IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
    Русофил съм , без да съм комунист . Виж - хуманист съм !
    За първото съм съгласен, без частта за комуниста. Дори бих казал, че имаш руска жилка. Нищо хуманно обаче няма в теб. Дори не знаеш значението на тази дума.
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Ти кажи, срещу руцнаците колко войска има. Че и непекъснато се наемат, чужди войници.
      Първоначално /преди мобилизацията/. съотношението ВСУ/ РФ, е 3:1. В полза на Украинците. Сега е, горе долу 1:1. Преди, да руснаце елимонират, огромно кколичество украинци, в Соледар. Поклон, за всички загинали. Независимо, от коя страна са.
      П.П. Явно козяшките тролове, много ви деазни, чв сте абсолютни пубери, на тема война.
      Росцентралата, първо превземаш Берлин за три дни с 600-700 хиляди калпака, сега ми ревеш, че не станало, защото Украйна обявила мобилизация. Същата е 40 милиона. Сега и Русия обяви мобилизация и какво стана? Нищо. Ти с тая войска за три дни ще ми ходиш в Берлин. До него има 30 милиона поляци и 80 милиона германци. НАТО не го броим изобщо. Как ще стане бе фантаст
      Да ти припомням ли, че Русия нахлу вероломно с над 200 000 в Украйна и беше спряна БЕЗ мобилизация. Украинската армия не беше по-голяма тогава. Толкоз за опорката.
      П.П. Русоробската глава не може да проумее, че може да не си роб на никоя друга държава. Ако не си русороб, тогаво си козяк и т.н. Русороба е свикнал да бъде роб на чужда държава, но не и на своята.
      Last edited by GiRo; 26.01.2023, 09:50.
      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Не, син съм на бивш член на БКП.
        Закърмен съм с "Вярвах в Русия, нашата дружба и нашата връзка, докато не видях какъв идиот съм бил. От разбит идеал боли най-много." А от чуждия горчив опит може само да се поучиш - ако имаш акъл де.
        Това за което пиша в тази тема , няма нищо общо с БКП и куманизма , троли
        Ще ви се да поставите на една плоскост , комунизъм = правота на Русия .
        Русофил съм , без да съм комунист . Виж - хуманист съм !
        Не съм виновен аз че са ти крехки ''идеалите '' . По скоро си много гъвкав , и се накланяш на там , накъдето духа ветреца
        От твоя ''чужд горчив опит '' няма какво да се вземе , и не само аз , а изобщо някой . Безгръбначни предатели и сменили идеала си - дал Господ , над път и под път .
        Но нищо при такива хора , не е за последно и решително твърдо . Предполагам , след победата на Русия , ще си председателче на някое квартално клубче '' На Русия - с любов ''

Коментар

• украинците с цру са се подготвялинза партизанска война.., има такава информация,
          колко е истина, няма как да знам

но с днешна дата по всичко личи, че си е достоверна

Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
          barovec, със сигурност не са се подготвяли за партизанска война. Нали влязоха така в Казахстан и свалиха бившия им президент, а после си тръгнаха. Някой знае ли сега какво става с него, какво е станало..жив ли е ?

Коментар

• barovec, със сигурност не са се подготвяли за партизанска война. Нали влязоха така в Казахстан и свалиха бившия им президент, а после си тръгнаха. Някой знае ли сега какво става с него, какво е станало..жив ли е ?

Коментар

• точно в днешния свят, когато имаш гущери, може да имаш всичко. всичко най-добро
              включително и най - добрите оръжия

опитайте първо да разберете какво е да имаш много гущери…, мнеее, това не е просто зелени купища банкноти

това са милионен , научен, технически и човешки потенциал, които желаят да притежават зелени гушери

Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Гущери имат (щот си ги печатат) но оръжия, очевидно нямат. Всичко е било на хартия, както и при другите де. Само че ония има много хора, готови да умрът. Натовци (освен Турция) нямат, и никога не са имали, но мислех, че поне оръжия имат, заблудил съм се.

Коментар

• времевия диапазон даже е доста съкратен

според някои са се подготвяли , след тридневното падане на киев, за 3-4 годишна партизанска война

изхода така или иначе щеше да е същия

вие да не мислите , че някой, като има зелени гущери с лопата да ги рине, е така , с лекота ле ги рине където му падне?
                за едната слава, или доблест?, няма как да стане…

Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Аз четвърти месец чакам ленд-лийза. Вместо него християнската коалиция праща 31 танка, унищожими с 31 ракети, при положение, че руснаците имат видимо превъзходство при артилерията. На всичкото отгоре за тия 31 консерви имаше съвещания, конференции, симпозиуми, семинари и дискусии. Пълен краш за братушките няма как да има, докато не се спре с лигавщините. Надявам се НАТО да имат много добра причина да се държат като истински еврогейове и да се хилят като репи на изнудване с ядрени бомби.

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                  въздух-вуздух
                  ама зелените гущери правят и налягане
                  имаме справка в историята…,

а най интересното е , че сме и свидетели на днешната история , която ще отиде в учебниците, как гущерите правят налягане….

Гущери имат (щот си ги печатат) но оръжия, очевидно нямат. Всичко е било на хартия, както и при другите де. Само че ония има много хора, готови да умрът. Натовци (освен Турция) нямат, и никога не са имали, но мислех, че поне оръжия имат, заблудил съм се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Аз четвърти месец чакам ленд-лийза. Вместо него християнската коалиция праща 31 танка, унищожими с 31 ракети, при положение, че руснаците имат видимо превъзходство при артилерията. На всичкото отгоре за тия 31 консерви имаше съвещания, конференции, симпозиуми, семинари и дискусии. Пълен краш за братушките няма как да има, докато не се спре с лигавщините. Надявам се НАТО да имат много добра причина да се държат като истински еврогейове и да се хилят като репи на изнудване с ядрени бомби.
                    +1
                    Радвам се, че и ти го забеляза. Това което направиха е пълен цирк! Не, това е пълен срам! Напрактика нищо не дадоха на Украйна, нищо, кръгла 0. И всичко това, когато укрите загубиха Соледар, а орките готвят настъпление. Не искам да бъда лош пророк, но тези дават Украйна.
                    Last edited by better; 26.01.2023, 01:05.

Коментар

@ пичове, неска слиипи джо излиза и казва за пореден път, най-малко трети в последните осем месеца, подкрепата е пълна и безусловна
                      всичко останало са алабалистики

да, знам че слипиито ви мяза на дементен старец, ама зад него е всемогъщия зелен гущер

да знам , че повечето тука под зелен гущер ви представят пачки зелени гущери…, нооо кинтите са много повече

не це 300 , ако ще це 600 да кичат по московските панелки, все тая..,
                      мача е свирен

личното ми мнение е , че до 6-8 месеца ще има разрешение на проблема съветско-уграинска война, със знак пълен краш за братушките

което пък от друга страна , с оглед наща скромна колибка , ама хич не е зле

Коментар

• въздух-вуздух
                        ама зелените гущери правят и налягане
                        имаме справка в историята…,

а най интересното е , че сме и свидетели на днешната история , която ще отиде в учебниците, как гущерите правят налягане….

Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аве нз, въздух под налягане са и двете страни. Май само на хартия ги имат тия оръжия.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Определено и двамцата, колкото и да лъжете, сте младежи неслужили в БА. Иначе щяхте, да знаете, какво е редовна армия.
                          Пубери, в момвнта в Русия има наборна войска, от 1 млн. щика. Ако я вкарат и 2/3 в Украйна, за три дни са пред Берлин.
                          Я, опорка от времето на студената война....не знаех, че има още живи...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Е, мразиш ама, само тва изричаш. За 3 дена, Киев...Берлин ит н, абсолютни глупости и смехории.
                            Дечко, неслужил в казармата. Хвана се. ":3 дена" е идиом.

Коментар

• От орките нищо не видяхме, само стара съветска скраб, но и от запада нищо не видяхме, освен 20 хаймарса от преди 40 год, и някви обещани 45 консервени кутии на 100 години, които не стават за чеп за зеле. Къде е новата техника? Всичко е анимации, филмчета и паради.

Коментар

@ пичове, неска слиипи джо излиза и казва за пореден път, най-малко трети в последните осем месеца, подкрепата е пълна и безусловна
                                всичко останало са алабалистики

да, знам че слипиито ви мяза на дементен старец, ама зад него е всемогъщия зелен гущер

да знам , че повечето тука под зелен гущер ви представят пачки зелени гущери…, нооо кинтите са много повече

не це 300 , ако ще це 600 да кичат по московските панелки, все тая..,
                                мача е свирен

личното ми мнение е , че до 6-8 месеца ще има разрешение на проблема съветско-уграинска война, със знак пълен краш за братушките

което пък от друга страна , с оглед наща скромна колибка , ама хич не е зле
                                Аве нз, въздух под налягане са и двете страни. Май само на хартия ги имат тия оръжия.

Коментар

Working...
                                X