачинката. За това и предадоха четата(СМ), да спасят своя си задник. Явно успешно, справка позволената поръчка в DW.
И последно, тъй като не веднъж си показвал неодобрението си за подкрепата на Украйна срещу Русия, кое е според теб правилното действие по въпроса?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Германското правителство официално обяви, че ще изпрати 14 танка "Леопард 2" на Украйна и потвърди разрешението на други съюзнически държави да изнасят тези бронирани машини.
Пусти центаджии пак ме изловиха по бели гащи
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Груйче, кво праиш из тая мизерна и некъпана франция бре?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Е поне някаква анимайцика няма ли да дадеш да се посмеем на тва вероятно галактическо чудо?
Коментар
Коментар