Първоначално изпратено от Rodnok
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Ти кажи, срещу руцнаците колко войска има. Че и непекъснато се наемат, чужди войници.
Първоначално /преди мобилизацията/. съотношението ВСУ/ РФ, е 3:1. В полза на Украинците. Сега е, горе долу 1:1. Преди, да руснаце елимонират, огромно кколичество украинци, в Соледар. Поклон, за всички загинали. Независимо, от коя страна са.
П.П. Явно козяшките тролове, много ви деазни, чв сте абсолютни пубери, на тема война.
Да ти припомням ли, че Русия нахлу вероломно с над 200 000 в Украйна и беше спряна БЕЗ мобилизация. Украинската армия не беше по-голяма тогава. Толкоз за опорката.
П.П. Русоробската глава не може да проумее, че може да не си роб на никоя друга държава. Ако не си русороб, тогаво си козяк и т.н. Русороба е свикнал да бъде роб на чужда държава, но не и на своята.Last edited by GiRo; 26.01.2023, 09:50.Не е препоръка за каквото и да било.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Не, син съм на бивш член на БКП.
Закърмен съм с "Вярвах в Русия, нашата дружба и нашата връзка, докато не видях какъв идиот съм бил. От разбит идеал боли най-много." А от чуждия горчив опит може само да се поучиш - ако имаш акъл де.
Ще ви се да поставите на една плоскост , комунизъм = правота на Русия .
Русофил съм , без да съм комунист . Виж - хуманист съм !
Не съм виновен аз че са ти крехки ''идеалите '' . По скоро си много гъвкав , и се накланяш на там , накъдето духа ветреца
От твоя ''чужд горчив опит '' няма какво да се вземе , и не само аз , а изобщо някой . Безгръбначни предатели и сменили идеала си - дал Господ , над път и под път .
Но нищо при такива хора , не е за последно и решително твърдо . Предполагам , след победата на Русия , ще си председателче на някое квартално клубче '' На Русия - с любов ''
Коментар
-
украинците с цру са се подготвялинза партизанска война.., има такава информация,
колко е истина, няма как да знам
но с днешна дата по всичко личи, че си е достоверна
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеbarovec, със сигурност не са се подготвяли за партизанска война. Нали влязоха така в Казахстан и свалиха бившия им президент, а после си тръгнаха. Някой знае ли сега какво става с него, какво е станало..жив ли е ?
- 1 like
Коментар
-
barovec, със сигурност не са се подготвяли за партизанска война. Нали влязоха така в Казахстан и свалиха бившия им президент, а после си тръгнаха. Някой знае ли сега какво става с него, какво е станало..жив ли е ?
Коментар
-
точно в днешния свят, когато имаш гущери, може да имаш всичко. всичко най-добро
включително и най - добрите оръжия
опитайте първо да разберете какво е да имаш много гущери…, мнеее, това не е просто зелени купища банкноти
това са милионен , научен, технически и човешки потенциал, които желаят да притежават зелени гушери
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Гущери имат (щот си ги печатат) но оръжия, очевидно нямат. Всичко е било на хартия, както и при другите де. Само че ония има много хора, готови да умрът. Натовци (освен Турция) нямат, и никога не са имали, но мислех, че поне оръжия имат, заблудил съм се.
Коментар
-
времевия диапазон даже е доста съкратен
според някои са се подготвяли , след тридневното падане на киев, за 3-4 годишна партизанска война
изхода така или иначе щеше да е същия
вие да не мислите , че някой, като има зелени гущери с лопата да ги рине, е така , с лекота ле ги рине където му падне?
за едната слава, или доблест?, няма как да стане…
Аз четвърти месец чакам ленд-лийза. Вместо него християнската коалиция праща 31 танка, унищожими с 31 ракети, при положение, че руснаците имат видимо превъзходство при артилерията. На всичкото отгоре за тия 31 консерви имаше съвещания, конференции, симпозиуми, семинари и дискусии. Пълен краш за братушките няма как да има, докато не се спре с лигавщините. Надявам се НАТО да имат много добра причина да се държат като истински еврогейове и да се хилят като репи на изнудване с ядрени бомби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениевъздух-вуздух
ама зелените гущери правят и налягане
имаме справка в историята…,
а най интересното е , че сме и свидетели на днешната история , която ще отиде в учебниците, как гущерите правят налягане….
Коментар
-
Аз четвърти месец чакам ленд-лийза. Вместо него християнската коалиция праща 31 танка, унищожими с 31 ракети, при положение, че руснаците имат видимо превъзходство при артилерията. На всичкото отгоре за тия 31 консерви имаше съвещания, конференции, симпозиуми, семинари и дискусии. Пълен краш за братушките няма как да има, докато не се спре с лигавщините. Надявам се НАТО да имат много добра причина да се държат като истински еврогейове и да се хилят като репи на изнудване с ядрени бомби.
Радвам се, че и ти го забеляза. Това което направиха е пълен цирк! Не, това е пълен срам! Напрактика нищо не дадоха на Украйна, нищо, кръгла 0. И всичко това, когато укрите загубиха Соледар, а орките готвят настъпление. Не искам да бъда лош пророк, но тези дават Украйна.Last edited by better; 26.01.2023, 01:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение@ пичове, неска слиипи джо излиза и казва за пореден път, най-малко трети в последните осем месеца, подкрепата е пълна и безусловна
всичко останало са алабалистики
да, знам че слипиито ви мяза на дементен старец, ама зад него е всемогъщия зелен гущер
да знам , че повечето тука под зелен гущер ви представят пачки зелени гущери…, нооо кинтите са много повече
не це 300 , ако ще це 600 да кичат по московските панелки, все тая..,
мача е свирен
личното ми мнение е , че до 6-8 месеца ще има разрешение на проблема съветско-уграинска война, със знак пълен краш за братушките
което пък от друга страна , с оглед наща скромна колибка , ама хич не е зле
- 2 Харесвания
Коментар
-
въздух-вуздух
ама зелените гущери правят и налягане
имаме справка в историята…,
а най интересното е , че сме и свидетели на днешната история , която ще отиде в учебниците, как гущерите правят налягане….
Аве нз, въздух под налягане са и двете страни. Май само на хартия ги имат тия оръжия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Определено и двамцата, колкото и да лъжете, сте младежи неслужили в БА. Иначе щяхте, да знаете, какво е редовна армия.
Пубери, в момвнта в Русия има наборна войска, от 1 млн. щика. Ако я вкарат и 2/3 в Украйна, за три дни са пред Берлин.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Е, мразиш ама, само тва изричаш. За 3 дена, Киев...Берлин ит н, абсолютни глупости и смехории.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение@ пичове, неска слиипи джо излиза и казва за пореден път, най-малко трети в последните осем месеца, подкрепата е пълна и безусловна
всичко останало са алабалистики
да, знам че слипиито ви мяза на дементен старец, ама зад него е всемогъщия зелен гущер
да знам , че повечето тука под зелен гущер ви представят пачки зелени гущери…, нооо кинтите са много повече
не це 300 , ако ще це 600 да кичат по московските панелки, все тая..,
мача е свирен
личното ми мнение е , че до 6-8 месеца ще има разрешение на проблема съветско-уграинска война, със знак пълен краш за братушките
което пък от друга страна , с оглед наща скромна колибка , ама хич не е зле
Коментар
Коментар